- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- 53
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Kullandığımız ilaçlar kanamayı arttırıyor evet; yalnız kanamadan kanamaya fark var... “lekelenme” normal hamilelikte görülebilen , kahverengi koyu hafif miktarda Çamaşırı kirleten kanama normal , kıpkırmızı, Ağrı ve kasılmayla olan fazla miktarda kanama riskli.... onda bile hemen korkmaya gerek yok, dinlenme veriyorlar ve bekliyorlar ultrasonda kesin birsey görene(veya görmeyene -kalp atımı gibi) kadar ..... öyle riskli birşey geçirdiğinde anlarsın ... benim birkaç gün arayla 3 defa kanamam oldu... ilki lekelenme gibiydi rapor verdiler .... ama sonuncusunda doğuruyorum sandım o kadar agrıdı ki karnım ... şimdi de agrıyor ama bu normal adet sancısı gibi ... hani ben rahim kasılması ne demek bilmiyordum hissetmemiştim daha önce , o zaman anladım ..... ama kötü seyler düşünmeyelim .... pozitif olalım ki onlar da annelerine bağlansınlar ....Canım onceki kaybın icin cok geçmiş olsun bu defa cok sağlıklı ilerler sağlıkla doğar insaallahtransferden sonra çeşitli ilaçlar kullanıyoruz ya buna ragmen kanama oluyor mu Allah korusun düşse kanama olur mu yoksa ilaclar kanamaya engel olur mu onu merak ettim de
Canımm ayrıntılı cevabın için çok sağol, güzel düşünelim güzel olsun herseyKullandığımız ilaçlar kanamayı arttırıyor evet; yalnız kanamadan kanamaya fark var... “lekelenme” normal hamilelikte görülebilen , kahverengi koyu hafif miktarda Çamaşırı kirleten kanama normal , kıpkırmızı, Ağrı ve kasılmayla olan fazla miktarda kanama riskli.... onda bile hemen korkmaya gerek yok, dinlenme veriyorlar ve bekliyorlar ultrasonda kesin birsey görene(veya görmeyene -kalp atımı gibi) kadar ..... öyle riskli birşey geçirdiğinde anlarsın ... benim birkaç gün arayla 3 defa kanamam oldu... ilki lekelenme gibiydi rapor verdiler .... ama sonuncusunda doğuruyorum sandım o kadar agrıdı ki karnım ... şimdi de agrıyor ama bu normal adet sancısı gibi ... hani ben rahim kasılması ne demek bilmiyordum hissetmemiştim daha önce , o zaman anladım ..... ama kötü seyler düşünmeyelim .... pozitif olalım ki onlar da annelerine bağlansınlar ....
Kan testi için geç kalmadınız mı? Bende 20Aralık ta 5.gün embriyosu transferi oldum ve test günüm 28Aralıktı. Hemen kan verin bence çünkü benimle aynı gün transfer olanlar cumartesi pozitif sonuçlarını aldılar (en düşük bhcg 60 idi)Transfer gunum 20 aralik 5 gun embriyosu transfer ettiler bu ikinci denememdi bu seferkinim kalitesi iyi dediler bir onceki orta kaliteymia evde daha onceden aldigim gebelik testi vardi dun ve ondan onceki gun yaptim ama hayalet cizgi bile gormedim transfee gununu saymazsak 9 ve 10 gunlerde yapmia oluyorum ikinci cizgiyi silik bile olsa gorenler normal testmi yaptiniz erken gebelikmi ..dun gece uyuyamadim uyudugumda ise olmamis diye ruyalar gordum gununden once gidip kan vermeye cesaret edemedim erken gebelikde alamadim daha oncekinde yapmistim cikmamis kanda negatif olmustu cok korkuyorum
Rica ederim her zamanCanımm ayrıntılı cevabın için çok sağol, güzel düşünelim güzel olsun hersey
Canım belirti arama hiç ben 13 aralikta transfer oldum hala hiçbir belirtim yok cok şükür pozitifMerhaba kızlar bende 30 Aralık 5. Gün embriyosu transfer oldum ama hala bi belirtim yok tek olan şey beyaz akıntım varmı aranızda benim gibi olan
Çok sevindim allahım kucağına Almayı nasip etsin eeee darısı bizlere dimi ama :))insanın elinde değil inanki ama hiç yok belirtiCanım belirti arama hiç ben 13 aralikta transfer oldum hala hiçbir belirtim yok cok şükür pozitif
Amin insaallah cümlemize nasip olsunÇok sevindim allahım kucağına Almayı nasip etsin eeee darısı bizlere dimi ama :))insanın elinde değil inanki ama hiç yok belirti
Kızlar bugün test günümdü çok şükür pozitif sonucu aldım değerim 271 bugün 10. Günüm. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 10 yıldır bekliyordum bu anı
Çok teşekkür ederim canım ben de senin adına çok sevindim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahGözünüz aydın canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim senin adına❤
Simdi gordum senin Adina cok sevindim masallah masallahKızlar bugün test günümdü çok şükür pozitif sonucu aldım değerim 271 bugün 10. Günüm. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 10 yıldır bekliyordum bu anı
Çok teşekkür ederim canım. Senin de inşallah değerlerin artarak ilerler. Benim de normal yoldan bir kimyasal gebelik geçmişim var. Ben de çok korkuyorum. Kalp atışını duymadan emin olamıcam. Dua etmeye devam inşallah olumlu düşünelim olumlu olsunSimdi gordum senin Adina cok sevindim masallah masallah
benim daha düşük bence moralini bozma iyi düşün ki iyi olsun... ilk sonucumuzu aldık ne güzel ki bebeklerimiz tutundu bize en güzeli bu bence buna odaklanalım. test günü geldiğinde güzel sonuçlar alırız. hepsi aynı olacak diye bişey yok benzetme kıyaslama için rahat olsun. her gebelik farklı sonuçta güzel düşünelim bebeğimize güzel enerji yollayalım.Yuce rabbim bize de Anne olmayi nasip eder insallah Benin 5.denemem cok yiprandim Sana bisey soracam kimyasal gebelik nasil anlasiliyor ikinci testte Daha mi dusuk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?