O zaman yarın tekrar normal test yap ama sanmıyorum çatlatma değildir geçmiştir oInsallah cnm inşallah vardir benimledir çatlatma etkisi falan değildir inşallah.. Sen yapmadin mi test
Ben kaset testte yaptim. Atmistim buraya görmüşsündür belki. Bugunde kasette yaptim ama marka farki var silik gözüküyorBen de 8. Gün baktım normal gebelik testi yani dün çıkmadı hiç birsey bugün 9. Günum
Benim çarşamba test günüm 3. Gün embriyosu taze transfer o yüzden çıkmamıştır diye umut ediyorumÇıkar Allahin izniyle dur bakalim gün doğmadan neler doğar rabbim gününü kararlamıstır onun senin test günün ne zamandi
Bende öyle düşünüyorum catlatma olsa bu derece belirgin cikmaz bencedeO zaman yarın tekrar normal test yap ama sanmıyorum çatlatma değildir geçmiştir o
Erken alıp denesem mi yarın bilemedimBen kaset testte yaptim. Atmistim buraya görmüşsündür belki. Bugunde kasette yaptim ama marka farki var silik gözüküyor
Bencede öyle katılıyorum çok heyecanlı bekleyiş ya 3 buçuk yıldır göremedim şu çizgiyi,Bende öyle düşünüyorum catlatma olsa bu derece belirgin cikmaz bencede
İnşallah cnm 10 güne kadar zaten gec döllenme vs oluyormus galiba öyle okumuştum benimde 3. Gün embriyosu taze tarnsfer ama test günüm cumartesi sen benden 1 Gün öndesin ama benim test günüm cok ilerdeBenim çarşamba test günüm 3. Gün embriyosu taze transfer o yüzden çıkmamıştır diye umut ediyorum
Yapip mi stres olursun yoksa yapmayinca mi daha cok stres olursun onu düşün ona göre yap benceErken alıp denesem mi yarın bilemedim
Evet ben de ona şaşırdım neden o kadar ilerideİnşallah cnm 10 güne kadar zaten gec döllenme vs oluyormus galiba öyle okumuştum benimde 3. Gün embriyosu taze tarnsfer ama test günüm cumartesi sen benden 1 Gün öndesin ama benim test günüm cok ilerde
Benimde 2 yıl i gecti kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün gözyaşlarımızı mutlulukla taclandirsin inşallah cumlemizinde bizimkinideBencede öyle katılıyorum çok heyecanlı bekleyiş ya 3 buçuk yıldır göremedim şu çizgiyi,Allah isteyen herkese nasip etsin
Garanti olsun diye mi öyle dedi ki bilmiyorum ki yada kese falanda görülür belki diye mi kiEvet ben de ona şaşırdım neden o kadar ileride
Yapip mi stres olursun yoksa yapmayinca mi daha cok stres olursun onu düşün ona göre yap
Amin amin amin.. Hangisinde stres olurum bilmiyorum çok fena örgüye sardım 9 gündür herkese bir sürü şey ördümBenimde 2 yıl i gecti kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün gözyaşlarımızı mutlulukla taclandirsin inşallah cumlemizinde bizimkinide
AA olabilir direk görelim stres olmasın diye olabilir çok geldi çünkü ya da geç döllenme yi de hesaba katip öyle dediGaranti olsun diye mi öyle dedi ki bilmiyorum ki yada kese falanda görülür belki diye mi ki
Amin amin amin.. Hangisinde stres olurum bilmiyorum çok fena örgüye sardım 9 gündür herkese bir sürü şey ördüm
[/QUOTE
Kıyamam ben sana ya olsun elinde meşgale olmuş olur en azından test gününe de az var 2 gün kalmış istersen bekle benim daha cok var diye yaptim ben daha dogrusu persembe yaptim çatlatma gecmismi diye bakmak için sonrasa arkasi geldi işte
Bağımlılık yapıyor Di mi zaten şu testleri uçtan uca dizsek Türkiye haritası çıkar
Olabilir cnm bakalim bekleyiz görcez ama günler geçmiyor hip hizli geçen günler ne cabuk aksam oldu daha su isi yapacaktım dediğim günler vardi şu ara yok yerinde sayıyor sankiAA olabilir direk görelim stres olmasın diye olabilir çok geldi çünkü ya da geç döllenme yi de hesaba katip öyle dedi
Heh aynen öyle dün eşime diyorum şu 8 gün bana 8 Ay gibi geldiOlabilir cnm bakalim bekleyiz görcez ama günler geçmiyor hip hizli geçen günler ne cabuk aksam oldu daha su isi yapacaktım dediğim günler vardi şu ara yok yerinde sayıyor sanki
Ohooo dünya haritası bile cikar zorlarsak valla. Ee yaptim silik cizg cikti 2 gün gecsin yapayim tekrar dedim koyulascak mi silinecek mi dedim göreyim diye baktim koyulasma var hafif. Bugün tekrar yaptim daha silik çıktı ama baska markanindi bu bahsettiklerim kaset test. Daha siliği görünce üstüne erken gebelik yaptim hemde 2 saatlik idrarla stres oldum çünkü oda böyle cikti isteBağımlılık yapıyor Di mi zaten şu testleri uçtan uca dizsek Türkiye haritası çıkar
Hahahah evet dünya bile çıkar doğruOhooo dünya haritası bile cikar zorlarsak valla. Ee yaptim silik cizg cikti 2 gün gecsin yapayim tekrar dedim koyulascak mi silinecek mi dedim göreyim diye baktim koyulasma var hafif. Bugün tekrar yaptim daha silik çıktı ama baska markanindi bu bahsettiklerim kaset test. Daha siliği görünce üstüne erken gebelik yaptim hemde 2 saatlik idrarla stres oldum çünkü oda böyle cikti iste
Ya ben beklicem israrla bilmiyorum sonuç ne olacak belkide testler hatali veya çatlatmadan kaynakli onuda bilmiyorum aşırı koyuda çıkmıyor suan koyulugu hani yada testin algilamsindan kaynakli onuda bilmiyorum rabbim neyi yazdiysa yasicaz er ya da geç o yüzden beklicem bakalimHahahah evet dünya bile çıkar doğruişte ben senin gibi onları görsem şuan yoldaydım kan vermek için. Ben iki kere hatalı teste denk geldim bir de çizgi çıkmıştı koşarak kan verdim boş o bile umudumu kırmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?