Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

İnsallah arkadaşlar ..hayirlisiyla. Allah kavuştursun meleklereyarın benimde kan testim var bakalım sonuç ne olacak..çok heyecanlıyım. .

Canim nasılsın ?sonuç alabildin mi?hakkında hayırlısı olsun. .

Kızlar bilgisi olan var mı? Betahcg her gün mü ikiye katlamalı yoksa iki günde bir mi?

Kızlar transferden sonra cok sikisiktim yattigin yerden yap dediler tuvaletini yaptim ama.cok.zor yaptim.zorlandim boyle olan.var mi aranizda ins bebislerime.bisey olmamıştır bir de kalkabilirsiniz dedikten sonra 3-4 kere de klozete tuvalete gittim.kucuk.tuvaletim icin

Benimde oyle oldu ikinmadikca sıkıntı yok dedi doktor ben dahada kotusu gaz sıkintisi varken transfer oldum ilac verdi doktor kabiz olmuyum diye sabaha kadar wc bekledim insallah birsey olmamıştır 6 gundur hersey yolunda gorunuyor

Canim ben aynisini yasadim bugun yeni duzeldi ama bana sonta taktilar ondandir diyorum

Canim ikinmak derken tuvalette ikinmadim ama Yattigim yerde afedersin yaparken biraz zorlandim yoksa sonda takacagiz dediler

Canim ben aynisini yasadim bugun yeni duzeldi ama bana sonta taktilar ondandir diyorum
Geçmiş olsun canim sana da ama herhalde sıkışık giriyoruz ya dpktor da orada islem yaparken idrar torbasına baski oluyor o yuzden zor yapiyoruz diye dusunmustum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…