Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Ben de 8. Gün baktım normal gebelik testi yani dün çıkmadı hiç birsey bugün 9. Günum
Ben kaset testte yaptim. Atmistim buraya görmüşsündür belki. Bugunde kasette yaptim ama marka farki var silik gözüküyor

Çıkar Allahin izniyle dur bakalim gün doğmadan neler doğar rabbim gününü kararlamıstır onun senin test günün ne zamandi
Benim çarşamba test günüm 3. Gün embriyosu taze transfer o yüzden çıkmamıştır diye umut ediyorum

Benim çarşamba test günüm 3. Gün embriyosu taze transfer o yüzden çıkmamıştır diye umut ediyorum
İnşallah cnm 10 güne kadar zaten gec döllenme vs oluyormus galiba öyle okumuştum benimde 3. Gün embriyosu taze tarnsfer ama test günüm cumartesi sen benden 1 Gün öndesin ama benim test günüm cok ilerde

İnşallah cnm 10 güne kadar zaten gec döllenme vs oluyormus galiba öyle okumuştum benimde 3. Gün embriyosu taze tarnsfer ama test günüm cumartesi sen benden 1 Gün öndesin ama benim test günüm cok ilerde
Evet ben de ona şaşırdım neden o kadar ileride

Bencede öyle katılıyorum çok heyecanlı bekleyiş ya 3 buçuk yıldır göremedim şu çizgiyi, Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde 2 yıl i gecti kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün gözyaşlarımızı mutlulukla taclandirsin inşallah cumlemizinde bizimkinide

Yapip mi stres olursun yoksa yapmayinca mi daha cok stres olursun onu düşün ona göre yap

Benimde 2 yıl i gecti kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün gözyaşlarımızı mutlulukla taclandirsin inşallah cumlemizinde bizimkinide
Amin amin amin.. Hangisinde stres olurum bilmiyorum çok fena örgüye sardım 9 gündür herkese bir sürü şey ördüm

s

AA olabilir direk görelim stres olmasın diye olabilir çok geldi çünkü ya da geç döllenme yi de hesaba katip öyle dedi
Olabilir cnm bakalim bekleyiz görcez ama günler geçmiyor hip hizli geçen günler ne cabuk aksam oldu daha su isi yapacaktım dediğim günler vardi şu ara yok yerinde sayıyor sanki

Olabilir cnm bakalim bekleyiz görcez ama günler geçmiyor hip hizli geçen günler ne cabuk aksam oldu daha su isi yapacaktım dediğim günler vardi şu ara yok yerinde sayıyor sanki
Heh aynen öyle dün eşime diyorum şu 8 gün bana 8 Ay gibi geldi

Bağımlılık yapıyor Di mi zaten şu testleri uçtan uca dizsek Türkiye haritası çıkar
Ohooo dünya haritası bile cikar zorlarsak valla. Ee yaptim silik cizg cikti 2 gün gecsin yapayim tekrar dedim koyulascak mi silinecek mi dedim göreyim diye baktim koyulasma var hafif. Bugün tekrar yaptim daha silik çıktı ama baska markanindi bu bahsettiklerim kaset test. Daha siliği görünce üstüne erken gebelik yaptim hemde 2 saatlik idrarla stres oldum çünkü oda böyle cikti iste

Hahahah evet dünya bile çıkar doğru işte ben senin gibi onları görsem şuan yoldaydım kan vermek için. Ben iki kere hatalı teste denk geldim bir de çizgi çıkmıştı koşarak kan verdim boş o bile umudumu kırmadı yani

Ya ben beklicem israrla bilmiyorum sonuç ne olacak belkide testler hatali veya çatlatmadan kaynakli onuda bilmiyorum aşırı koyuda çıkmıyor suan koyulugu hani yada testin algilamsindan kaynakli onuda bilmiyorum rabbim neyi yazdiysa yasicaz er ya da geç o yüzden beklicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…