Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

progestan ve estrofemi ne kadar kullanıyorsunuz?... ben de proluton dısında hepsini kullanıyorum ve kan sulandırıcı iğne ama 2 gündür batma tarzında ağrım ve bugün acayip bir şişkinliğim var patlayacak gibiyim acaba hormonlar mı fazla geldi diye düşündüm

Canım şişkinlik hamilelik belirtisi olabilir test günün ne zaman

Canım şişkinlik hamilelik belirtisi olabilir test günün ne zaman
Normalde pazartesi ama ben dayanamayıp bugün yaptım pozitif çıktı ama bu kadar olur mu bir günde((( karnım kocaman oldu.....ama imkansız ....bir de o kadar cok agrıyor ki....yalnız bu süreç beni cok hassas yaptı yani cok hissediyorum herseyi normalde aşırı dayanıklıyımdır.... bir de bu ikinci denemem ama ilk denememde bu kadar yogun şikayetlerim olmamıştı ama bu sefer biraz daha fazla tedavi verdi doktorum (düşmesin diye sanırım)

Ben burda çok okudum şişkinlik şikayeti olup hamile olan bence ondandır ilaçların bana pek bi yan etkisi olmadı canım

Idrar testi mi yaptın?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takipteydim konuyu ama hep yazmaktan korktum. Ters bi durum olduğu takdirde yazdığım mesajları görmekten korktum daha doğrusu. Ben de Aralık ayında tüp bebek yaptıranlar furyasındayım çünkü. Tüp bebek adına ilk denememdi. Bende ciddi endometriozis mevcuttu bi de ek olarak eşimde de sperm sayı ve hareketlerde problemler vardı. He bu arada 2 buçuk yıllık evliyiz ve ilk günden beri bebeğimiz olsun istiyoduk. Velhasıl 19 Aralık da 4aa 5.gün fasülyemizi yuvasına yerleştirdi doktor amcası.
Bu arada doktorumuz ilaç sevmiyor çok benim gibi:) opu öncesi yumurta iğnelerini saymazsak şuan sadece folik asit ve duphaston tablet kullanıyorum. Her zaman nasıl yaşıyorsam bundan sonra da o şekilde yaşamamı söyledi hep. Ama her ne yapıyosan yorulunca dinlen dedi.
Velhasıl 8.gün yani dün şeytan dürtmesiyle bi idrar testi çaktım. Sürprizzz çift çizgi :) oysa Pazartesi yapmam gerekiyordu ah bu merak
Bugün de Yani fasülyemle beraber geçirdiğimiz 9.günde bhcg baktırdım sonucumuz “198” çıktı.
Şimdi ey güzel ablaları sizden dua istiyoruz. Devamı nasip olsun inşallah diye..
Hep derdim bir gün bende yazıcam buraya hamileyim diye. Hamileyimmmm aaa dostlar :) Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bu yazıyı her kim okuyosa Rabbim onu daha fazla aratmasın inşallah.. Dua ile hayırlı akşamlar..

Canım hep dinlendim hiç iş yapmadım ara ara yürüdüm tabi evin içinde ananas kabak çekirdeği havuç yedim
Bnde işten izin aldim ama evde yemek filan ypyrm bulasigi yikiyorum sadece temizlik ypmyrm bnm bir düşüğüm var ama ilk hamilelikle ilgili hiçbişe hatırlamıyorum

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım sende belirtiler neydi ayrıca ilk defa tüp bebekte duphaston kullananı duydum şaşırdım gercekten

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım sende belirtiler neydi ayrıca ilk defa tüp bebekte duphaston kullananı duydum şaşırdım gercekten
Belirtiler olarak öyle aman aman değişiklik yoktu açıkçası. Meme ucu acıması var ki her adet öncesi olur bende. Kaşık batması var çoğunlukla bu da olur. He değişik olarak ağzım çok sulanıyor 2 gündür onu farkettim. Duphastonu progesteron desteği olarak veriyor. Crinone jel in çok fazla yan etkileri çıkmış onu çok kullanmaya çalışıyoruz dedi. Açıkçası ilaçlara boğmadığı için özellikle memnunun doktorumdan Allah razı olsun:)

Hayirli olsun canim rabbim kucagina aldirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…