- 17 Haziran 2019
- 154
- 81
- 28
- 31
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
iyice unutkan oldum ben deDoktorumla görüştüm. İlk değerlerin az artması olabilen bi durum, her hastanın bünyesi aynı değil fafklı sonuçlar olabiliyor dedi. Bir de test saatlerin farklı o da etkiler dedi son ikisi için. Bugün 133 gördük öncekileri unutup bunu baz alıcaz çarşamba aynı saatte test yapıp iki sonucu karşılaştırıcaz dedi. Hayırlı olsun kötü bi durum yok şimdilik dedi. Çok şükür
Bugün test günümdü zaten. Sanki ilk sonucummuş gibi iki gün sonrayı bekliycem dua ederek
ağrıya takılma bence..... belirtiler cok değişken, birsey yaşamayıp hamile olan var, çok ağrı yaşayıp olmayan da veya tam tersi.... bir önceki transferimde hiçbirşey yaşamadım o da tuttu belli bir haftaya kadar....bunda cok agrı yaşadım(hala yaşıyorum)-şimdilik tuttu ama her an hersey de olabilir kendimi herseye hazırlamaya çalışıyorum....Kızlar 5. Gün karında ağrı yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu 5 gün oldu ama hala hicbir belirtim yok ümitsizliğe kapılıyorum
5. gün iki embriyo benim. Evet bi rahatladım ben de. Dediğin gibi çok bakındım benim gibi olan var mı, ne dedi doktorları, akıbetleri noldu falan. Eğer gebelik sürerse durumumu her yere yazıcam aynı şeyi yaşayanlar içiniyice unutkan oldum ben de(((( 3. gün embriyosu muydu 5. gün mü?.... ayrıca senin doktorun sadece sana değil buradaki bir sürü insana umut oldu bence:) ben de demin forumlara bakıyordum, birinin değerleri daha böyle yavaş yükselmiş inanmadım 122-233-360 böyle yükselmiş hatta o da benim gibi sabırsızlık yapıp 7. günde bakmış sonra yavaş katlanmış ama şimdi 20 haftalık o yüzden diğer değerleri unut bugüne ve sonrasına odaklan....
Sen naptın ikinci testi yaptın mı?iyice unutkan oldum ben de(((( 3. gün embriyosu muydu 5. gün mü?.... ayrıca senin doktorun sadece sana değil buradaki bir sürü insana umut oldu bence:) ben de demin forumlara bakıyordum, birinin değerleri daha böyle yavaş yükselmiş inanmadım 122-233-360 böyle yükselmiş hatta o da benim gibi sabırsızlık yapıp 7. günde bakmış sonra yavaş katlanmış ama şimdi 20 haftalık o yüzden diğer değerleri unut bugüne ve sonrasına odaklan....
yaptım, 228 geldi....ama ilk seferinde daha hızlı katlanmıştı (gerçi ne önemi var ki o da düşükle sonuçlandı)... ben de onun üzerine baktım:) .... bazı yerler 36 saat bazı yerler 36-48 saat diyor katlanma hızı için......ilk haftadan sonra katlanma yavaşlıyor ama zaten(72-96 saat)......)kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız.....Sen naptın ikinci testi yaptın mı?
Çok güzel ya. Inşallah bu sefer mutlu son olur. Bi test daha sonra rahatlayacaksın benceyaptım, 228 geldi....ama ilk seferinde daha hızlı katlanmıştı (gerçi ne önemi var ki o da düşükle sonuçlandı)... ben de onun üzerine baktım:) .... bazı yerler 36 saat bazı yerler 36-48 saat diyor katlanma hızı için......ilk haftadan sonra katlanma yavaşlıyor ama zaten(72-96 saat)......)kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız.....
yapsam mı , yoksa ultrasonu mu beklesem diyorum.....hatta ultrason için bile doktorumla konuşup keseyi boşverin kalbi ne zaman duyacaksam o zaman geleyim ben diyesim var.... 2 hafta daha bu güzelliği yaşayayım .... bu rahatlamanın sebebi biraz da bugün işe dönmüştüm ve iştekilerle konuştum anlayışla karşıladılar...:)Çok güzel ya. Inşallah bu sefer mutlu son olur. Bi test daha sonra rahatlayacaksın bence
Iyifikir benceKızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Sanırım bu Aralık ayında transfer olanların hepsi pozitif oldu bereketli aymış çok şükürşuna bu grupta kaç kişiyiz kaçı pozitifi gördü kaçı test gününü bekliyor istatistik yapsak mı gruba katılanlara da umut olur
Doktorun ne dedi o önemli. Benimki dedi ki ultrasonda görmek için erken, o yüzden bi süre hcg'ye bakıcaz. Yani iki test sonra ultrason demedi. Gerçi benim değer düşük ondan da demiş olabilir ama katlanma hızını hcg'den takip ediyoruz belli bi yere kadar dedi. Belki seni direkt ultrasona çağırır. Doktora git doktorayapsam mı , yoksa ultrasonu mu beklesem diyorum.....hatta ultrason için bile doktorumla konuşup keseyi boşverin kalbi ne zaman duyacaksam o zaman geleyim ben diyesim var.... 2 hafta daha bu güzelliği yaşayayım .... bu rahatlamanın sebebi biraz da bugün işe dönmüştüm ve iştekilerle konuştum anlayışla karşıladılar...:)
doktorum 10 gün sonra gel dedi ama kiDoktorun ne dedi o önemli. Benimki dedi ki ultrasonda görmek için erken, o yüzden bi süre hcg'ye bakıcaz. Yani iki test sonra ultrason demedi. Gerçi benim değer düşük ondan da demiş olabilir ama katlanma hızını hcg'den takip ediyoruz belli bi yere kadar dedi. Belki seni direkt ultrasona çağırır. Doktora git doktora
Ohoo tamam o zaman bitmişdoktorum 10 gün sonra gel dedi ama ki
evet ama nasıl yapacağız???Kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Sanırım bu Aralık ayında transfer olanların hepsi pozitif oldu bereketli aymış çok şükürşuna bu grupta kaç kişiyiz kaçı pozitifi gördü kaçı test gününü bekliyor istatistik yapsak mı gruba katılanlara da umut olur
geçen sefer de bitmişti ama aslansın koçumsun tütü maşallah canavar gibi derken doktorum foşur foşur kanadımOhoo tamam o zaman bitmiş
Allah göstermesin. Allah yavrunu kucağına almadan kanatmasın bu sefergeçen sefer de bitmişti ama aslansın koçumsun tütü maşallah canavar gibi derken doktorum foşur foşur kanadım
Burdakiler aralık ayı tup bebek yapanlar başlığı olduğu için bulamazsın sen yeni bir başlık açıp o şekilde daha çok kişiye ulaşırsın.
Canım onceki kaybın icin cok geçmiş olsun bu defa cok sağlıklı ilerler sağlıkla doğar insaallahgeçen sefer de bitmişti ama aslansın koçumsun tütü maşallah canavar gibi derken doktorum foşur foşur kanadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?