Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Rainbow66 ikimizde dün transfer olduk sorunda aynı test günün ne zaman umarım güzel haberimiz olur inşallah ayrıca kaçıncı denemen?

Rainbow66 ikimizde dün transfer olduk sorunda aynı test günün ne zaman umarım güzel haberimiz olur inşallah ayrıca kaçıncı denemen?
21'inde transfer oldum, sizin de öyle mi? test günüm 30'u. insallah güzel olur sonuc cunku bir önceki cok yıkıcıydı.... hersey cok iyiydi, 5. gün beta hcg kanda pozitifleşti. ikiye katlanması gayet iyiydi, kese de görüldü. kalp atışı görüldü ama duyulamadı.
eşimin sperm sayısı çok düşük(1000) , morfoloji , hareket hız vs hepsi kötü , sperm sayısı ve kalitesi bu kadar kötü olup da hamile kalabilen biliyor musunuz? Hiç olmasa (azospermi) belki daha iyiydi; kanallar tıkalı derdim , ama eşimin annesi babası kuzen , bu yüzden ben genetik veya yapımla alakalı birsey olduğunu düşünüyorum (yapılan testlerde birsey çıkmıyor ama) . o yüzden de bir türlü içim rahat etmiyor..... bu sefer olursa 12 hafta bitmeden kimseye söylemeyeceğim.....

23 inde transfer oldum benimde test günüm 02 ocak sperm sayısı az olabilir onu takma bak sende hamile kalabilmişsin ama benim gibi kalp atışı olmamış hiç olmazsa o sıkıntı binler olsada onlara sadece 1 adet sağlıklı sperm yeterli öyle düşün benim 4.denemem oldu çok yıprandım ama sonuna kadar elimden geleni yapacağım güzel düşünelim güzel şeyler olsun benimde 5.gun embriyosu Dua et.

Allahım böyle güzel haberler bize de nasip etsin inşallah size sorum olacak ama Lekenme transferden kaç gün sonra oldu acaba?

zaten inançlı bir insandım ama bu süreç bana ciddi anlamda tevekküllü olmayı öğretti. hersey 2+2=4 değilmiş....... Allah isterse olur, olmazsa da bir hayır vardır veya zamanı değildir....

demin eşimle telefonda kavga ettim....cok sinirlendirdi tansiyonum cıktı bir an....insallah birsey olmamıştır bulantım da kesildi(((( iyice psikopata bağladım hormonlar yüzünden sanırım....

Çok şükür bak ben sana demiştim :) hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin biz de keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicez
Canım benim çok sağol içime biraz su serpmiştin Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla sende bende duyarız kalp atışını

insallah burada beraber kutlarız........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…