- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Canim pozitif benimde boyleydi somdi sobuc aldim beta 148Kızlar ben 23 aralıkta transfer oldum transfer günü sayilir mi ben saymiyorum bugün 7.günüm 02 ocakta kan test günüm bugün dayanamadım idrar testi yaptım ikincisi silik şimdi ne yapacam bilmiyorum böyle olanlar siz ne yaptınız yardım rica ederim.Ekte yolladim. 5 milyonluk testlerden aldim.
Insallah canim insallah bende bugun aldim kan sonucu 11.gun 148 bakalim bugun vericem ikinciyi nasil olucak1. test: 186
2. test: 860
sanırım geliyor
darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Insallah canim insallah bende bugun aldim kan sonucu 11.gun 148 bakalim bugun vericem ikinciyi nasil olucak
Kan testi günüm 02 ocak ben bugun dayanamadim yaptim diger arkadaşlar cesaret aldim herkes yapınca ben de yapayım dedik. dedimTransferin7.günündeyim. test markasini yolluyorum 5 tl ya aldim.UIdrar testinde ikinci cizgiyi erken gebelik testinde mi goruyorsunuz yoksa normal test mi aldiniz birde marka soyleyebilme sansiniz varmidir
Yüce rabbim gönlüne göre versin inşallah.Ben kafayı yiyorum, öğleden sonra doktorumu görene kadar dayanabilirim inşallah.
7. gün 66.91
9. gün 80.88
11. gün 133.9
7. gün olmasa 80'den 133'e artış fena değil. Dua edin kızlar bi sorun olmasın
Sagol arkadasim senle aramiz bir kac gun sanirim benim transfer 16 aralikçok sevindim hadi inşallah güzel bir sonuç çıkarbni de 10 gün sonra ultrasona çağırdılar
Sagol arkadasim senle aramiz bir kac gun sanirim benim transfer 16 aralik
Tamam canim haberleselimbenim 17 Aralık transfer günümdü. aynı neredeyse evet... senin de iyi haberlerini bekliyorum
hayırlı olsun:)1. test: 186
2. test: 860
sanırım geliyor
darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
tüm dualarım seninle....Ben kafayı yiyorum, öğleden sonra doktorumu görene kadar dayanabilirim inşallah.
7. gün 66.91
9. gün 80.88
11. gün 133.9
cok sevindim pozitifi gördüğüne :))))Kan testi günüm 02 ocak ben bugun dayanamadim yaptim diger arkadaşlar cesaret aldim herkes yapınca ben de yapayım dedik. dedimTransferin7.günündeyim. test markasini yolluyorum 5 tl ya aldim.
Inşallah OyledirCanim pozitif benimde boyleydi somdi sobuc aldim beta 148
Doktorumla görüştüm. İlk değerlerin az artması olabilen bi durum, her hastanın bünyesi aynı değil fafklı sonuçlar olabiliyor dedi. Bir de test saatlerin farklı o da etkiler dedi son ikisi için. Bugün 133 gördük öncekileri unutup bunu baz alıcaz çarşamba aynı saatte test yapıp iki sonucu karşılaştırıcaz dedi. Hayırlı olsun kötü bi durum yok şimdilik dedi. Çok şükürtüm dualarım seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?