- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Onu hiç kafana takma üç dört gün sonra geçiyor canımİnşallah şu lekelenme de bi bitse
İnşallah canımm benimOnu hiç kafana takma üç dört gün sonra geçiyor canım
Bende senin gibi erken öğrendim canım etkilediğini sanmıyorum çatlatma iğnesi vurulmadıysanızKızlar selam. 19 aralık 2 embriyo 5. gün transferi yapıldı bana. Bugün 6. günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım ve silik çizgi görüyorum, bugün çıkan dünkünden daha koyu. Sorum şu: progesteron fitil kullanıyorum ve idrar örneğimde bu ilaçtan kalma beyazlıklar da var haliyle. Acaba bu ilaç yüzünden test sonucu etkileniyor olabilir mi?
Çatlatma iğnesi yumurta toplamadan önce oldu, iki hafta oldu neredeyse yani. Şimdiye etkisi kalır mı ki? Ya da sonradan başka çatlatma iğnesi olanlar da mı var?Bende senin gibi erken öğrendim canım etkilediğini sanmıyorum çatlatma iğnesi vurulmadıysanız
Ay hadi inşallah :)Bencr Sen hamilesin çatlama iğnelerini kafaya takma
Biraz daha koyulaşmış , kaçıncı gün bugün?Dün ve bugün. Bana öyle gelmiyorsa bugün çizgide koyulaşma var. Ama aldığım ilaçlardan mı diye şüpheleniyorum. Günde üç kere progestan fitil yapıyorum değeri yükselten oymuş gibi de geliyor. Beklemek zor yani.
6 bugünBiraz daha koyulaşmış , kaçıncı gün bugün?
Bence yarın bir kan testi baktırın6 bugün
Nasıl sonuç aldın mıbenim yarın test günüm
Ya kan testi için bana 30 aralık pazartesi dedi doktorum. Burada okuduklarıma göre en uzak zamanı bana vermiş. Ben cuma yaptırayım diyorum 8. gün. Kanda negatif görürüm diye korkuyorum yoksa 4. günden başlar her gün kan testi yapardımBence yarın bir kan testi baktırın
Benden tavsiye 4. Gün başlamayınYa kan testi için bana 30 aralık pazartesi dedi doktorum. Burada okuduklarıma göre en uzak zamanı bana vermiş. Ben cuma yaptırayım diyorum 8. gün. Kanda negatif görürüm diye korkuyorum yoksa 4. günden başlar her gün kan testi yapardım
Sizin kaçıncı gün? 7-8de negatif görüp sonradan pozitif olanlar okudum burda. İnşallah hayırlısıyla bekledimiz sonuçları alırız hepimizBenden tavsiye 4. Gün başlamayınben sabah baktırdım negatif negatif olacağını bile bile baktırdım bulantım olunca .... ilaçların yan etkisi deli gibi hormon alıyorum ... kan sulandırıcılar da cabası ... hepimiz öyleyiz .... herkesin emeklerinin boşa gitmemesi icin dua ediyorum .... eğer negatif sonuç sizi etkileyecekse en iyisi kontrol zamanını beklemek ....
Bugün 4. Gün.... ben biraz abarttım ; dediğim gibi literatürde en erken 5. Günde görülebiliyor, o da kanda ve herkeste degil... moral bozmaya gerek yok işte ama benim karakterim aşırı tezcanlıyımSizin kaçıncı gün? 7-8de negatif görüp sonradan pozitif olanlar okudum burda. İnşallah hayırlısıyla bekledimiz sonuçları alırız hepimiz
Merhaba hayırlı olsun Bence artık rahatlayabilirsizDün ve bugün. Bana öyle gelmiyorsa bugün çizgide koyulaşma var. Ama aldığım ilaçlardan mı diye şüpheleniyorum. Günde üç kere progestan fitil yapıyorum değeri yükselten oymuş gibi de geliyor. Beklemek zor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?