- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Gözün aydın hayırlısıyla Rabbım kucagına vermeyı nasıp etsın inşallahHayirli olsun canim
kimyasal gebelikle ilgili merak edenler için arkadaşlar; önce kan testim 259 çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen doktora gittim kan değerim 449 çıktı. Doktor yükselişte olduğu için korkma dedi dinlen ve ilaç verdi. İki gün sonra tekrar gel, dedi. Tekrar gittiğimde 363 e düşmüştü değerim. Doktor “artık yapacak bir şey yok kendi kendine düşecek bu kimyasal gebelikmiş” dedi. Kese görünmeden önce düşenlere kimyasal gebelik deniyormuş.Yuce rabbim bize de Anne olmayi nasip eder insallah Benin 5.denemem cok yiprandim Sana bisey soracam kimyasal gebelik nasil anlasiliyor ikinci testte Daha mi dusuk olacak
Merhaba bu umarım eski bir deneyimdir ben siz pozitif diye okumuştumkimyasal gebelikle ilgili merak edenler için arkadaşlar; önce kan testim 259 çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen doktora gittim kan değerim 449 çıktı. Doktor yükselişte olduğu için korkma dedi dinlen ve ilaç verdi. İki gün sonra tekrar gel, dedi. Tekrar gittiğimde 363 e düşmüştü değerim. Doktor “artık yapacak bir şey yok kendi kendine düşecek bu kimyasal gebelikmiş” dedi. Kese görünmeden önce düşenlere kimyasal gebelik deniyormuş.
Evet eski bir deneyim. Şu an pozitifim çok şükür.Merhaba bu umarım eski bir deneyimdir ben siz pozitif diye okumuştum
He anladım Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağınıza alın evladınızıEvet eski bir deneyim. Şu an pozitifim çok şükür.Arkadaşlar sohbet sırasında sormuşlardı ben de merak edenler için önceki deneyimimi yazdım
Sonuna kadar katılıyorum, doktorun dediği tarihten önce test yaptırmak, kese görmeye gitmek, belirti aramak hepsi strese yol açıyor zor ama sabırla beklemek lazımKızlar sakın doktorun dedıgı tarıhten önce test yapmayın sonra kafamız daha çok karısıyor bu yüp bebekte degerler ıkı katına çıkacagı ıcın çıktımı kaldımı yerınde diye bu sefer daha cok stres oluyor o yuzden beklemek daha ıyı
Çok teşekkür ederimHe anladım Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağınıza alın evladınızı
Simdi olayi anladim kimyasal gebelikte kese olmuyor bos gebelikte kese oluyor ama ici bos oluyor ikisinde de degerleri ilk zamanda artiyor sonra gebelik bitince azaliyorkimyasal gebelikle ilgili merak edenler için arkadaşlar; önce kan testim 259 çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen doktora gittim kan değerim 449 çıktı. Doktor yükselişte olduğu için korkma dedi dinlen ve ilaç verdi. İki gün sonra tekrar gel, dedi. Tekrar gittiğimde 363 e düşmüştü değerim. Doktor “artık yapacak bir şey yok kendi kendine düşecek bu kimyasal gebelikmiş” dedi. Kese görünmeden önce düşenlere kimyasal gebelik deniyormuş.
Teşekkür ederim bende pozitifi aldım 13 günüm bugün şimdi artacakmı değerler diye tatlı telaşlar içindeyimÇok teşekkür ederim ☺ en yakın zamanda sizin de olur inşallah
Hayirli olsun degerin Mac?Teşekkür ederim bende pozitifi aldım 13 günüm bugün şimdi artacakmı değerler diye tatlı telaşlar içindeyim
merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde bugün 6.günüm sizde hiç belirti oldu mu acabaKızlar selam, bir sabırsız daha Var aranızda yani ben☺ Dün transfer sonrası 6. Günümdü idrar testim silik çizgi çıkınca bhcg baktırdım 85,84 çıktıinşallah devamı da gelir test günüm pazar❤
merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde bugün 6.günüm sizde hiç belirti oldu mu acaba
Cevabınız için çok teşekkürler bende de pek belirti yok bu ikinci denemem ilk denememde kimyasal olmuştu ve onda bir sürü belirti vardı.. hakkımızda hayırlısı inşallah.Sağol canım inşallahBen ilk transferime göre kıyas yaparak belirti olduğunu gördüm canım burada çoğu söylenen gibi ne göğüs şişliği ne kasık ağrısı hiçbiri olmadı. Negatif denememde bunlar olmuştu üstelik☺ Benim belirgin olarak fark ettiğim tansiyon düşüklüğüm çarpıntım, karnım çok şişti birde sürekli idrara çıkıyorum. Blasttı benim embriyom bu arada sizin ki de öyleyse 6. Gün başlar muhtemelen belirtiler kana karışıyor çünkü artık hormon. Birde ne zaman uzun süre ayakta kalsam belim ağrıyor☺ İnşallah senin de güzel haberini alırız canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin♥
Teşekkür ederim ikinci değerim 600 ilki 218 diHayirli olsun degerin Mac?
Harikasin canim cok sevindim ❤❤Kızlaaar sonunda katladım
11.--- 133.9
13.--- 238
15.--- 511.4
Azimli embriyolarım benim
Cevabınız için çok teşekkürler bende de pek belirti yok bu ikinci denemem ilk denememde kimyasal olmuştu ve onda bir sürü belirti vardı.. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Gözün aydın canım çok sevindimKızlaaar sonunda katladım
11.--- 133.9
13.--- 238
15.--- 511.4
Azimli embriyolarım benim ❤
Canim yaa cok cok sevindim inanki yuce rabbim bana da bu sevinci yasatir yarin ikinci kan testi yapacagim.Kızlaaar sonunda katladım
11.--- 133.9
13.--- 238
15.--- 511.4
Azimli embriyolarım benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?