- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Yenilik iyidir.Buraya mı dadansak acaba
yazalımmmmKızlar bu arada tablo gibi birşeyler yapalım mı? Herkes transfer günü yazsın yapayım bennMatmazella agustos72 D dlkerk B bebikoms FlyingHummingbird G Guullddeenn efsunn210102
Amin canım hepimizin inşallah güzel sonuçlar çıkacak burdan hepp inanıyorumSelam kızlar selam vermeden bodoşlama daldım ama
Bende beklemedeyim adet olur olmaz gidicem hastaneye transfer için hayırlısıyla inşallahmevlam yardımcımız olsun
İnşallah canım hayırlısı Allah'tan bize çabalamak düştü çocuk olması için inşallah yüzümüz gülerAmin canım hepimizin inşallah güzel sonuçlar çıkacak burdan hepp inanıyorumAralık ayı güzel gelsin bize
Yanlız benim daha transfer günüm daha belli değil ma Aralık ortası olacak sanırım gecen ay histereskopi oldum 1 ay bekleme dediler adet olur olmaz gel dediler beklemedeyim şimdiKızlar bu arada tablo gibi birşeyler yapalım mı? Herkes transfer günü yazsın yapayım bennMatmazella agustos72 D dlkerk B bebikoms FlyingHummingbird G Guullddeenn efsunn210102
tarih belirsiz kısmına +1 aralık başında adet olur olmaz gidicem bendeYanlız benim daha transfer günüm daha belli değil ma Aralık ortası olacak sanırım gecen ay histereskopi oldum 1 ay bekleme dediler adet olur olmaz gel dediler beklemedeyim şimdi
Belli olunca eklerim canım hiç sorun değilYanlız benim daha transfer günüm daha belli değil ma Aralık ortası olacak sanırım gecen ay histereskopi oldum 1 ay bekleme dediler adet olur olmaz gel dediler beklemedeyim şimdi
Net tarih henüz belli değil kiKızlar bu arada tablo gibi birşeyler yapalım mı? Herkes transfer günü yazsın yapayım bennMatmazella agustos72 D dlkerk B bebikoms FlyingHummingbird G Guullddeenn efsunn210102
Kızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziNet tarih henüz belli değil ki
Benimki 6.gun embriyosuKızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziyanlış yaptıysam listeyi affım ola yazmadığım atladığım kişiler varsa ekleyeyim kızlar bana yazın @ Matmazella agustos72 @ D dlkerk B bebikoms FlyingHummingbird G Guullddeenn @ efsunn210102 0 Iron Butterfly
kaydettim canımBenimki 6.gun embriyosu
Canım benim net tarih belli 6 Aralık transfer günüm 5. Gün embriyosu transfer edilecekKızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziyanlış yaptıysam listeyi affım ola yazmadığım atladığım kişiler varsa ekleyeyim kızlar bana yazın @ Matmazella agustos72 @ D dlkerk B bebikoms FlyingHummingbird G Guullddeenn @ efsunn210102 0 Iron Butterfly
Ekledim canımCanım benim net tarih belli 6 Aralık transfer günüm 5. Gün embriyosu transfer edilecek
5. gün embriyosukaydettim canım
Merhaba,transfer öncesi rahim kalınlığı için nar yiyorum.hazirandaki tedavim rahim inceliginden yarıda iptal oldu.cuma kontrolüm var kalınlaşma iyiyse transfer günü verilecekArkadaşlar,
transfer öncesi sonrası ney yiyip içmeli nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar tecrübesi olanlar yazabilir mi.
Ben bol bol probiyotik yoğurt yiyorum ve turşu.
5. gün embriyosu canımKızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziyanlış yaptıysam listeyi affım ola yazmadığım atladığım kişiler varsa ekleyeyim kızlar bana yazın @ Matmazella agustos72 @ D dlkerk B bebikoms FlyingHummingbird G Guullddeenn @ efsunn210102 0 Iron Butterfly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?