- 29 Aralık 2019
- 111
- 397
- 18
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Insallah guzel haberlerinide aliriz benim 2. Gun bugunilk denemem 1 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Senin kacinci denemen ? Kactane transfer edildi sana
Aa benim azicik sisikinligim vardi erteliyeceklerdi ama gaz cikti transfer ettiler. Hangi merkezde siniz var mi baska dondurulmus embriyon?İnşallah canımmm çok sağol senin de pozitif sonuçlanır inşallahbenim ikinci denemem. Ağustos ayında başladık blast tek embriyo transfer edildi yaşım 26 olduğu için. Ne yazık ki tutmadı. Opu sonrası çok zor geçti benim çünkü kanamam sancım çok uzun sürdü malesef ona rağmen rahim dinlendirme yapılmadı. İki tane de blast Dondurmuştuk onları da bu ay transfer ettik. Şimdi sonuç bekliyorum. Yine negatif olursa merkezi değiştiricem. ☹
Aa benim azicik sisikinligim vardi erteliyeceklerdi ama gaz cikti transfer ettiler. Hangi merkezde siniz var mi baska dondurulmus embriyon?
malesef.. 3. Güne 5 tane gelmişti ancak doktorum iyi kalitede olduklarını blasta gitmek istediklerini söylediler. 3 tane en iyiler kaldı. Bir tanesini o zaman transfer ettiler. İki taneyide şimdi. Bunlarda olmazsa tekrar opu işlemini yaşamaktan o kadar tedirginim ki herkes anesteziden korkar ben sonrasından ☹ Senin donduruldu mu? Bu arada kaç senedir bebek istiyorsun. Bizim hasretimiz 3 yıl. Çoğu bekleyen için az tabii ama eşim çoookkkk seviyor çocukları onun isteği beni daha çok üzüyor malesef..
malesef.. 3. Güne 5 tane gelmişti ancak doktorum iyi kalitede olduklarını blasta gitmek istediklerini söylediler. 3 tane en iyiler kaldı. Bir tanesini o zaman transfer ettiler. İki taneyide şimdi. Bunlarda olmazsa tekrar opu işlemini yaşamaktan o kadar tedirginim ki herkes anesteziden korkar ben sonrasından ☹ Senin donduruldu mu? Bu arada kaç senedir bebek istiyorsun. Bizim hasretimiz 3 yıl. Çoğu bekleyen için az tabii ama eşim çoookkkk seviyor çocukları onun isteği beni daha çok üzüyor malesef..
Bizde 3 yıldır bekliyoruz evet kisa vir sure gibi ama gercekten cok yipratici. Benimde esim cok seviyor ve cok istiyor o yuzden ben daha cok uzuluyorum. Insallah tekrar opuya ihtiyac duymayacaksin canimiyi dusunelim iyi olsun. Hangi merkezdesin?
Çıkmış canım gözün aydınKızlar ben 23 aralıkta transfer oldum transfer günü sayilir mi ben saymiyorum bugün 7.günüm 02 ocakta kan test günüm bugün dayanamadım idrar testi yaptım ikincisi silik şimdi ne yapacam bilmiyorum böyle olanlar siz ne yaptınız yardım rica ederim.Ekte yolladim. 5 milyonluk testlerden aldim.
Arada kaç gün var testler arasında1. test: 186
2. test: 860
sanırım geliyor
darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Çıkmış canım gözün aydınArtarak devam etsin değerlerin inşallah
Ayyyy inşallah yüce rabbim duysun senini tekrar ne zaman idrar yapsam değişir mi
Arada kaç gün var testler arasında
Maşallah maşallah yüce rabbim bize de nasip etsin.Arada kaç gün var testler arasında
Kızlar ben 23 aralıkta transfer oldum transfer günü sayilir mi ben saymiyorum bugün 7.günüm 02 ocakta kan test günüm bugün dayanamadım idrar testi yaptım ikincisi silik şimdi ne yapacam bilmiyorum böyle olanlar siz ne yaptınız yardım rica ederim.Ekte yolladim. 5 milyonluk testlerden aldim.
Iki embriyonu? Maşallah çok yuksekArada kaç gün var testler arasında
Burdakiler aralık ayı tup bebek yapanlar başlığı olduğu için bulamazsın sen yeni bir başlık açıp o şekilde daha çok kişiye ulaşırsın.Kızlar ben 2 ocakta transfer olacağım benimle aynı dönemde transfer olacak var mı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden içime su serptin vallahiCanım artık yapma bişe perşembeyi bekle. Mutluluğunu yaşa. Sakin kal kafanı karıştıracak bir hamle yapma bence. Bebiş var işte kan testi gününü beklerken bu mutluluğun tadını çıkart
Iki embriyonu? Maşallah çok yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?