Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Canim pozitif benimde boyleydi somdi sobuc aldim beta 148

Kızlar bir şey sorucam, her ay adetten önce sivilcelerim çıkardı. Şu an hiç çıkmıyor acaba estrofemden dolayı mı yoksa siz pozitiflilerinde böyle oldu mu. 4. Günüm kendimi inceliylorum malum tek elimde somutluk bu oldu

UIdrar testinde ikinci cizgiyi erken gebelik testinde mi goruyorsunuz yoksa normal test mi aldiniz birde marka soyleyebilme sansiniz varmidir

Transfer gunum 20 aralik 5 gun embriyosu transfer ettiler bu ikinci denememdi bu seferkinim kalitesi iyi dediler bir onceki orta kaliteymia evde daha onceden aldigim gebelik testi vardi dun ve ondan onceki gun yaptim ama hayalet cizgi bile gormedim transfee gununu saymazsak 9 ve 10 gunlerde yapmia oluyorum ikinci cizgiyi silik bile olsa gorenler normal testmi yaptiniz erken gebelikmi ..dun gece uyuyamadim uyudugumda ise olmamis diye ruyalar gordum gununden once gidip kan vermeye cesaret edemedim erken gebelikde alamadim daha oncekinde yapmistim cikmamis kanda negatif olmustu cok korkuyorum

Ilk gunler gogus hassiyetim vardi ama sonra gecti sag sol kasigimda ara ara baski gibi agrim oluyor cok gazim var adet gunum 29 du ama gecendede iki gun gecikip kan testi gunu kanamam gelmisti polikistigim ama adet tarihim hic sasmaz sadece gecen transferim de iki gun gecikti suanda 2 gun gecikti insallah yarin kan testi vermeden once kanamam olmaz gecende olmustu cunku

Ben kafayı yiyorum, öğleden sonra doktorumu görene kadar dayanabilirim inşallah.
7. gün 66.91
9. gün 80.88
11. gün 133.9

7. gün olmasa 80'den 133'e artış fena değil. Dua edin kızlar bi sorun olmasın

UIdrar testinde ikinci cizgiyi erken gebelik testinde mi goruyorsunuz yoksa normal test mi aldiniz birde marka soyleyebilme sansiniz varmidir
Kan testi günüm 02 ocak ben bugun dayanamadim yaptim diger arkadaşlar cesaret aldim herkes yapınca ben de yapayım dedik. dedimTransferin7.günündeyim. test markasini yolluyorum 5 tl ya aldim.

Eklentiler

• 20191230_131846.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 15
tüm dualarım seninle....
Doktorumla görüştüm. İlk değerlerin az artması olabilen bi durum, her hastanın bünyesi aynı değil fafklı sonuçlar olabiliyor dedi. Bir de test saatlerin farklı o da etkiler dedi son ikisi için. Bugün 133 gördük öncekileri unutup bunu baz alıcaz çarşamba aynı saatte test yapıp iki sonucu karşılaştırıcaz dedi. Hayırlı olsun kötü bi durum yok şimdilik dedi. Çok şükür

Bugün test günümdü zaten. Sanki ilk sonucummuş gibi iki gün sonrayı bekliycem dua ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…