400 lerdeydi ama inan tam hatırlamıyorum 484 muydu 454 muydu o an heyecandan unuttul elimde evrak da yok kendi Dr um da vermiştim onların sonuç gösterme sistemleri de yok kağıdın fotosunu isteyeyim bari hemşire denKac cikti ilk kan degerinn
Aaa guzel cikmis ama benimde 323 tu ilk deger katlamasi onemli diyolar tabi ikinciyi nr zaman vericeksin400 lerdeydi ama inan tam hatırlamıyorum 484 muydu 454 muydu o an heyecandan unuttul elimde evrak da yok kendi Dr um da vermiştim onların sonuç gösterme sistemleri de yok kağıdın fotosunu isteyeyim bari hemşire den
Bugün verdim normalde yarındı ilk testi cmt si vermiştim ama bugün tsh lari da istedi Dr um birde kanama olunca bugün verdimAaa guzel cikmis ama benimde 323 tu ilk deger katlamasi onemli diyolar tabi ikinciyi nr zaman vericeksin
Sen verdin mi ikinciyiAaa guzel cikmis ama benimde 323 tu ilk deger katlamasi onemli diyolar tabi ikinciyi nr zaman vericeksin
Oooo o zaman sana başak burcuyla kolay gelsin canım şimdidenBen boğayım ama
Verdim ben 3. Yu de verdim benim 323, 849,2959 cikti da kese gorunmedi benimde derdim o simdiSen verdin mi ikinciyi
Rengine de dikkat et ama korkma belki iyice yerleşiyordur içini ferah tutSöyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak
Hadi 2. Kan testini de görelim buradakileri kutlayalımSağol canım bakalım yarınki yükselişe göre aevinicez inşallah yükselir doktorum 2. Kan testinede bakalım dedi
İnşallah görünür kesinde sağlıkla devam eder gebeliginVerdim ben 3. Yu de verdim benim 323, 849,2959 cikti da kese gorunmedi benimde derdim o simdi
Dr da öyle dedi rengi çok koyu kahve tonlarina yakinlasti inşallah yerini saglamlastiriyordurRengine de dikkat et ama korkma belki iyice yerleşiyordur içini ferah tut
Tamam o zaman korkma sakın kal bebiste korkmasın yerine oturuyor iyice iki artı bir yapıyor bebisİnşallah görünür kesinde sağlıkla devam eder gebeligin
Dr da öyle dedi rengi çok koyu kahve tonlarina yakinlasti inşallah yerini saglamlastiriyordur
Yerlesme kanamasi olanlar oluyomus bu sekilde benim hic olmadi dedigi olabilir bak merveninİnşallah görünür kesinde sağlıkla devam eder gebeligin
Dr da öyle dedi rengi çok koyu kahve tonlarina yakinlasti inşallah yerini saglamlastiriyordur
14. Gün test günü benim öyle istedi doktor. Ama bugün konuştum telefonda karnımda şişlik var gibi dedim yarın gel muayne edelim dedi söylerim dr test yaptim poz. Diye belki kan alırYa senin kacinci gununde test gunun cumartesi
Bende cook mutlu oldum cnm çok şükür rabbimeBak iste gordun mu koyulasma var catlatmw falan degil bu tutmus belliki cook sevindimm senin adina yaa
Evet yatın vericem tekrar inşallah olumludurSen naptin kiz artis icin yarin mi vericen kan
Ayy o iğne eğer proluton mu ne iğnesi bardı eğer oysa Allah sabır versin arkadaşım inan daha hala acısı bedenimde. Stres yaparsan da kötü olur takma kafana ve sadece o günü değerlendir güzel sonuçlar alırsın inşallahSöyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak
Ben boğayım ama
Niye öyle dedin hiç anlamam burçlardanOooo o zaman sana başak burcuyla kolay gelsin canım şimdiden
Dua edin inşallah 7 sene sonra pozitif görmek hala bize şaka gibi geliyor eşimle hala bunun şokunu atlatmadıkHadi 2. Kan testini de görelim buradakileri kutlayalım
Bilmiyorum ama sanırım oEvet yatın vericem tekrar inşallah olumludur
Ayy o iğne eğer proluton mu ne iğnesi bardı eğer oysa Allah sabır versin arkadaşım inan daha hala acısı bedenimde. Stres yaparsan da kötü olur takma kafana ve sadece o günü değerlendir güzel sonuçlar alırsın inşallah
Niye öyle dedin hiç anlamam burçlardan
Dua edin inşallah 7 sene sonra pozitif görmek hala bize şaka gibi geliyor eşimle hala bunun şokunu atlatmadık
Ama gündüzleri acayip uykum geliyor sanki sadece fitilimi almak ilaçları mı içmek iğne mi vurmak için uyanıyormuşum gibi sonra tekrar uyuyorum akşama kadar
Aa 14. Gun ilk defa duyuyorum 3. Gun embriyosu 12 gun sonra 5. Gun 10 gun sonra kan aliyolar amaBende cook mutlu oldum cnm çok şükür rabbime
Aaa bende uyku vs hic bisey yok . Prulutona herkes fena diyo ama bende vuruluyorum gecip gidiyo benim acitmiyorEvet yatın vericem tekrar inşallah olumludur
Ayy o iğne eğer proluton mu ne iğnesi bardı eğer oysa Allah sabır versin arkadaşım inan daha hala acısı bedenimde. Stres yaparsan da kötü olur takma kafana ve sadece o günü değerlendir güzel sonuçlar alırsın inşallah
Niye öyle dedin hiç anlamam burçlardan
Dua edin inşallah 7 sene sonra pozitif görmek hala bize şaka gibi geliyor eşimle hala bunun şokunu atlatmadık
Ama gündüzleri acayip uykum geliyor sanki sadece fitilimi almak ilaçları mı içmek iğne mi vurmak için uyanıyormuşum gibi sonra tekrar uyuyorum akşama kadar
Ben gunde 2 igne vuruyorum kan sulandirici oxapar ve progestan dex benimde her yerim mor karnimdaProlutex veya çeşitlerinden iğne vuranlar bir tek ben mi böyle acı çekiyorum vururken bir şey yok ama sonrasında hareketlerim bile canımı acıtıyor 2-3 gün geçmiyor yeri artık vuracak yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?