Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Kac cikti ilk kan degerinn
400 lerdeydi ama inan tam hatırlamıyorum 484 muydu 454 muydu o an heyecandan unuttul elimde evrak da yok kendi Dr um da vermiştim onların sonuç gösterme sistemleri de yok kağıdın fotosunu isteyeyim bari hemşire den

400 lerdeydi ama inan tam hatırlamıyorum 484 muydu 454 muydu o an heyecandan unuttul elimde evrak da yok kendi Dr um da vermiştim onların sonuç gösterme sistemleri de yok kağıdın fotosunu isteyeyim bari hemşire den
Aaa guzel cikmis ama benimde 323 tu ilk deger katlamasi onemli diyolar tabi ikinciyi nr zaman vericeksin

Aaa guzel cikmis ama benimde 323 tu ilk deger katlamasi onemli diyolar tabi ikinciyi nr zaman vericeksin
Bugün verdim normalde yarındı ilk testi cmt si vermiştim ama bugün tsh lari da istedi Dr um birde kanama olunca bugün verdim

Söyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak
Rengine de dikkat et ama korkma belki iyice yerleşiyordur içini ferah tut

Verdim ben 3. Yu de verdim benim 323, 849,2959 cikti da kese gorunmedi benimde derdim o simdi
İnşallah görünür kesinde sağlıkla devam eder gebeligin
Rengine de dikkat et ama korkma belki iyice yerleşiyordur içini ferah tut
Dr da öyle dedi rengi çok koyu kahve tonlarina yakinlasti inşallah yerini saglamlastiriyordur

Dr da öyle dedi rengi çok koyu kahve tonlarina yakinlasti inşallah yerini saglamlastiriyordur
Tamam o zaman korkma sakın kal bebiste korkmasın yerine oturuyor iyice iki artı bir yapıyor bebis inşirah oku üfle kendine rahat ol

Yerlesme kanamasi olanlar oluyomus bu sekilde benim hic olmadi dedigi olabilir bak mervenin

Ya senin kacinci gununde test gunun cumartesi
14. Gün test günü benim öyle istedi doktor. Ama bugün konuştum telefonda karnımda şişlik var gibi dedim yarın gel muayne edelim dedi söylerim dr test yaptim poz. Diye belki kan alır

Sen naptin kiz artis icin yarin mi vericen kan
Evet yatın vericem tekrar inşallah olumludur
Söyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak
Ayy o iğne eğer proluton mu ne iğnesi bardı eğer oysa Allah sabır versin arkadaşım inan daha hala acısı bedenimde. Stres yaparsan da kötü olur takma kafana ve sadece o günü değerlendir güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben boğayım ama

Oooo o zaman sana başak burcuyla kolay gelsin canım şimdiden
Niye öyle dedin hiç anlamam burçlardan
Hadi 2. Kan testini de görelim buradakileri kutlayalım
Dua edin inşallah 7 sene sonra pozitif görmek hala bize şaka gibi geliyor eşimle hala bunun şokunu atlatmadık

Ama gündüzleri acayip uykum geliyor sanki sadece fitilimi almak ilaçları mı içmek iğne mi vurmak için uyanıyormuşum gibi sonra tekrar uyuyorum akşama kadar

Bilmiyorum ama sanırım o

Merhaba ..bende Aralık 27. İnde transfer oldum. 1.5 yıldır evliyiz.Yaşım 33 eşim 36.Ben de amh düşüklüğü yani yumurta rezervi azlığı (0.76) eşimde de morfoloji düşüklüğü (2) vardı . öncesinde hiç ilaç kullanmadik ve doktora gitmedik.Kasimda kan degerleri kontrolu ve hsg çekimi yaptırdım.aralik adetimin 2 günü başlandı .ilk başta 8 -9 yumurta var dedi tabi sonrasi bilindigi üzere iğne ilaçlar vs. Yumurta yeteri büyümesi toplam 10 tane gonal f 300 vurulmamla gerçeklesti ve ayın 23. İnde 5 adet yumurta opu işlemiyle alındı .. rahim duvarı kalınlığı da uygun olunca transferi aynı ay içinde yapacaklarını soylediler.Daha sonrasında 5 i de dollendi dediler ardından aradılar 2 -3 tanesi çok iyi kalitede dediler ve 27. Sinde yani 5. Gün embriyosunu transfer yapacagiz 2 tanesi en iyi kalitede dediler. Neyse herşey çok olurunda sıkıntısiz devam ediyor bizde çok mutluyduk.iki embriyo 27. Sinde transfer yapıldı .bı de biz embriyo glue yani embriyo yapıştirici da istedik bu arti ücret tabi tutunma şansını yüzde beş on arttırıyor dediler ..e zaten çift embriyo şansı yüzde altmis yetmiş bı de bu işlem de artiririrsa yüzde yetmiş şansımız var dedik e bı de en iyi kalite dediler tamam dedik bekledik 12 gün kan testine kadar .. bugün kan testim günümdu .sabah test verdik bugün de normalde adet günüm olması gerekiyordu.neyse sonuca yarım saat falan var lavaboya gittim açık pembe bı kanama geldi ..stresten kasılma yapabilir olur dendi derken sonuç 1.2 negatif.. Bekliyor muydum hayır ama içimde garip bir his vardı ..şu an bıle araştırınca bazen geç dollenmede 1.2 çıkabilirmis.Bizce negatif ama iki gün sonra tekrar bı baktıririm.biz de genetik tarama yapılmadı belki de onu yaptırmak gerekecek ..öyle bir durum.ben bıu süreçte iki hafta izin aldim stres yapmadım düzenli beslendim ..Nasip olacağı varsa olacak zaten ..Çok takılmayın siz de .. inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Prolutex veya çeşitlerinden iğne vuranlar bir tek ben mi böyle acı çekiyorum vururken bir şey yok ama sonrasında hareketlerim bile canımı acıtıyor 2-3 gün geçmiyor yeri artık vuracak yer kalmadı

Aaa bende uyku vs hic bisey yok . Prulutona herkes fena diyo ama bende vuruluyorum gecip gidiyo benim acitmiyor

Prolutex veya çeşitlerinden iğne vuranlar bir tek ben mi böyle acı çekiyorum vururken bir şey yok ama sonrasında hareketlerim bile canımı acıtıyor 2-3 gün geçmiyor yeri artık vuracak yer kalmadı
Ben gunde 2 igne vuruyorum kan sulandirici oxapar ve progestan dex benimde her yerim mor karnimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…