Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Insallah guzel haberlerinide aliriz benim 2. Gun bugunilk denemem 1 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Senin kacinci denemen ? Kactane transfer edildi sana

İnşallah canımmm çok sağol senin de pozitif sonuçlanır inşallah benim ikinci denemem. Ağustos ayında başladık blast tek embriyo transfer edildi yaşım 26 olduğu için. Ne yazık ki tutmadı. Opu sonrası çok zor geçti benim çünkü kanamam sancım çok uzun sürdü malesef ona rağmen rahim dinlendirme yapılmadı. İki tane de blast Dondurmuştuk onları da bu ay transfer ettik. Şimdi sonuç bekliyorum. Yine negatif olursa merkezi değiştiricem.

Aa benim azicik sisikinligim vardi erteliyeceklerdi ama gaz cikti transfer ettiler. Hangi merkezde siniz var mi baska dondurulmus embriyon?

Aa benim azicik sisikinligim vardi erteliyeceklerdi ama gaz cikti transfer ettiler. Hangi merkezde siniz var mi baska dondurulmus embriyon?

malesef.. 3. Güne 5 tane gelmişti ancak doktorum iyi kalitede olduklarını blasta gitmek istediklerini söylediler. 3 tane en iyiler kaldı. Bir tanesini o zaman transfer ettiler. İki taneyide şimdi. Bunlarda olmazsa tekrar opu işlemini yaşamaktan o kadar tedirginim ki herkes anesteziden korkar ben sonrasından Senin donduruldu mu? Bu arada kaç senedir bebek istiyorsun. Bizim hasretimiz 3 yıl. Çoğu bekleyen için az tabii ama eşim çoookkkk seviyor çocukları onun isteği beni daha çok üzüyor malesef..

malesefle başlayıp malesefle bitirmişim msjı ne kadar da pozitif bir anne olmak isteyen Aloha16

Bizde 3 yıldır bekliyoruz evet kisa vir sure gibi ama gercekten cok yipratici. Benimde esim cok seviyor ve cok istiyor o yuzden ben daha cok uzuluyorum. Insallah tekrar opuya ihtiyac duymayacaksin canim iyi dusunelim iyi olsun. Hangi merkezdesin?

İnşallahhh hepimizin emekleri karşılık bulur. Hayırlısıyla anneliği biz de tadarız

Kızlar ben 23 aralıkta transfer oldum transfer günü sayilir mi ben saymiyorum bugün 7.günüm 02 ocakta kan test günüm bugün dayanamadım idrar testi yaptım ikincisi silik şimdi ne yapacam bilmiyorum böyle olanlar siz ne yaptınız yardım rica ederim. Ekte yolladim. 5 milyonluk testlerden aldim.

Eklentiler

• 20191230_103518.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 35
Çıkmış canım gözün aydın Artarak devam etsin değerlerin inşallah

7. Güne göre gayet güzel çıkmış canım bebiş var gözüküyor istersen birde kan ver değerini de gör

Canım artık yapma bişe perşembeyi bekle. Mutluluğunu yaşa. Sakin kal kafanı karıştıracak bir hamle yapma bence. Bebiş var işte kan testi gününü beklerken bu mutluluğun tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…