- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Kayseri acıbadem Mustafa taş benim doktorum. Bugün gittim doltoruma kontrole adetimin 3. Günündeyim corasprin folbiol birde estrofem yazdı bana agın 4üne kontrol verdi. İlaç ekleyecekmiş transferden önce ve sonrada gebelik serumu verckmiş cnmhiç bir şey söylemiyorlar bu kadar şansa bırakılmaz omeg 3 d vitamini ben kendim alıyorum sadece folik öneriyorlar. sizin doktorunuz kim bir arkadaşıma da vermişler şimdi yeni doğum yaptı ikizleri var..
Canım neden 7.gün? 2. Ya da 3.gün başlanıyor ilaçlara normalde ben mi yanlış biliyorumBeklenilen topik oluşturulduHepimiz pozitif görürüz inşallah. Benim dondurulmuş transfer olacak ikinci denememiz.adetime henüz bir hafta var. Adetin 7.günü transfer hazırlığı için gideceğim. Doktor bana imom primo verdi kullanmam için vitamin hapı . Onun dışında şimdilik kullandığım bir şey yok adet gününü bekliyorum şimdilik. Adetle birlikte her gün bir bardak nar suyuna başlayacağım.
Biliyorum ilk sefer 2. Gününden ilaçlara başlamıştım estrofem, prolutex ve protestona . Ama benim kronik rahatsızlığım var ve bu hormon ilaçları bana çok ağır geldi agri yaptılar . Bu sefer doktorum daha hafif bir tedavi önerecek doğal seyrinde işleyecek süreç o yüzden 7.gün çağırdı. Olabildiğince en az düzeyde ilacla geçecek . Bakalım o aşamaya gelince öğreneceğiz bizde hangi ilaçları vereceğiniNeden 7.gunu ben 3.gunu gittimde keske 2.gun gelseydin dedi
Canım herkesin süreci ve tedavisi kendisine özel doktoruyla kendi hikayesine göre değişiyor. Ama evet genellikle 2. Günü çağırıyorlar ve ilaçlara başlanılıyorCanım neden 7.gün? 2. Ya da 3.gün başlanıyor ilaçlara normalde ben mi yanlış biliyorum
Aaa o zaman senin ki doğal siklusla olacak canım değil mi? Olabildiğince az ilaçlaCanım herkesin süreci ve tedavisi kendisine özel doktoruyla kendi hikayesine göre değişiyor. Ama evet genellikle 2. Günü çağırıyorlar ve ilaçlara başlanılıyor
İnşallah yürüdüğümüz yollar farklılık gösterse de amacımız hepimizin aynı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAaa o zaman senin ki doğal siklusla olacak canım değil mi? Olabildiğince az ilaçlaHayırlısı olsun hakkında inşallah
Amin canım benim inşallah hepimiz burda aralık ayında güzel haberle paylaşalım inşİnşallah yürüdüğümüz yollar farklılık gösterse de amacımız hepimizin aynı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aynı ilaçları kullanıyoruz canımm sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosunMerhaba kızlar bende 18 kasım adetin ikinci günü ilaçlara başladım esterofem aspirin ve folbiol 24 kasım ikinci muayeneye çağırdı 6 aralıkta dondurulmuş embriyo transferi yapılacak 3. Denemem olacak allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
İstanbuldayım Dr Yasemin çekmez’e gidiyorumAynı ilaçları kullanıyoruz canımm sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun
Siz kime gidiyorsunuz. Doktorunuz acaba herkese mi aynı tedavi uyguluyor?Bana size verilen ilaçlardan sadece estrofem verildi ne vitaminler nede diğerleri. bizim durumuzdaki kişilere şansa bırakılmamalı yiyeceklerden alamıyoruz.
inşallah ilk seferde olur olmasa Bülent tıraşa gideceğim. Arkadaşım gitti şimdi ikizleri var çok garantici tedavileri diyor.
Hoşgeldiiiinnselammm bende varım kızlar
adetimi bekliyorum , donuk tranafer olacağım.
İnşallah ya opu işleminden sonra beklemek acayip sıkıcıHoşgeldiiiinnHayırlı olsun canımm en kısa zamanda tedaviye başlarsın inş
Bende aynen 2adet beklemiştim ve son adetim 15gün gecikmiştiii günler geçmedi ama adet oldum çok şükürİnşallah ya opu işleminden sonra beklemek acayip sıkıcı
2 adet kadar ertelendim ama inşalalh aralıkta adet olunca tekrar başlayacak işlemler.
Buraya mı dadansak acabaselammm bende varım kızlar
adetimi bekliyorum , donuk tranafer olacağım.
koç üniversitesi doktor barış ata ama çorluda yekta bey takip edip bilgi veriyor. ben Çerkezköy de oturuyorum.Siz kime gidiyorsunuz. Doktorunuz acaba herkese mi aynı tedavi uyguluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?