- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Amin insaALLAH canım cumlemizin evladini korusun saglikli eylesin.bendede çok halsizlik var hep uykuluyum gece uyuyamadigimdan midir nedir.o korkular olmazmi azonce hafif bir sancı girdi aklım gitti bu sancılar normal demişti doktorum alıştırma sancıları demişti.Hanımlar merhaba,bebekler büyüyor evlatlarımızı Rabbim sakınsınben şu on gündür çok halsizim sizde de var mı? Bir de zaman azaldıkça ya erken gelirse diye korku sarıyor beni ?sizin de benim gibi korkularınız var mı??
Ben de bazı günler çok halsiz oluyorum. Demir eksikliği çıktı, ilaç kullanıyorum, çok fark etti ama yine de her gün aynı değil.Hanımlar merhaba,bebekler büyüyor evlatlarımızı Rabbim sakınsınben şu on gündür çok halsizim sizde de var mı? Bir de zaman azaldıkça ya erken gelirse diye korku sarıyor beni ?sizin de benim gibi korkularınız var mı??
Canım sağlıklı bir şekilde gözlerini dünyaya açsın bebeklerimiz:) benim bebeğim makat duruşlu biraz can yakıyor ,arada bi geriliyor karnımdayken diyorum ki o da can atıyor yanımıza gelemeyeBen de bazı günler çok halsiz oluyorum. Demir eksikliği çıktı, ilaç kullanıyorum, çok fark etti ama yine de her gün aynı değil.
Açıkçası beni erken doğum korkusu çoktan sardı. Son bir aydır beğenimin gelişimi 2 hafta önde.
Doktorum takip edeceğiz son haftalara kadar hep aynı olursa erken müdahale gerekebilir diyor, korkuyorum biraz. Hayırlısı olsun.
36 haftadan önce gelmesin, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Çünkü çok sabırsızlanmaya başladım onu görmek için
Amin İnşallahCanım sağlıklı bir şekilde gözlerini dünyaya açsın bebeklerimiz:) benim bebeğim makat duruşlu biraz can yakıyor ,arada bi geriliyor karnımdayken diyorum ki o da can atıyor yanımıza gelemeye
Erkenden hazırlamışsınız =)İkinci gebeliği olup Doğum çantası hazırlayan var mı? Neler gerekli oluyor neler olmuyor? Ben hazırladım ama eksik ya da fazla muhakkak vardır. Yardımcı olursanız sevinirim:)))
Erken olduğunu düşünmüyorum. 32.Haftamdayım ve eşim erken doğmuş :)Erkenden hazırlamışsınız =)
him benle aynı sandım da daha 1 çorap almadım. İlkinde birazcık aceli davranıyoruz ama ikincide daha rahat oluyor insan galiba=)Erken olduğunu düşünmüyorum. 32.Haftamdayım ve eşim erken doğmuş :)
İnşallah kızım 38 de geldi. Oğlumuda o civarlarda bekliyorum insallah=)Bende 32.haftamdayim ama daha hazırlayamadım.bu hafta hazırlarım insaALLAH nolur bolmaz tabi ama insaALLAH vaktinde gelir miniklerimiz
Sanırım ben 8.aydayım 31-35hafta arası 8 ay oluyordu galiba.normalmi olacak seninDoktorum 8.ayda yap
İnşallah kızım 38 de geldi. Oğlumuda o civarlarda bekliyorum insallah=)
Yani inşallah normal olur. Temennim o yönde. İlki normaldi evde suyum gelmisti=)Sanırım ben 8.aydayım 31-35hafta arası 8 ay oluyordu galiba.normalmi olacak senin
Valla şafak belli olmuyor. =) eğer 38 de gelirse buda 9 haftam var =)Buarada şafak kaç kızlar
Bizim şafak Kocaeli
InsaALLAH canım.bende normal istiyorum biiznillah.suyun geldiği nasıl oluyor.cokmu oluyor azmi tanimlarmisin o suyu.pek tecrubesiizm bu konudaYani inşallah normal olur. Temennim o yönde. İlki normaldi evde suyum gelmisti=)
O an anlıyorsun saten canım. Ayağa kalkınca baya Bi gelmistii sancimda vardiInsaALLAH canım.bende normal istiyorum biiznillah.suyun geldiği nasıl oluyor.cokmu oluyor azmi tanimlarmisin o suyu.pek tecrubesiizm bu konuda
Hepimizdeki telâşlar ama tatlı telâşlarAralık ayı yaklaşıyor, winter is comingsanki ne yaparsam yapayım hep eksik kalacağım, içimde bir korku , bazen erken doğar diye korkum oluyor bazen de iyi anne olamayacakmışım gibi korku. Bitmiyor ama merakla bekliyorum . Ben 5li takım aldım iki çıtçıtlı badi, bolca çorap ve mickeyli bi tulum bıraksalar dünyaları alacağım ama frenliyorum kendimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?