Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Kullandığımız ilaçlar kanamayı arttırıyor evet; yalnız kanamadan kanamaya fark var... “lekelenme” normal hamilelikte görülebilen , kahverengi koyu hafif miktarda Çamaşırı kirleten kanama normal , kıpkırmızı, Ağrı ve kasılmayla olan fazla miktarda kanama riskli.... onda bile hemen korkmaya gerek yok, dinlenme veriyorlar ve bekliyorlar ultrasonda kesin birsey görene(veya görmeyene -kalp atımı gibi) kadar ..... öyle riskli birşey geçirdiğinde anlarsın ... benim birkaç gün arayla 3 defa kanamam oldu... ilki lekelenme gibiydi rapor verdiler .... ama sonuncusunda doğuruyorum sandım o kadar agrıdı ki karnım ... şimdi de agrıyor ama bu normal adet sancısı gibi ... hani ben rahim kasılması ne demek bilmiyordum hissetmemiştim daha önce , o zaman anladım ..... ama kötü seyler düşünmeyelim .... pozitif olalım ki onlar da annelerine bağlansınlar ....

Canımm ayrıntılı cevabın için çok sağol, güzel düşünelim güzel olsun hersey

Kan testi için geç kalmadınız mı? Bende 20Aralık ta 5.gün embriyosu transferi oldum ve test günüm 28Aralıktı. Hemen kan verin bence çünkü benimle aynı gün transfer olanlar cumartesi pozitif sonuçlarını aldılar (en düşük bhcg 60 idi)

Merhaba kızlar bende 30 Aralık 5. Gün embriyosu transfer oldum ama hala bi belirtim yok tek olan şey beyaz akıntım varmı aranızda benim gibi olan

Merhaba kızlar bende 30 Aralık 5. Gün embriyosu transfer oldum ama hala bi belirtim yok tek olan şey beyaz akıntım varmı aranızda benim gibi olan
Canım belirti arama hiç ben 13 aralikta transfer oldum hala hiçbir belirtim yok cok şükür pozitif

Çok sevindim allahım kucağına Almayı nasip etsin eeee darısı bizlere dimi ama :))insanın elinde değil inanki ama hiç yok belirti
Amin insaallah cümlemize nasip olsun belirtisi olanlar da var olmayanlarda ama sizin icin cok cok erken 3 günde belirti mumkun degil olmaz olsa da ya psikoojiktir ya da ilaçların etkisidir

Kızlar bugün test günümdü çok şükür pozitif sonucu aldım değerim 271 bugün 10. Günüm. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 10 yıldır bekliyordum bu anı

Gözünüz aydın canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim senin adına

Az önce iğne vurulmaya gittiğimde yağmurdan dolayı unutup koştum sonra aklıma geldi bişey olmuşmudur acaba. Doktoru aradım açmadı sürekli unutuyorum normal hayatım gibi davranıyorum ;(lütfen cvb

Kizlar bende bugun kan testim gunum yaptim 106 cikti cok dusuk Benin bid onceki denememde 257 olmasina ragmen bos gebelik oldu yoksa kimyasal gebelik mi ?

Simdi gordum senin Adina cok sevindim masallah masallah

Simdi gordum senin Adina cok sevindim masallah masallah
Çok teşekkür ederim canım. Senin de inşallah değerlerin artarak ilerler. Benim de normal yoldan bir kimyasal gebelik geçmişim var. Ben de çok korkuyorum. Kalp atışını duymadan emin olamıcam. Dua etmeye devam inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun

Yuce rabbim bize de Anne olmayi nasip eder insallah Benin 5.denemem cok yiprandim Sana bisey soracam kimyasal gebelik nasil anlasiliyor ikinci testte Daha mi dusuk olacak

Yuce rabbim bize de Anne olmayi nasip eder insallah Benin 5.denemem cok yiprandim Sana bisey soracam kimyasal gebelik nasil anlasiliyor ikinci testte Daha mi dusuk olacak
benim daha düşük bence moralini bozma iyi düşün ki iyi olsun... ilk sonucumuzu aldık ne güzel ki bebeklerimiz tutundu bize en güzeli bu bence buna odaklanalım. test günü geldiğinde güzel sonuçlar alırız. hepsi aynı olacak diye bişey yok benzetme kıyaslama için rahat olsun. her gebelik farklı sonuçta güzel düşünelim bebeğimize güzel enerji yollayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…