Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

8. Gün 38 Dr normal dedi yarın tekrarlayacam. Ben de çok tırsıyorum ama sonuçta dualarımız kabul oldu bu kadar olduğuna göre gerisi gelir
 
Merhaba arkadaslar uzaktan takıpçınız olarak sımdı aranıza katıldım hep okuyordum bılgı almaya çalısıyordum sizlerden anladığım şu ki tüp bebek tedavisinın etkısı herkesde ayrı etkıler yapıyor. Bu benim 2. Denemem ilkı kımyasal gebelık gecırdım 2. Sı bugun 6 gün oldu ve ılk 3 gün hafıf kasık agrım oldu ondan sonra hıc bır yerım agrımıyor Hiç bir etki yok ve korkmaya basladım. Sizlerde agrı var mı? İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı olarak verır
 
İnşallah bu sefer sonuna kadar sorunsuz gider hamileliğin.
Kimyasal gebelikte kan değerlerin nasıldı? Hcg kaça kadar yükseldi? İkiye katlama oldu mu hiç?
 
Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.
Merak ettim kimyasal gebelik yasamissin Kimyasal gebelikte kan değerlerin nasıldı? Hcg kaça kadar yükseldi? İkiye katlama oldu mu hiç? Yoksa dustu mu tecrubelerini paylasir misin?
 
Peteklim allah bizi de gönül rahatlığıyla gün sayanlara dahil etsin ikimiz de aynı şeyi sormuşuz
 
Hic kendini dinleme agri olur ya da olmaz bu kisiye Gore degisir bos bosuna yersiz durumlar inan ki sonuctan sonrakiler onemli.
Merak ettim kimyasal gebelik yasamissin Kimyasal gebelikte kan değerlerin nasıldı? Hcg kaça kadar yükseldi? İkiye katlama oldu mu hiç? Yoksa dustu mu tecrubelerini paylasir misin
8. Gün 38 Dr normal dedi yarın tekrarlayacam. Ben de çok tırsıyorum ama sonuçta dualarımız kabul oldu bu kadar olduğuna göre gerisi gelir
Insallah amin
Sen cok erken yapmissin Allah yardimcimiz olsun
 
bana dr um dedi 8. gün yap diye. olumlu ya da olumsuz olsa bile ilaçlarına devam et 10. gün tekrar yap dedi. bende hemşireye sordum neden 8 erken diye. merak ettiğinden 8 demiştir dedi. benden meraklı çıktı dr um :)
 
bence hiç aklından kötü bişey geçirme benim de hiç belritim yoktu. sadece alt karında hafif idrar tutmuşsun gibişişlik vardı. bi - iki kerede kasık batması ama önceden hamile olduğumu sandığım aylarda çok daha fazla belirtilerim vardı. birazda göğüslerim şişti ve koltuk altına doğru sızlama var. ama bu kullanılan ilaçlardan da oluyor baktım.
 
Bir oncekinde 1.kan testim 257 sonra 850 olmasina ragmen bos gebelik olunca umutlarim kirildi Allah buyuktur isteyen herkese Anne ol
Sen daha tek test yaptın, gayet de güzel çıktı sonuç. Hiç kafanı doldurma böyle şeylerle canım
Onceki tecrubelerle kiyasladigimda uzuluyorum yuce rabbim dualarimizi Kabul etsin.
 
Bir oncekinde 1.kan testim 257 sonra 850 olmasina ragmen bos gebelik olunca umutlarim kirildi Allah buyuktur isteyen herkese Anne ol

Onceki tecrubelerle kiyasladigimda uzuluyorum yuce rabbim dualarimizi Kabul etsin.
Amin canım. Sen iyi düşün, bu sefer oldu de. İnşallah bu sefer olacak
 
Hayirli olsun canim
 
kimyasal gebelikle ilgili merak edenler için arkadaşlar; önce kan testim 259 çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen doktora gittim kan değerim 449 çıktı. Doktor yükselişte olduğu için korkma dedi dinlen ve ilaç verdi. İki gün sonra tekrar gel, dedi. Tekrar gittiğimde 363 e düşmüştü değerim. Doktor “artık yapacak bir şey yok kendi kendine düşecek bu kimyasal gebelikmiş” dedi. Kese görünmeden önce düşenlere kimyasal gebelik deniyormuş.
 
kızlar biraz önce wc de peçeteye minik kahverengi pıhtı gibi parçacıklar geldi yerleşme kanaması olan var mı? 9. gün geç değil mi bu kanama için sonuçta benim test sonucum çıktı.
 
kızlar biraz önce wc de peçeteye minik kahverengi pıhtı gibi parçacıklar geldi yerleşme kanaması olan var mı? 9. gün geç değil mi bu kanama için sonuçta benim test sonucum çıktı.
Bence normal kirmizi olmadan telase yapma benim 7.8 gunlerde olmustu kahverengi lekeler
 
Arkadaşlar bir de bir şey hissetmiyorum diyenlere şunu söylemek istiyorum; kişiden kişiye değişiyor kendinizi çok dinlemeyin. Ben ilk üç gün kasığımda bişeler kıpırdanmalar hissettim. Sonraki günler ise hiçbir şey hissetmedim. Pozitifi gördüm hale bir his bir belirti yok. Bu durum kişiden kişiye değişir. Hamilelik belirtileri çoğu kişide 6. Haftadan sonra çıkar ortaya. Doktorum 4. Haftayı bitiriyor genelde tüp bebek yaptıranlar, dedi.
 
 
 
Kızlar sakın doktorun dedıgı tarıhten önce test yapmayın sonra kafamız daha çok karısıyor bu yüp bebekte degerler ıkı katına çıkacagı ıcın çıktımı kaldımı yerınde diye bu sefer daha cok stres oluyor o yuzden beklemek daha ıyı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…