ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Süt ve tahin pekmez gerçekten baya kilo aldırıyor.sizin bebişte iriydi sanırım.kaç olmuş boyu kilosu? Cinsiyeti neydi

ben gidiyorum doğum yapacağım hastane ücretsiz veriyor haftada 2 gün

Kızlar 32 haftada 2250 gramdi oğlum bana az geldi kızım 4kilo doğmuştu ondan mı az geldi anlamadım doğuma kadar kaç olur acaba

Slm güzel annisler okudum msj yavruslara masallah hepside kocaman olmuş.Ben bütün hazırlıkları tamamladım kızlar heycandan ☺dok en son 23 Aralık beklerim olmaz ise sezeryan alırım dedi.kismet inş kendiliğinden gelir.yine burdan haberleşiriz

Canım nefes egzersisleri falan yapılıyor mu? Ben devlette gittim ama uygulama odası yoktu 1 saatlik bi konuşma yine de faydalı oldu denilebilir
Canım benim gittiğim yerde de konuşma var nefes egzersizleri ayrıca çarşamba cumartesi gebe pilatesi eğitimi veriliyor ücretsiz onda varmış, ama henüz ona gitmedim 35te gidicem

Önemli olan kilosu değil anne karnında ne kadar durduguymus o yüzden bence erken aldırmayn 35. Haftada 3.5 kilo doğan bebektense 39. Haftada 2.5 kilo bebek daha sağlıklıdır diyordu bir doktor bilginiz olsun.

Ben de gittim devlet hastanesinde 5 hafta.istanbulda belli hastanelerde ucrwtsiz veriliyor içinde nefes egzersizleri pilates ve anlatımlar oluyor bebek bakımı beslenmesi gebelik beslenmesi lohusa bakımı emzirme vs. Bana çok faydalı oldu İstanbul'da olanlar gitsin muhakkak bilgi almak isteyen olursa hangi hastanelerde var paylasabilirim.

Ne kadar şanslısınız. Benim yaşadığım yer turistik bölge hem de her yaz dolar tasar ama maalesef eğitim saglik burada sıfır. Ben de bu eğitimleri youtube vasıtasıyla izleyeceğim.

Canım benim gittiğim yerde de konuşma var nefes egzersizleri ayrıca çarşamba cumartesi gebe pilatesi eğitimi veriliyor ücretsiz onda varmış, ama henüz ona gitmedim 35te gidicem
bu bahsettiğiniz eğitimle ilgili detay bilgi verebilir mısınız?

merhaba
ben 35. haftadayım. istanbulda gebelik eğitimi nerde var bu asamada katilip tamamlayabilecegim, tavsiye verebilir misiniz?
özellikle yenidoğan bakımı ve emzirme de dahil olsa eğitime çok memnun olurum. hiç tecrübem yok

Merhaba. İstanbul'da ne taraftasiniz? Elimdlei broşüre şuan uzağım ama bölge söylerseniz internetten de bakabiliriz. Ben Gaziosmanpaşa eah ne gittim. Zeynep kamilde kanunide Esenler'de bakırköy Sadi konukta var bunlar şimdilik aklıma gelenler siz bölgenizi soylerseniz yada broşür elime geçerse daha detaylı bilgi veririm. Bu aşamada da katilabilirsiniz diye biliyorum ben 37. Haftamdayim iki derse eksik girmiştim onları bu haftalarda tamamladm toplam 5 hafta sürüyor.

teşekkür ederim. buldum ben de çevredeki hastanelerde. sagolun

Slm arkadaşlar nasılsınız.Bakalim ilk kim doğuracak heycan dolu son aya girdik.Kiz çocuğu erken gelir diyorlar inş kendiliğinden gelecekmi bakalım.hastane çantamızda hazır Allahin izniyle kucagimiza alalım kuzuları.ikinci doğum yapacak anneler çantada onemli olmasi gereken birşey varmi ben çevreden bilgi aldığım kadarıyla hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…