- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- 53
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Endometriozis olduğu icin östrojen desteğine gerek görmemiş herhalde doktorunuz çünkü zaten endometrium dokusu yeterince kalın , progesteronu da düsük tehdidi olanlara daha yüksek doz veriyorlar - ki umarım ihtiyacınız olmaz , hayırlı olsunBelirtiler olarak öyle aman aman değişiklik yoktu açıkçası. Meme ucu acıması var ki her adet öncesi olur bende. Kaşık batması var çoğunlukla bu da olur. He değişik olarak ağzım çok sulanıyor 2 gündür onu farkettim. Duphastonu progesteron desteği olarak veriyor. Crinone jel in çok fazla yan etkileri çıkmış onu çok kullanmaya çalışıyoruz dedi. Açıkçası ilaçlara boğmadığı için özellikle memnunun doktorumdan Allah razı olsun:)
Hayirli olsun canimHerkese merhaba bende aralık ayında dondurulmuş 2. Kalite 2 adet embriyo transferi oldum. İlk tüp bebek denememiz istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamarı tercih ettik. Bolca ilaç sonra dondurma transfer süreci derken 1 hafta rapor verdiler evde ekseriyetle yattım ama crinone jel sürdükten sonra 30 dk yürüyüşüm vardı ve her akşam progestan iğne oldum. Beni şeytandan ziyade insanlar dürtü 12. Günü bekleme diye bende 7. Gün akşam beta hcg 37 gördüm... o ani asla unutamam evet allahın izni ile gebeyim 12. Gün 178 14. Gün 460 ve en son 2500 gördüm ve ikna oldum. Haftaya cuma kese görmeye gideceğiz. Çok umut dolu olmakla birlikte korkuyorum malesef. Eşimden kaynaklı semen testlerinde hareketlilik ve sayı az ve ameliyat gerektirmeyen bir varikosel durumu vardı. Kimse umudunu kaybetmesin. Allah tüm hamilelere kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Rabbim kimsenin varsa bir düşmanım dahil kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Sağlıklı olsun da ilaç önemli değil. İlla ki ihtiyaca göre veriliyor herşey. Teşekkür ederim sağolun. Sizde bir an evvel güzel haberler alırsınız inşallahEndometriozis olduğu icin östrojen desteğine gerek görmemiş herhalde doktorunuz çünkü zaten endometrium dokusu yeterince kalın , progesteronu da düsük tehdidi olanlara daha yüksek doz veriyorlar - ki umarım ihtiyacınız olmaz , hayırlı olsun
Allah hayırlı uğurlu evlat etsin. Benim de katlanır değerlerim inşallah. Pozitifi görmekle iş bitmiyormuş bundan sonraki aşamalar daha stresliymiş yahu. Tabi tatlı streslerHerkese merhaba bende aralık ayında dondurulmuş 2. Kalite 2 adet embriyo transferi oldum. İlk tüp bebek denememiz istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamarı tercih ettik. Bolca ilaç sonra dondurma transfer süreci derken 1 hafta rapor verdiler evde ekseriyetle yattım ama crinone jel sürdükten sonra 30 dk yürüyüşüm vardı ve her akşam progestan iğne oldum. Beni şeytandan ziyade insanlar dürtü 12. Günü bekleme diye bende 7. Gün akşam beta hcg 37 gördüm... o ani asla unutamam evet allahın izni ile gebeyim 12. Gün 178 14. Gün 460 ve en son 2500 gördüm ve ikna oldum. Haftaya cuma kese görmeye gideceğiz. Çok umut dolu olmakla birlikte korkuyorum malesef. Eşimden kaynaklı semen testlerinde hareketlilik ve sayı az ve ameliyat gerektirmeyen bir varikosel durumu vardı. Kimse umudunu kaybetmesin. Allah tüm hamilelere kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Rabbim kimsenin varsa bir düşmanım dahil kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım gebelik imzası yapmışsın ikinci testi yaptın mı? Hayırlı olsunKan testi
Yok yapmadımCanım gebelik imzası yapmışsın ikinci testi yaptın mı? Hayırlı olsun♥
Hayırlı olsun sende bizim gibi bekleyenlerdesin bazıları idrar testi yaparak tez öğrendi Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar merhaba herkese benim de 26 Aralık transferim oldu, 2 blastosist transfer edildi. Bugun 3. Günüm.. ilk transferim taze tek embriyo oldu ancak negatifle sonuçlandı. Test günüm 5 ocak ama ben dayanamayıp sekizinci günümde evde erken test yapacağım sanırım. Çünkü hastanede test öğrenme travmam oluştu resmen çarpıntım oluyor beklerken.Evde çıkmazsa hastaneye de gitmeyeceğim...
Allahım nice ikiyüzlü günleri de yaşatsın inşallahYok yapmadımyarın yapacağım , kötü çıkarsa iki günlük de olsa bunu yaşayayım dedim
Hayırlı olsun sende bizim gibi bekleyenlerdesin bazıları idrar testi yaparak tez öğrendi Allah hepimizin yardımcısı olsun
tüm dualarım seninle..... açıkçası burada yazan ve yakın hissediğim 1-2 kişinin sonucuyla ben de üzüldüm.....yüzümüzün gülmesini istiyorum artık.....Allahım nice ikiyüzlü günleri de yaşatsın inşallahyarın büyük gün o zaman. Ben de yarınki testle neyse halim görücem. Dua edelim birbirimize
Evet canım bende yaşaya yaşaya öğreniyorum hızla artıyor bir sıkıntı yoksa, allah yardımcımız olsun.Allah hayırlı uğurlu evlat etsin. Benim de katlanır değerlerim inşallah. Pozitifi görmekle iş bitmiyormuş bundan sonraki aşamalar daha stresliymiş yahu. Tabi tatlı stresler ❤
Kizlar bende dun transfer oldum ama gaz sıkintim olustu. Duphalag surup verdi doktor dun gece sabaha kadar wc bekledim sıkinti olmusmudur? Cok kafama takildi zarar vermismiyimdir
Suruptan sonra tuvaletten cikamadim ki bugunde kasik ve belimde agrilar olunca endiselendim. Insallah bisey olmaz.Aynı şeyi bende yaşadım. Progestan iğnesinden sonra ne yazık ki gaz ve kabızlık oluyor ilk günler. Şuruptan sonra biraz daha rahatlatıyor bağırsakları. Allaha emanet bebişlerimiz canım, biz de öyle❤ Sen olumlu düşün o kadardan bir şey olmaz de.
Suruptan sonra tuvaletten cikamadim ki bugunde kasik ve belimde agrilar olunca endiselendim. Insallah bisey olmaz.sen kacinci gundesin canim?
Insallah guzel haberlerinide aliriz benim 2. Gun bugun3. günüm bugunsenin kaçıncı denemen ve kaç embriyon transfer edildi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?