ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Amin insaALLAH canım cumlemizin evladini korusun saglikli eylesin.bendede çok halsizlik var hep uykuluyum gece uyuyamadigimdan midir nedir.o korkular olmazmi azonce hafif bir sancı girdi aklım gitti bu sancılar normal demişti doktorum alıştırma sancıları demişti.

Sanırım bir de çevremde duyduklarım var erken doğum vs gibi o da tetikliyor beni ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum. Yaşadığım şehirde gebelik okulu yok acaba sizin yaşadığınız yerlerde var mı?

Ben de bazı günler çok halsiz oluyorum. Demir eksikliği çıktı, ilaç kullanıyorum, çok fark etti ama yine de her gün aynı değil.
Açıkçası beni erken doğum korkusu çoktan sardı. Son bir aydır beğenimin gelişimi 2 hafta önde.
Doktorum takip edeceğiz son haftalara kadar hep aynı olursa erken müdahale gerekebilir diyor, korkuyorum biraz. Hayırlısı olsun.
36 haftadan önce gelmesin, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Çünkü çok sabırsızlanmaya başladım onu görmek için

Canım sağlıklı bir şekilde gözlerini dünyaya açsın bebeklerimiz:) benim bebeğim makat duruşlu biraz can yakıyor ,arada bi geriliyor karnımdayken diyorum ki o da can atıyor yanımıza gelemeye

Canım sağlıklı bir şekilde gözlerini dünyaya açsın bebeklerimiz:) benim bebeğim makat duruşlu biraz can yakıyor ,arada bi geriliyor karnımdayken diyorum ki o da can atıyor yanımıza gelemeye
Amin İnşallah
Benimkinin başı aylardır hep aşağıda ama bazen çok can yakıyor gerinirken vs

İkinci gebeliği olup Doğum çantası hazırlayan var mı? Neler gerekli oluyor neler olmuyor? Ben hazırladım ama eksik ya da fazla muhakkak vardır. Yardımcı olursanız sevinirim:)))

Bende 32.haftamdayim ama daha hazırlayamadım.bu hafta hazırlarım insaALLAH nolur bolmaz tabi ama insaALLAH vaktinde gelir miniklerimiz

Aralık ayı yaklaşıyor, winter is coming sanki ne yaparsam yapayım hep eksik kalacağım, içimde bir korku , bazen erken doğar diye korkum oluyor bazen de iyi anne olamayacakmışım gibi korku. Bitmiyor ama merakla bekliyorum . Ben 5li takım aldım iki çıtçıtlı badi, bolca çorap ve mickeyli bi tulum bıraksalar dünyaları alacağım ama frenliyorum kendimi .

Hepimizdeki telâşlar ama tatlı telâşlar
Rabbim sağlıkla sihhatle göstersin o günleride

Slm arkadaşlar nasılsınız Önceden doğum yapmış olan annelere sorum olacaktı çok kararsız kaldım.Bizdede telaş olunca kafa karıştı.Gogus pompası bebek emse bile lazimmi diger gogusteki sutu boşaltıp sütü artırmak için.Ikinci sorum bebeği yatırmak için ana kucağı kesin lazimmi.Bu sorduklarımi duruma göremi almak lazım yoksa alıp mutlaka evde durmalimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…