- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Sağol canım, seninkini de sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel çıkacakCanim yaa cok cok sevindim inanki yuce rabbim bana da bu sevinci yasatir yarin ikinci kan testi yapacagim.
Allah razi olsun.Sağol canım, seninkini de sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel çıkacak
Hayırlı olsun. Demek ki kızlar 10. yada 12.gün doktorun dediğini gün ilk kan testinizi yapın. Ondan önce yapılan kan sonuç düzgün artış göstermeyip boş yere stres olacaksınız.Kızlaaar sonunda katladım
11.--- 133.9
13.--- 238
15.--- 511.4
Azimli embriyolarım benim ❤
Kesinlikle. Şimdiki aklım olsa günümü beklerdimHayırlı olsun. Demek ki kızlar 10. yada 12.gün doktorun dediğini gün ilk kan testinizi yapın. Ondan önce yapılan kan sonuç düzgün artış göstermeyip boş yere stres olacaksınız.
Arkadaşım sonuçun belli.oldu mu??hayırlısı olsun hakkında. .Kızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66
Canim nasılsın ?sonuç alabildin mi?hakkında hayırlısı olsun. .Kızlar merhaba benimde transferim 24 Aralık dr bana 1 Ocak dedi negatif çıkarsa ilaçlara devam et 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Benim ilk denemem ve olursa ilk kez hamile olacamİnş. Hepimizin gönlünden geçen olsun... 5. Gün embriyosuydu 5AA. Bi de 3 AA çözdürmüştü ama ben tek istedim geri dondurdu. Şansın %10-15 artar dedi ama göze alamadım çoğul gebelik istemediğim için. Tutmazsa 2 transfer düşünüyorum.
Bende 6. Kişiyim haftaya persembe belli olcakArkadaşım sonuçun belli.oldu mu??hayırlısı olsun hakkında. .
.
İki günde bir canımKızlar bilgisi olan var mı? Betahcg her gün mü ikiye katlamalı yoksa iki günde bir mi?
Benimde sali günü belli olacakKızlar o zaman toplam 5 kişiyiz guzel haberi beklenen
1-Peteklim
2-December 2019
3-Bukbukus
4-Burcuengin
5-Rainbow66
Beni de ekler misiniz ben de bugun transfer oldum 2 tane 3.gun embriyosuBenimde sali günü belli olacak
Aa oldun mu transferini canim hayirli olsun en guzel sonuclu bekleyislerin olsunBeni de ekler misiniz ben de bugun transfer oldum 2 tane 3.gun embriyosu
Benimde oyle oldu ikinmadikca sıkıntı yok dedi doktor ben dahada kotusu gaz sıkintisi varken transfer oldum ilac verdi doktor kabiz olmuyum diye sabaha kadar wc bekledim insallah birsey olmamıştır 6 gundur hersey yolunda gorunuyorKızlar transferden sonra cok sikisiktim yattigin yerden yap dediler tuvaletini yaptim ama.cok.zor yaptim.zorlandim boyle olan.var mi aranizda ins bebislerime.bisey olmamıştır bir de kalkabilirsiniz dedikten sonra 3-4 kere de klozete tuvalete gittim.kucuk.tuvaletim icin
Evet canim bugün oldum cok sukur iptal felan olur diye korkmustum.bayagi sagolasin canim ins güzel sonuçlar alırızAa oldun mu transferini canim hayirli olsun en guzel sonuclu bekleyislerin olsunKim ekliyor bilmiyorum enerjiye katilmak istedim test günün ne zaman
Canim ben aynisini yasadim bugun yeni duzeldi ama bana sonta taktilar ondandir diyorumKızlar transferden sonra cok sikisiktim yattigin yerden yap dediler tuvaletini yaptim ama.cok.zor yaptim.zorlandim boyle olan.var mi aranizda ins bebislerime.bisey olmamıştır bir de kalkabilirsiniz dedikten sonra 3-4 kere de klozete tuvalete gittim.kucuk.tuvaletim icin
Canim ikinmak derken tuvalette ikinmadim ama Yattigim yerde afedersin yaparken biraz zorlandim yoksa sonda takacagiz dedilerBenimde oyle oldu ikinmadikca sıkıntı yok dedi doktor ben dahada kotusu gaz sıkintisi varken transfer oldum ilac verdi doktor kabiz olmuyum diye sabaha kadar wc bekledim insallah birsey olmamıştır 6 gundur hersey yolunda gorunuyor
Geçmiş olsun canim sana da ama herhalde sıkışık giriyoruz ya dpktor da orada islem yaparken idrar torbasına baski oluyor o yuzden zor yapiyoruz diye dusunmustum benCanim ben aynisini yasadim bugun yeni duzeldi ama bana sonta taktilar ondandir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?