- 26 Haziran 2018
- 174
- 98
- 48
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
21'inde transfer oldum, sizin de öyle mi? test günüm 30'u. insallah güzel olur sonuc cunku bir önceki cok yıkıcıydı.... hersey cok iyiydi, 5. gün beta hcg kanda pozitifleşti. ikiye katlanması gayet iyiydi, kese de görüldü. kalp atışı görüldü ama duyulamadı.Rainbow66 ikimizde dün transfer olduk sorunda aynı test günün ne zaman umarım güzel haberimiz olur inşallah ayrıca kaçıncı denemen?
İnşallah canım sende inşallah duyarsın kalp atışını
Canım ben testi yaptırdım 132 çıktı çok şükürPozitif çıkacak inşallah lekelenmem buna işaret
Ben de bugün keseyi görmeye gideceğim belki kalp atışlarını da duyabilirmişiz çok heyecanlıyım :)
Allahım isteyen herkese nasip etsin sonucu alınca hepinize dua ettim. 7.gün başladı canımAllahım böyle güzel haberler bize de nasip etsin inşallahsize sorum olacak ama Lekenme transferden kaç gün sonra oldu acaba?
İnşallah pozitifi alırsın arkadaşım Rabbim çok büyük sana da yardım eder inşallahbenim yarın test günüm
zaten inançlı bir insandım ama bu süreç bana ciddi anlamda tevekküllü olmayı öğretti. hersey 2+2=4 değilmiş....... Allah isterse olur, olmazsa da bir hayır vardır veya zamanı değildir....23 inde transfer oldum benimde test günüm 02 ocak sperm sayısı az olabilir onu takma bak sende hamile kalabilmişsin ama benim gibi kalp atışı olmamış hiç olmazsa o sıkıntı binler olsada onlara sadece 1 adet sağlıklı sperm yeterli öyle düşün benim 4.denemem oldu çok yıprandım ama sonuna kadar elimden geleni yapacağım güzel düşünelim güzel şeyler olsun benimde 5.gun embriyosu Dua et.
Çok şükür bak ben sana demiştim :) hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin biz de keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicezCanım ben testi yaptırdım 132 çıktı çok şükür
Canım benim çok sağol içime biraz su serpmiştin Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla sende bende duyarız kalp atışınıÇok şükür bak ben sana demiştim :) hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin biz de keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gidicez
insallah burada beraber kutlarız........23 inde transfer oldum benimde test günüm 02 ocak sperm sayısı az olabilir onu takma bak sende hamile kalabilmişsin ama benim gibi kalp atışı olmamış hiç olmazsa o sıkıntı binler olsada onlara sadece 1 adet sağlıklı sperm yeterli öyle düşün benim 4.denemem oldu çok yıprandım ama sonuna kadar elimden geleni yapacağım güzel düşünelim güzel şeyler olsun benimde 5.gun embriyosu Dua et.
İnşallah canımCanım benim çok sağol içime biraz su serpmiştin Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla sende bende duyarız kalp atışını
Evet asıl test günü zaten perşembeydi perşembe tekrar ver dediİnşallah canım ☺ Tekrar test istedi mi doktor?
Güzel artış olur inşallahEvet asıl test günü zaten perşembeydi perşembe tekrar ver dedi
İnşallah şu lekelenme de bi bitseGüzel artış olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?