Süt ve tahin pekmez gerçekten baya kilo aldırıyor.sizin bebişte iriydi sanırım.kaç olmuş boyu kilosu? Cinsiyeti neydiKahvaltıda mutlaka yumurta(köy yumurtasi) peynir tahin pekmez ye,günde 2 bardak süt iç biri gece yatarken.aksam protein ağırlıklı beslen Allahin izniyle kilo alır daha var doğuma.bende 36+2deyim bizimde bugündü kontrol.haftaya bir gideceğiz artık bizde
Evet ben onlarla besledim oğlanıSüt ve tahin pekmez gerçekten baya kilo aldırıyor.sizin bebişte iriydi sanırım.kaç olmuş boyu kilosu? Cinsiyeti neydi
ben gidiyorum doğum yapacağım hastane ücretsiz veriyor haftada 2 günSevgili anneler ,benim bebeğim maalesef yine makat duruşa gecti ,tüm gece kasiklarimi tekmeledi .umarım normal doğum pozisyonuna döner. Henüz net bi hazirligimiz yok ve bu hafta izne çıkacağım cunku yorucu olmaya basladi çalışmak.insallah bu hazırlıkları tamamlayabiliriz. Bir sey sormak istiyorum gebelik okuluna giden var mi aranızda?
Canım nefes egzersisleri falan yapılıyor mu? Ben devlette gittim ama uygulama odası yoktu 1 saatlik bi konuşma yine de faydalı oldu denilebilirben gidiyorum doğum yapacağım hastane ücretsiz veriyor haftada 2 gün
Canım benim gittiğim yerde de konuşma var nefes egzersizleri ayrıca çarşamba cumartesi gebe pilatesi eğitimi veriliyor ücretsiz onda varmış, ama henüz ona gitmedim 35te gidicemCanım nefes egzersisleri falan yapılıyor mu? Ben devlette gittim ama uygulama odası yoktu 1 saatlik bi konuşma yine de faydalı oldu denilebilir
Benim 32+6 1918gr gayet normal dedi doktor bence sizin de öyleKızlar 32 haftada 2250 gramdi oğlum bana az geldi kızım 4kilo doğmuştu ondan mı az geldi anlamadım doğuma kadar kaç olur acaba
Önemli olan kilosu değil anne karnında ne kadar durduguymus o yüzden bence erken aldırmayn 35. Haftada 3.5 kilo doğan bebektense 39. Haftada 2.5 kilo bebek daha sağlıklıdır diyordu bir doktor bilginiz olsun.Kızlar bugün randevum vardı. Bebeğim yeterli kilo alamamış 36.haftamdayım. Karın gelişimi 2 hafta geriden geliyor. Doktor haftaya randevu verdi. Eğer hala az kilo almış olursa direk Doğuma alacağım durmasının bir anlamı yok dedi. Korkuyorum ve endişeliyim var mı aranızda yaşayanınız?
Ben de gittim devlet hastanesinde 5 hafta.istanbulda belli hastanelerde ucrwtsiz veriliyor içinde nefes egzersizleri pilates ve anlatımlar oluyor bebek bakımı beslenmesi gebelik beslenmesi lohusa bakımı emzirme vs. Bana çok faydalı oldu İstanbul'da olanlar gitsin muhakkak bilgi almak isteyen olursa hangi hastanelerde var paylasabilirim.Sevgili anneler ,benim bebeğim maalesef yine makat duruşa gecti ,tüm gece kasiklarimi tekmeledi .umarım normal doğum pozisyonuna döner. Henüz net bi hazirligimiz yok ve bu hafta izne çıkacağım cunku yorucu olmaya basladi çalışmak.insallah bu hazırlıkları tamamlayabiliriz. Bir sey sormak istiyorum gebelik okuluna giden var mi aranızda?
Ne kadar şanslısınız. Benim yaşadığım yer turistik bölge hem de her yaz dolar tasar ama maalesef eğitim saglik burada sıfır. Ben de bu eğitimleri youtube vasıtasıyla izleyeceğim.Ben de gittim devlet hastanesinde 5 hafta.istanbulda belli hastanelerde ucrwtsiz veriliyor içinde nefes egzersizleri pilates ve anlatımlar oluyor bebek bakımı beslenmesi gebelik beslenmesi lohusa bakımı emzirme vs. Bana çok faydalı oldu İstanbul'da olanlar gitsin muhakkak bilgi almak isteyen olursa hangi hastanelerde var paylasabilirim.
bu bahsettiğiniz eğitimle ilgili detay bilgi verebilir mısınız?Canım benim gittiğim yerde de konuşma var nefes egzersizleri ayrıca çarşamba cumartesi gebe pilatesi eğitimi veriliyor ücretsiz onda varmış, ama henüz ona gitmedim 35te gidicem
merhabaBen de gittim devlet hastanesinde 5 hafta.istanbulda belli hastanelerde ucrwtsiz veriliyor içinde nefes egzersizleri pilates ve anlatımlar oluyor bebek bakımı beslenmesi gebelik beslenmesi lohusa bakımı emzirme vs. Bana çok faydalı oldu İstanbul'da olanlar gitsin muhakkak bilgi almak isteyen olursa hangi hastanelerde var paylasabilirim.
Ben izmirdeyim doğum yapacağım hastane veriyor eğitimi tüm takipli gebelere canımbu bahsettiğiniz eğitimle ilgili detay bilgi verebilir mısınız?
Merhaba. İstanbul'da ne taraftasiniz? Elimdlei broşüre şuan uzağım ama bölge söylerseniz internetten de bakabiliriz. Ben Gaziosmanpaşa eah ne gittim. Zeynep kamilde kanunide Esenler'de bakırköy Sadi konukta var bunlar şimdilik aklıma gelenler siz bölgenizi soylerseniz yada broşür elime geçerse daha detaylı bilgi veririm. Bu aşamada da katilabilirsiniz diye biliyorum ben 37. Haftamdayim iki derse eksik girmiştim onları bu haftalarda tamamladm toplam 5 hafta sürüyor.merhaba
ben 35. haftadayım. istanbulda gebelik eğitimi nerde var bu asamada katilip tamamlayabilecegim, tavsiye verebilir misiniz?
özellikle yenidoğan bakımı ve emzirme de dahil olsa eğitime çok memnun olurum. hiç tecrübem yok
Merhaba. İstanbul'da ne taraftasiniz? Elimdlei broşüre şuan uzağım ama bölge söylerseniz internetten de bakabiliriz. Ben Gaziosmanpaşa eah ne gittim. Zeynep kamilde kanunide Esenler'de bakırköy Sadi konukta var bunlar şimdilik aklıma gelenler siz bölgenizi soylerseniz yada broşür elime geçerse daha detaylı bilgi veririm. Bu aşamada da katilabilirsiniz diye biliyorum ben 37. Haftamdayim iki derse eksik girmiştim onları bu haftalarda tamamladm toplam 5 hafta sürüyor.
Aleykum selamSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?