Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar benim yarın opu günüm Dr progesteron hormonununa baktirmisti regl 2. Günü ve 2.12 çıkmış dün bana embrio lari donduralim dedi 1.50 ideal değer gelecek ay transfer edelim dedi benim gibi olan varmı

Kızlar selam. 19 aralık 2 embriyo 5. gün transferi yapıldı bana. Bugün 6. günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım ve silik çizgi görüyorum, bugün çıkan dünkünden daha koyu. Sorum şu: progesteron fitil kullanıyorum ve idrar örneğimde bu ilaçtan kalma beyazlıklar da var haliyle. Acaba bu ilaç yüzünden test sonucu etkileniyor olabilir mi?

Bende senin gibi erken öğrendim canım etkilediğini sanmıyorum çatlatma iğnesi vurulmadıysanız

Dün ve bugün. Bana öyle gelmiyorsa bugün çizgide koyulaşma var. Ama aldığım ilaçlardan mı diye şüpheleniyorum. Günde üç kere progestan fitil yapıyorum değeri yükselten oymuş gibi de geliyor. Beklemek zor yani.

Eklentiler

• 20191225_142449.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 48
Biraz daha koyulaşmış , kaçıncı gün bugün?

Bence yarın bir kan testi baktırın
Ya kan testi için bana 30 aralık pazartesi dedi doktorum. Burada okuduklarıma göre en uzak zamanı bana vermiş. Ben cuma yaptırayım diyorum 8. gün. Kanda negatif görürüm diye korkuyorum yoksa 4. günden başlar her gün kan testi yapardım

Benden tavsiye 4. Gün başlamayın ben sabah baktırdım negatif negatif olacağını bile bile baktırdım bulantım olunca .... ilaçların yan etkisi deli gibi hormon alıyorum ... kan sulandırıcılar da cabası ... hepimiz öyleyiz .... herkesin emeklerinin boşa gitmemesi icin dua ediyorum .... eğer negatif sonuç sizi etkileyecekse en iyisi kontrol zamanını beklemek ....

Sizin kaçıncı gün? 7-8de negatif görüp sonradan pozitif olanlar okudum burda. İnşallah hayırlısıyla bekledimiz sonuçları alırız hepimiz

Sizin kaçıncı gün? 7-8de negatif görüp sonradan pozitif olanlar okudum burda. İnşallah hayırlısıyla bekledimiz sonuçları alırız hepimiz
Bugün 4. Gün.... ben biraz abarttım ; dediğim gibi literatürde en erken 5. Günde görülebiliyor, o da kanda ve herkeste degil... moral bozmaya gerek yok işte ama benim karakterim aşırı tezcanlıyım ((( bu sefer sakin olacağım dedim ama işte hormonlar dinlemiyor kendimi bu sefer her sonuca hazırladım a planı b planı c planı yaptım o yüzden sorun yok Geçen sefer çok havaya girmiştim pozitifi görür görmez telefondan Uygulama yüklemiştim hadi kendim neyse de eşimle babama da yükletmiştim bu sefer 12 hafta kimseye söylemeyeceğim pozitif olursa.....

Merhaba hayırlı olsun Bence artık rahatlayabilirsiz birşey merak ettim bu testin markası nedir erken gebelik testimi normalmi

Her zaman güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun o yüzden 10 gün sonra yapın diyorlar boşa boşa stres oluyoruz daha önceki denemelerde erken test olayını yapardım üzülürdüm artık gunu geldiğinde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…