Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Kızlar 5. Gün karında ağrı yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu 5 gün oldu ama hala hicbir belirtim yok ümitsizliğe kapılıyorum

iyice unutkan oldum ben de(((( 3. gün embriyosu muydu 5. gün mü?.... ayrıca senin doktorun sadece sana değil buradaki bir sürü insana umut oldu bence:) ben de demin forumlara bakıyordum, birinin değerleri daha böyle yavaş yükselmiş inanmadım 122-233-360 böyle yükselmiş hatta o da benim gibi sabırsızlık yapıp 7. günde bakmışsonra yavaş katlanmış ama şimdi 20 haftalık o yüzden diğer değerleri unut bugüne ve sonrasına odaklan....

Kızlar 5. Gün karında ağrı yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu 5 gün oldu ama hala hicbir belirtim yok ümitsizliğe kapılıyorum
ağrıya takılma bence..... belirtiler cok değişken, birsey yaşamayıp hamile olan var, çok ağrı yaşayıp olmayan da veya tam tersi.... bir önceki transferimde hiçbirşey yaşamadım o da tuttu belli bir haftaya kadar....bunda cok agrı yaşadım(hala yaşıyorum)-şimdilik tuttu ama her an hersey de olabilir kendimi herseye hazırlamaya çalışıyorum....

5. gün iki embriyo benim. Evet bi rahatladım ben de. Dediğin gibi çok bakındım benim gibi olan var mı, ne dedi doktorları, akıbetleri noldu falan. Eğer gebelik sürerse durumumu her yere yazıcam aynı şeyi yaşayanlar için bugün hamileyim şu an tek odaklandığım bu

Sen naptın ikinci testi yaptın mı?

Sen naptın ikinci testi yaptın mı?
yaptım, 228 geldi....ama ilk seferinde daha hızlı katlanmıştı (gerçi ne önemi var ki o da düşükle sonuçlandı)... ben de onun üzerine baktım:) .... bazı yerler 36 saat bazı yerler 36-48 saat diyor katlanma hızı için......ilk haftadan sonra katlanma yavaşlıyor ama zaten(72-96 saat)......)kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız.....

Çok güzel ya. Inşallah bu sefer mutlu son olur. Bi test daha sonra rahatlayacaksın bence

Çok güzel ya. Inşallah bu sefer mutlu son olur. Bi test daha sonra rahatlayacaksın bence
yapsam mı , yoksa ultrasonu mu beklesem diyorum.....hatta ultrason için bile doktorumla konuşup keseyi boşverin kalbi ne zaman duyacaksam o zaman geleyim ben diyesim var.... 2 hafta daha bu güzelliği yaşayayım .... bu rahatlamanın sebebi biraz da bugün işe dönmüştüm ve iştekilerle konuştum anlayışla karşıladılar...:)

Kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. Sanırım bu Aralık ayında transfer olanların hepsi pozitif oldu bereketli aymış çok şükür şuna bu grupta kaç kişiyiz kaçı pozitifi gördü kaçı test gününü bekliyor istatistik yapsak mı gruba katılanlara da umut olur

Iyifikir bence

Doktorun ne dedi o önemli. Benimki dedi ki ultrasonda görmek için erken, o yüzden bi süre hcg'ye bakıcaz. Yani iki test sonra ultrason demedi. Gerçi benim değer düşük ondan da demiş olabilir ama katlanma hızını hcg'den takip ediyoruz belli bi yere kadar dedi. Belki seni direkt ultrasona çağırır. Doktora git doktora

doktorum 10 gün sonra gel dedi ama ki

evet ama nasıl yapacağız???

Merhaba. Transfer olacagim yakinda, bacaklarimda varis var. Sizce bu donemde varis corabi giymelimiyim yoksa giymemelimiyim.

Burdakiler aralık ayı tup bebek yapanlar başlığı olduğu için bulamazsın sen yeni bir başlık açıp o şekilde daha çok kişiye ulaşırsın.
aaa aaa ilk defa boyle birseyle karsilastim ayrım yapılan senden baska kimse de rahatsizlik duymadi kizlar sikayetci degil bizden yol gosterici oluyorlar sen rahatsizsan baska aralik ayi sayfasina gec canim

20 aralikta transferimi oldum bugun kan testi verdim 9.6 cikti doktor izinliymis 2 gun sonra gel kab ver dediler polikistigim adetim hic gecikmez bugun gecikmesinin 2 günü cok mu dusuk degerim bu degeri gorenler varmi aranizda

geçen sefer de bitmişti ama aslansın koçumsun tütü maşallah canavar gibi derken doktorum foşur foşur kanadım
Canım onceki kaybın icin cok geçmiş olsun bu defa cok sağlıklı ilerler sağlıkla doğar insaallah transferden sonra çeşitli ilaçlar kullanıyoruz ya buna ragmen kanama oluyor mu Allah korusun düşse kanama olur mu yoksa ilaclar kanamaya engel olur mu onu merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…