ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Canım ben hastaneden çıktım eşime direk süt sagma makinesi aldırdım cunku göğsüm şişti bebek ememedi. Lansinoh almıştım. Ama emince pek ihtiyacın kalmıyor. Göğüs pompası işini görür duruma göre sonrada alırsın. Ana kucağı sallanan Bi şey kesin şart mutfakta yemek yaparken. Falan yanına alıyorsun bebeği.

Kızlar dün doktorum senin bebeğin ters dedi. Hala dönmemiş. İlk i normal oldu. İnşallah döner doğuma kadar sizde durumlar nasıl dönmüş mu bebisler. Bide 4 farklı doktor erkek dedi. Hocam artık alışveriş yapacağım. Bide siz söyleyin cinsiyetini dedim. İlk pozisyon pek müsait değil dedi. Daha sonra ben erkek bebek organı göremedim dedi. Kafam karıştı kızlar. Böyle bir durumla karşılaşan var mı

Işte gelde kafa karışmasın kaçıncı hafta artık net olması lazım.Benim kont haftaya pazartesi ne durumdayız ozamn belli olur.Ama çevreden çok duymuştum dönen Allah izni ile hepimizin dönmüş olur sağlıklı bir doğum yaparız

Eşimde beni anlamıyor malasef kafanı karıştırma diyor. Kız da demedi erkek bebek organı göremiyor muş muş. Ama bana diğer doktor kesin deyip gösterdi ben bile gördüm. Valla şimdi mavilerden soğudum alasım kaçtı

Benim başıma da geldi bu başından beri erkek dendi sonra 24. Haftaydi galiba doktor erkege benzetemedim bence kız dedi kafamız karıştı ama ondan sonra da hep erkek dendi şuanda da bir sürpriz yapmazsa erkek biliyoruz yani tek bir doktorun demesine bakma çoğunluğu dinle o da muhtemelen erkektir biz de bir ay kız mı diye boşa kafamızı karistirdigimizla kaldik

Evet valla ben cinsiyetini kendim bile gördüm doktor gösterdi =) yine de kafam karıştı nasıl görünmez diye =)

Ben de 32. Haftadayım bebeğimin kafası aşağıdaydı. Geçen hafta gittiğimizde bir baktık ters dönmüş kafası yukarıda makat geliş duruyor. Doktorum 39a kadar bekleriz dönmesini dönmezse 39 da sezeryan yaparız dedi. İnşallah döner diye umuyorum bende. Birde cinsiyet kesin olmadan erkeksi şeyler alma bence. Yine yap alışverişini ama her ikisine de olacak gibi yap. Ne olur ne olmaz. Bir arkadaşımın başına geldi herşeyi erkek için almıştı kız doğurdu çok üzüldü. Benim cinsiyeti kesin olmasına rağmen, ben bile belirli bir renk ya da cinsiyete göre birşeyler almadım yeni doğanlara genelde beyaz oluyor zaten doğunca yaparsın tekrar alışveriş.

Cinsiyete 4 farklı doktor kesin erkek dedi. Beşinci doktora ben sordum sormaz olaydım =) kafami karıştırdı bu haftadan sonra olacak iş değil. Daha hiç bişey almadım son ay alışveriş yapıyorum genelde

Bide inşallah aşağı döner kafaciklarr=)

Arkadaşlar bugün şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandim sanki regli olacak gibiydim su anda hafifledi ama beni de bitirdi?sizin de boyle ağrılarınız oluyor mu?

Arkadaşlar bugün şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandim sanki regli olacak gibiydim su anda hafifledi ama beni de bitirdi?sizin de boyle ağrılarınız oluyor mu?
Benim olmadı ama doktorum yalancı Doğum sancıların olabilir panik yapma demişti. Belki senin de öyle olabilir canım.

Benim olmadı ama doktorum yalancı Doğum sancıların olabilir panik yapma demişti. Belki senin de öyle olabilir canım.
Evet ben de doktoruma mesaj attim cuma gel dedi bir de erken doğurma korkum var o da şundan kaynaklı eşim sürekli bana erken gelecek diyor, o dedikce bende boyle bi algı oluştu

Aynen canim çok dikkat et daha çok minikler. İçerde daha zamanları var bebislerimizin

Anneler neler neler aldik bebeklerimize? Biz eksik listelerini yaptik kasımda almayı düşünüyoruz ancak ben su anda bebek bakim kitabı almayı düşünüyorum var mi önereceğiniz bir kitap?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…