- 26 Aralık 2018
- 61
- 22
- 8
- 44
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
İnşallah bu sefer sonuna kadar sorunsuz gider hamileliğin.Merhaba arkadaslar uzaktan takıpçınız olarak sımdı aranıza katıldım hep okuyordum bılgı almaya çalısıyordum sizlerden anladığım şu ki tüp bebek tedavisinın etkısı herkesde ayrı etkıler yapıyor. Bu benim 2. Denemem ilkı kımyasal gebelık gecırdım 2. Sı bugun 6 gün oldu ve ılk 3 gün hafıf kasık agrım oldu ondan sonra hıc bır yerım agrımıyorHiç bir etki yok ve korkmaya basladım. Sizlerde agrı var mı? İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı olarak verır
Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.Merhaba arkadaslar uzaktan takıpçınız olarak sımdı aranıza katıldım hep okuyordum bılgı almaya çalısıyordum sizlerden anladığım şu ki tüp bebek tedavisinın etkısı herkesde ayrı etkıler yapıyor. Bu benim 2. Denemem ilkı kımyasal gebelık gecırdım 2. Sı bugun 6 gün oldu ve ılk 3 gün hafıf kasık agrım oldu ondan sonra hıc bır yerım agrımıyorHiç bir etki yok ve korkmaya basladım. Sizlerde agrı var mı? İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı olarak verır
Peteklim allah bizi de gönül rahatlığıyla gün sayanlara dahil etsinHic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.
Merak ettim kimyasal gebelik yasamissin Kimyasal gebelikte kan değerlerin nasıldı? Hcg kaça kadar yükseldi? İkiye katlama oldu mu hiç? Yoksa dustu mu tecrubelerini paylasir misin?
Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.Merhaba arkadaslar uzaktan takıpçınız olarak sımdı aranıza katıldım hep okuyordum bılgı almaya çalısıyordum sizlerden anladığım şu ki tüp bebek tedavisinın etkısı herkesde ayrı etkıler yapıyor. Bu benim 2. Denemem ilkı kımyasal gebelık gecırdım 2. Sı bugun 6 gün oldu ve ılk 3 gün hafıf kasık agrım oldu ondan sonra hıc bır yerım agrımıyorHiç bir etki yok ve korkmaya basladım. Sizlerde agrı var mı? İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı olarak verır
Insallah amin8. Gün 38 Dr normal dedi yarın tekrarlayacam. Ben de çok tırsıyorum ama sonuçta dualarımız kabul oldu bu kadar olduğuna göre gerisi gelir
Aynen sabahtan beri bu konuyla ilgili basliklara bakiyorum.Peteklim allah bizi de gönül rahatlığıyla gün sayanlara dahil etsinikimiz de aynı şeyi sormuşuz
bana dr um dedi 8. gün yap diye. olumlu ya da olumsuz olsa bile ilaçlarına devam et 10. gün tekrar yap dedi. bende hemşireye sordum neden 8 erken diye. merak ettiğinden 8 demiştir dedi. benden meraklı çıktı dr um :)Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.
Merak ettim kimyasal gebelik yasamissin Kimyasal gebelikte kan değerlerin nasıldı? Hcg kaça kadar yükseldi? İkiye katlama oldu mu hiç? Yoksa dustu mu tecrubelerini paylasir misin
Insallah amin
Sen cok erken yapmissin Allah yardimcimiz olsun
bence hiç aklından kötü bişey geçirme benim de hiç belritim yoktu. sadece alt karında hafif idrar tutmuşsun gibişişlik vardı. bi - iki kerede kasık batması ama önceden hamile olduğumu sandığım aylarda çok daha fazla belirtilerim vardı. birazda göğüslerim şişti ve koltuk altına doğru sızlama var. ama bu kullanılan ilaçlardan da oluyor baktım.Merhaba arkadaslar uzaktan takıpçınız olarak sımdı aranıza katıldım hep okuyordum bılgı almaya çalısıyordum sizlerden anladığım şu ki tüp bebek tedavisinın etkısı herkesde ayrı etkıler yapıyor. Bu benim 2. Denemem ilkı kımyasal gebelık gecırdım 2. Sı bugun 6 gün oldu ve ılk 3 gün hafıf kasık agrım oldu ondan sonra hıc bır yerım agrımıyorHiç bir etki yok ve korkmaya basladım. Sizlerde agrı var mı? İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı olarak verır
Sen daha tek test yaptın, gayet de güzel çıktı sonuç. Hiç kafanı doldurma böyle şeylerle canımAynen sabahtan beri bu konuyla ilgili basliklara bakiyorum.
Onceki tecrubelerle kiyasladigimda uzuluyorum yuce rabbim dualarimizi Kabul etsin.Sen daha tek test yaptın, gayet de güzel çıktı sonuç. Hiç kafanı doldurma böyle şeylerle canım
Amin canım. Sen iyi düşün, bu sefer oldu de. İnşallah bu sefer olacakBir oncekinde 1.kan testim 257 sonra 850 olmasina ragmen bos gebelik olunca umutlarim kirildi Allah buyuktur isteyen herkese Anne ol
Onceki tecrubelerle kiyasladigimda uzuluyorum yuce rabbim dualarimizi Kabul etsin.
Hayirli olsun canimKızlar bugün test günümdü çok şükür pozitif sonucu aldım değerim 271 bugün 10. Günüm. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 10 yıldır bekliyordum bu anı
Bence normal kirmizi olmadan telase yapma benim 7.8 gunlerde olmustu kahverengi lekelerkızlar biraz önce wc de peçeteye minik kahverengi pıhtı gibi parçacıklar geldi yerleşme kanaması olan var mı? 9. gün geç değil mi bu kanama için sonuçta benim test sonucum çıktı.
Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.
Merak ettim kimyasal gebelik yasamissin Kimyasal gebelikte kan değerlerin nasıldı? Hcg kaça kadar yükseldi? İkiye katlama oldu mu hiç? Yoksa dustu mu tecrubelerini paylasir misin?
Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.
5. Gün kan testi yapmıstım çok merak etmıstım 25 çıktı iki gün sonra tekrar yaptım 26şüpheli gebelık dedıler ve 2 gün daha bekledım 27 çıktı ve kımyasal gebelık geçirdiğimi söyledi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?