Beni poztitif sonuctan 4 gun sonra cagirdiYani ben rahim çizgisi gördüm ama aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum tabi ama doktorun öyle demişse öyledir canım. Sıkma canını görürsün inşallah keselerini
Bana doktorum gebelik oluşursa test gününden 10 gün sonra keseyi görmeye gelin dedi senin kaç gün oldu
Ayy var gibi cok heyecanliiii benimde boyleydi yind yapp koyulascak miYükledim. Biri transfer sonrasi 5. Gün biri de 7. Gün
Taze transfer mi dondurulmus muKızlar benimde transferimin 4.günü idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı 5.gün embriyo transferi oldum
Dondurulmuş aa kalite oldumTaze transfer mi dondurulmus mu
4. Gün cok erken bekleyin biraz en azindan 8.gunü görünDondurulmuş aa kalite oldum
Erken gebelik yaptimAyy var gibi cok heyecanliiii benimde boyleydi yind yapp koyulascak mi
Ay görüyorum çizgiyi hemen mi çıktıErken gebelik yaptim
Benimde boyleydii 9. Gun 10. Gun netlesmistiii var gibi insallah oyledir.Erken gebelik yaptim
Canim benim dondurulmus 3.gundu 9.gun gördüm sen en erken 7. 8. Gunde yapDondurulmuş aa kalite oldum
Stres olma sakın daha güzel bekleyiş şimdi ki en azından göründü bolca duaPozitif sonucu aldim değerlerimde yuksek cikti 2 3 kati artti ama simdide keseyi net goremedik. Valla pozitifle bitmiyomus cok stresli
5 dk icinde çıktı 2 dk da belirmeye basladi yavaştan.Ay görüyorum çizgiyi hemen mi çıktı
Kan günüm cumartesi cumartesiyi beklicemYarın kan ver bence
Çok iyi maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla5 dk icinde çıktı 2 dk da belirmeye basladi yavaştan.
Benimde bugün tarnsfer gunYdin hariç 8Benimde boyleydii 9. Gun 10. Gun netlesmistiii var gibi insallah oyledir.
Insallah cnm inşallah vardir benimledir çatlatma etkisi falan değildir inşallah.. Sen yapmadin mi testÇok iyi maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Ben de 8. Gün baktım normal gebelik testi yani dün çıkmadı hiç birsey bugün 9. GünumBenimde bugün tarnsfer gunYdin hariç 8
Çıkar Allahin izniyle dur bakalim gün doğmadan neler doğar rabbim gününü kararlamıstır onun senin test günün ne zamandiBen de 8. Gün baktım normal gebelik testi yani dün çıkmadı hiç birsey bugün 9. Günum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?