Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

hiç bir şey söylemiyorlar bu kadar şansa bırakılmaz omeg 3 d vitamini ben kendim alıyorum sadece folik öneriyorlar. sizin doktorunuz kim bir arkadaşıma da vermişler şimdi yeni doğum yaptı ikizleri var..
Kayseri acıbadem Mustafa taş benim doktorum. Bugün gittim doltoruma kontrole adetimin 3. Günündeyim corasprin folbiol birde estrofem yazdı bana agın 4üne kontrol verdi. İlaç ekleyecekmiş transferden önce ve sonrada gebelik serumu verckmiş cnm

Canım neden 7.gün? 2. Ya da 3.gün başlanıyor ilaçlara normalde ben mi yanlış biliyorum

Neden 7.gunu ben 3.gunu gittimde keske 2.gun gelseydin dedi
Biliyorum ilk sefer 2. Gününden ilaçlara başlamıştım estrofem, prolutex ve protestona . Ama benim kronik rahatsızlığım var ve bu hormon ilaçları bana çok ağır geldi agri yaptılar . Bu sefer doktorum daha hafif bir tedavi önerecek doğal seyrinde işleyecek süreç o yüzden 7.gün çağırdı. Olabildiğince en az düzeyde ilacla geçecek . Bakalım o aşamaya gelince öğreneceğiz bizde hangi ilaçları vereceğini

Aynı ilaçları kullanıyoruz canımm sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun

Bana size verilen ilaçlardan sadece estrofem verildi ne vitaminler nede diğerleri. bizim durumuzdaki kişilere şansa bırakılmamalı yiyeceklerden alamıyoruz.
inşallah ilk seferde olur olmasa Bülent tıraşa gideceğim. Arkadaşım gitti şimdi ikizleri var çok garantici tedavileri diyor.

Siz kime gidiyorsunuz. Doktorunuz acaba herkese mi aynı tedavi uyguluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…