ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Selam kızlar. Ben de 30. haftamdayim. Alışverişlerimı henüz tamamlamadim. Olası erken doğum için bir hazırlığm var evet ama eksiklerim de var. Zaman öyle hızlı geçiyor ki keşke daha çok zamanım olsa diyorum. 3. çocuk oldugu.icin mi.acabaa

Maşallah 3 numara yolda masallah canim neden erken doğum olabilir dedin? Daha once erken mi geldi bebekler? Vallahi benim ilk benim de coook eksiğim var zamandan ziyade yaşadığım şehir yazlık bir şehir her sey cok pahali ben de komşu ilçeden yapiyorum alışverişi ama o da çok yorucu oluyor

Hayır canım erken doğum riskim yok. Ama bize öğretilen 7. Aydan sonra hep hazırlıklı olmaktır. O yüzden söyledim. Yoksa iyiyiz çok şükür

Kızlar nasılsıniz 32.haftadan selam olsun bugün hastaneden geldim bebisim dönmüş şükür sizde durumlar nasıl kaç kilo olmuş bebisler =)

Kızlar nasılsıniz 32.haftadan selam olsun bugün hastaneden geldim bebisim dönmüş şükür sizde durumlar nasıl kaç kilo olmuş bebisler =)
Son gittiğimde 1670 gramdı,son 3 haftadır da başı aşağıda. Peki seni nstye soktular mi? Ben 30. Haftada girdim sanci çıkmadı sukur hatta doktor bi ara balerin olacak bu kiz dedi güldük,sağlıklı olsun da minik meleğim gerisi bos

Hayır canım nst girmedim. Bizimkide 32 de 2250 geldi. Sağlıklı olsunlar da

İnşallah canım pijama takımlarını lohusa için mi aldınız normal mi bende alışverişe. Başlayacağım
Yok normalde olur.onden düğmeli olması önemli ve tabi birazda kalın.lohusalar biraz daha süslü püslü oluyor sen rahat edebileceğin birşey al bence

Bende rahatladım bu hafta şükür dönmüş bebeğim. 33.Haftada 2254 gr çıktı. Mide yanmanız varmı? Ben baya çekiyorum mideden

Sevgili anneler ,benim bebeğim maalesef yine makat duruşa gecti ,tüm gece kasiklarimi tekmeledi .umarım normal doğum pozisyonuna döner. Henüz net bi hazirligimiz yok ve bu hafta izne çıkacağım cunku yorucu olmaya basladi çalışmak.insallah bu hazırlıkları tamamlayabiliriz. Bir sey sormak istiyorum gebelik okuluna giden var mi aranızda?

Daha doğum pozisyonunu alır bence 36.haftaya kadar dönerlermiş hatta son anda dönenler var.ben gittim eğitime

Aynen içini ferah tut daha çok donerlermis. Bende bebek alışverişini yaptım dün e bebekten yaptım. Halada aklıma gelen şeyler var kremler eldivenler. Kızlar lohusa pijama simi aldınız normal mi?

Aynen içini ferah tut daha çok donerlermis. Bende bebek alışverişini yaptım dün e bebekten yaptım. Halada aklıma gelen şeyler var kremler eldivenler. Kızlar lohusa pijama simi aldınız normal mi?
Ben kendim icin henüz bir şey almadım haftaya kara cuma sanirim hepsiburada indirimi bekliyorum.lohusa pjimasi cok pahali onun yerine kremler vs alayim diyorum lcw bakacagim acikcasi, bebek icin kıyafetler ve puset hazır ama bez vs almadım of alınacak coook şey var

Aynen lohusa pijama si yerine normal pijama takımı alırım 3 tane. Öylemi bende kremleri netten alayım ozaman

Kızlar bugün randevum vardı. Bebeğim yeterli kilo alamamış 36.haftamdayım. Karın gelişimi 2 hafta geriden geliyor. Doktor haftaya randevu verdi. Eğer hala az kilo almış olursa direk Doğuma alacağım durmasının bir anlamı yok dedi. Korkuyorum ve endişeliyim var mı aranızda yaşayanınız?

Canım benim öncelikle Allah şifa versin ,yar yardımcınız olsun. Once içini ferah tut. Kilosu nasıl? Acikcasi kilodan cok gelişimle ilgileniyor doktorlar onemli olan da bu. Benim yeğenim haftasında doğdu ancak kuvozde kaldi dolayısıyla kilo ya da haftadan ziyade gelişim onemli. Bir de canım her yerde okuyoruz yok muz kadar pekmez gibi seyler bebeklere kilo aldırıyor ama bana sorarsan aksam yemeği sadece protein olunca da kilo alıyor ki benim sol damarım bebeği beslemekte zorlaniyor.ya da başka bi doktora daha görünmekte fayda var en azından bi fikir almis olursun.

Kahvaltıda mutlaka yumurta(köy yumurtasi) peynir tahin pekmez ye,günde 2 bardak süt iç biri gece yatarken.aksam protein ağırlıklı beslen Allahin izniyle kilo alır daha var doğuma.bende 36+2deyim bizimde bugündü kontrol.haftaya bir gideceğiz artık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…