Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Yuce rabbim bize de Anne olmayi nasip eder insallah Benin 5.denemem cok yiprandim Sana bisey soracam kimyasal gebelik nasil anlasiliyor ikinci testte Daha mi dusuk olacak
kimyasal gebelikle ilgili merak edenler için arkadaşlar; önce kan testim 259 çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen doktora gittim kan değerim 449 çıktı. Doktor yükselişte olduğu için korkma dedi dinlen ve ilaç verdi. İki gün sonra tekrar gel, dedi. Tekrar gittiğimde 363 e düşmüştü değerim. Doktor “artık yapacak bir şey yok kendi kendine düşecek bu kimyasal gebelikmiş” dedi. Kese görünmeden önce düşenlere kimyasal gebelik deniyormuş.

Merhaba bu umarım eski bir deneyimdir ben siz pozitif diye okumuştum

Sonuna kadar katılıyorum, doktorun dediği tarihten önce test yaptırmak, kese görmeye gitmek, belirti aramak hepsi strese yol açıyor zor ama sabırla beklemek lazım

Simdi olayi anladim kimyasal gebelikte kese olmuyor bos gebelikte kese oluyor ama ici bos oluyor ikisinde de degerleri ilk zamanda artiyor sonra gebelik bitince azaliyor
Bilgilendirme icin tesekkur ederim.

merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde bugün 6.günüm sizde hiç belirti oldu mu acaba

merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde bugün 6.günüm sizde hiç belirti oldu mu acaba

Sağol canım inşallah Ben ilk transferime göre kıyas yaparak belirti olduğunu gördüm canım burada çoğu söylenen gibi ne göğüs şişliği ne kasık ağrısı hiçbiri olmadı. Negatif denememde bunlar olmuştu üstelik Benim belirgin olarak fark ettiğim tansiyon düşüklüğüm çarpıntım, karnım çok şişti birde sürekli idrara çıkıyorum. Blasttı benim embriyom bu arada sizin ki de öyleyse 6. Gün başlar muhtemelen belirtiler kana karışıyor çünkü artık hormon. Birde ne zaman uzun süre ayakta kalsam belim ağrıyor İnşallah senin de güzel haberini alırız canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin

Cevabınız için çok teşekkürler bende de pek belirti yok bu ikinci denemem ilk denememde kimyasal olmuştu ve onda bir sürü belirti vardı.. hakkımızda hayırlısı inşallah.

Cevabınız için çok teşekkürler bende de pek belirti yok bu ikinci denemem ilk denememde kimyasal olmuştu ve onda bir sürü belirti vardı.. hakkımızda hayırlısı inşallah.

Dediğim gibi belirtilerin hiçbiri önemli değil önemli olan sonuçlar İnşallah bu sefer her şey yolunda gider canım hayırlı haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…