- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Anne İsmi | Embriyo | Yaş | Transfer Tarihi | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
| 3.gün | |||
| 5.gün | 29 | 11 Aralık | |
| 5.gün | 19 aralık | ||
| 6.gün | 3 Aralık | ||
D dlkerk | 5.gün | 1 aralık | ||
B bebikoms | ||||
| 5.gün | 31 | ||
G Guullddeenn | 5.gün | 6 Aralık | ||
| ||||
| 1.gün | 25 |
Anne İsmi | Embriyo | Yaş | Transfer Tarihi | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
@Sandra86 | 5.gün | |||
I istanbul88 | 6.gün | |||
S Saturnyildizi | 2.gün | 32 | ||
D Demiripek | 5.gün-3.gün | 7 Aralık | ||
G Gldmergn | 5.gün | |||
G gulcehanim | 5.gün | 27 | ||
H hasretim0601 | 5.gün | 33 | ||
| 5.gün | 28 | 3 Aralık | |
B bebikoms | 5.gün | 26 | ||
Z Zeynepkur | 5.gün | 38 | 3 Aralık |
Anne İsmi | Embriyo | Yaş | Transfer Tarihi | SONUÇ❤ |
---|---|---|---|---|
A Aslanb | 5.gün | 28 | ||
| 5.gün | 27 | 13 Aralık | |
M miracle070210 | 5.gün | 2 Aralık | ||
| 5.gün | 2 Aralık | ||
M mucizelervar | 29 Kasım | |||
L leyladanvazgecme | 4.gün | 1 Aralık | ||
| 9 Aralık | |||
| 3.gün | 24 | 1 aralık | |
| 6.gün | 7 Aralık | ||
M mutluannne123456789 | 5.gün | 13 aralık |
Anne İsmi | Embriyo | Yaş | Transfer | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
K kucukbrmeseleee | 5.gün | 29 | 1 Aralık | Yılmak yok |
G Guli2101 | 3.gün | 40 | 2 Aralık | |
K karyelimmm | 6 Aralık | |||
M mira9693 | 1 aralık | |||
| 6.gün | 6 aralık | ||
M Minikbirmucizemeselesi | 12 aralık | |||
| 31 | |||
P papatyam54 | 25 | |||
N nis1234 | 5.gün | 26 | 8 aralık | |
| 5.gün | 31 | 6 aralık | |
H hellopeople | 6.gün | 3 aralık | ||
M mucizelervar | 5.gün | 27 | ||
S sharonandhope | 5.gün | 39 | 20 aralık | |
H Htc258316 | 3.gün | 6 aralık |
Aa canmm bende cumartesi adet oldum şehirdışında olduğum için bugün gidebildim doktora 11 aralık gibi dedi doktorum banada bugün ilaçlara başladım ilk kontrolümde 4ünde olacakO zaman ilk ben geleyimcuma günü adet oldum cumartesi ilk muayenemi oldum. 30 kasımda ikinci muayene var. Muhtemelen aralığın ilk haftası transfer olcak
Ben de şehirdışındayım. Uzaktan takip yapılıyor. Nerde tedavi görüyorsunuz?Aa canmm bende cumartesi adet oldum şehirdışında olduğum için bugün gidebildim doktora 11 aralık gibi dedi doktorum banada bugün ilaçlara başladım ilk kontrolümde 4ünde olacakçok yakınızz birbirimize
Acıbadem kayseride görüyorum canım ama doktorum görmeden ilaç başlamak istemedi hafif ohss olmuştm benBen de şehirdışındayım. Uzaktan takip yapılıyor. Nerde tedavi görüyorsunuz?
Tarihlerimiz birbirine çok yakın. İnşallah güzel haberler alırızAcıbadem kayseride görüyorum canım ama doktorum görmeden ilaç başlamak istemedi hafif ohss olmuştm ben
İnşallah canımTarihlerimiz birbirine çok yakın. İnşallah güzel haberler alırız
Şu an bişey yapmıyorum ama en kısa zamanda avakado tüketmeye başlamayı düşünüyorum. Onun dışında yediklerime dikkat ediyorum birkaç gündür.İnşallah canımbu süreçte birşeyler yapıyor musun ya da yapacak musın ekstra
Hadi hayırlısı hakkımızda canım burdan haberleri bekliyorum mutlaka sık sık yaz olur mu süreciŞu an bişey yapmıyorum ama en kısa zamanda avakado tüketmeye başlamayı düşünüyorum. Onun dışında yediklerime dikkat ediyorum birkaç gündür.
Aa canım merhaba diğer topikten hatırladım seniiMerhaba bende dondurulmus transferi icin estrofem kullaniyorum. 3. Transferim olcak
Benim de ilk transferim canım aynı şekildeyimBenimde 26 kasımda 2. kontrolüm var aralığın ilk haftasına denk geliyor estrefom kullanıyorum şimdi.
İnşallah hepimiz pozitif görürüz.
benim ilk transferim kafam karışık heyecan var ne yemeliyim içmeliyim kafam karıştı.
Ekim topiginde beraberdik demi emin olamadım bisey demedim o yuzden. Transfer gunu icin bisey demedi doktor araligin ilk haftasi olur sanırımAa canım merhaba diğer topikten hatırladım seniine zaman transferin
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah topik hepimize çok uğur getirsin peşpeşe güzel haberler alalmAralığın 3. Haftası benimde transfer Allah bir aksilik vermezseHepimiz için hayırlısı olsun inşallah kızlar
hiç bir şey söylemiyorlar bu kadar şansa bırakılmaz omeg 3 d vitamini ben kendim alıyorum sadece folik öneriyorlar. sizin doktorunuz kim bir arkadaşıma da vermişler şimdi yeni doğum yaptı ikizleri var..Benim de ilk transferim canım aynı şekildeyimNar suyu rahim kalınlığı için çok iyiymiş öyle duydum. Onu deneyeceğim haftaya.. birde doktorlarınız gebelik serumu intralipid serumdan bahsetti mi bana uygulayacakmış
Neden 7.gunu ben 3.gunu gittimde keske 2.gun gelseydin dediBeklenilen topik oluşturulduHepimiz pozitif görürüz inşallah. Benim dondurulmuş transfer olacak ikinci denememiz.adetime henüz bir hafta var. Adetin 7.günü transfer hazırlığı için gideceğim. Doktor bana imom primo verdi kullanmam için vitamin hapı . Onun dışında şimdilik kullandığım bir şey yok adet gününü bekliyorum şimdilik. Adetle birlikte her gün bir bardak nar suyuna başlayacağım.
Neden 7.gunu ben 3.gunu gittimde keske 2.gun gelseydin dedi
2. gün gidilmesi gerek ben birinci gün gittim ilaçları 2. gün başlattı.Beklenilen topik oluşturulduHepimiz pozitif görürüz inşallah. Benim dondurulmuş transfer olacak ikinci denememiz.adetime henüz bir hafta var. Adetin 7.günü transfer hazırlığı için gideceğim. Doktor bana imom primo verdi kullanmam için vitamin hapı . Onun dışında şimdilik kullandığım bir şey yok adet gününü bekliyorum şimdilik. Adetle birlikte her gün bir bardak nar suyuna başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?