Valla bilmiyorum ki 2 hafta sonra gel dedi.. Bugün konuştum yarın 10. Gün testte poz gördüğümü soylicem tabii bilmiyorum kam verdirir miAa 14. Gun ilk defa duyuyorum 3. Gun embriyosu 12 gun sonra 5. Gun 10 gun sonra kan aliyolar ama
Evet nasibe cok inaniyorum ya da vaktine bi sekilde bu ortak sonuca variyoruz. Benim embriyolarim hem 5: gune gitmedi hemde biri iyi birinorta kaliteydi ikiside koyuldu ve ikiside tuttu. Maalesef bazen bazi seyleri biz yonetemiyoruz. Üzülmeyin demicem uzuluceksiniz mutlaka ama birgun sizinde kapinizi calar bebislerMerhaba ..bende Aralık 27. İnde transfer oldum. 1.5 yıldır evliyiz.Yaşım 33 eşim 36.Ben de amh düşüklüğü yani yumurta rezervi azlığı (0.76) eşimde de morfoloji düşüklüğü (2) vardı . öncesinde hiç ilaç kullanmadik ve doktora gitmedik.Kasimda kan degerleri kontrolu ve hsg çekimi yaptırdım.aralik adetimin 2 günü başlandı .ilk başta 8 -9 yumurta var dedi tabi sonrasi bilindigi üzere iğne ilaçlar vs. Yumurta yeteri büyümesi toplam 10 tane gonal f 300 vurulmamla gerçeklesti ve ayın 23. İnde 5 adet yumurta opu işlemiyle alındı .. rahim duvarı kalınlığı da uygun olunca transferi aynı ay içinde yapacaklarını soylediler.Daha sonrasında 5 i de dollendi dediler ardından aradılar 2 -3 tanesi çok iyi kalitede dediler ve 27. Sinde yani 5. Gün embriyosunu transfer yapacagiz 2 tanesi en iyi kalitede dediler. Neyse herşey çok olurunda sıkıntısiz devam ediyor bizde çok mutluyduk.iki embriyo 27. Sinde transfer yapıldı .bı de biz embriyo glue yani embriyo yapıştirici da istedik bu arti ücret tabi tutunma şansını yüzde beş on arttırıyor dediler ..e zaten çift embriyo şansı yüzde altmis yetmiş bı de bu işlem de artiririrsa yüzde yetmiş şansımız var dedik e bı de en iyi kalite dediler tamam dedik bekledik 12 gün kan testine kadar .. bugün kan testim günümdu .sabah test verdik bugün de normalde adet günüm olması gerekiyordu.neyse sonuca yarım saat falan var lavaboya gittim açık pembe bı kanama geldi ..stresten kasılma yapabilir olur dendi derken sonuç 1.2 negatif.. Bekliyor muydum hayır ama içimde garip bir his vardı ..şu an bıle araştırınca bazen geç dollenmede 1.2 çıkabilirmis.Bizce negatif ama iki gün sonra tekrar bı baktıririm.biz de genetik tarama yapılmadı belki de onu yaptırmak gerekecek ..öyle bir durum.ben bıu süreçte iki hafta izin aldim stres yapmadım düzenli beslendim ..Nasip olacağı varsa olacak zaten ..Çok takılmayın siz de .. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Sen yaz soyle ben 10. Gun gordum soyledim doktoruma attim resmi bana hemen acilde git kan ver dedi doktorumValla bilmiyorum ki 2 hafta sonra gel dedi.. Bugün konuştum yarın 10. Gün testte poz gördüğümü soylicem tabii bilmiyorum kam verdirir mi
Yok yarın ben gidicem zaten bugun aradi beni doktor karin sisligim var deyince yarin gel muayne edelim dedi. Yarin gidince soylicem kan aldirir mi günümü bekletir mi bilmiyorum benim 3. Gun embrosuSen yaz soyle ben 10. Gun gordum soyledim doktoruma attim resmi bana hemen acilde git kan ver dedi doktorum
Merhaba bende pozitif çıktı ama hala oxapar ve Progestan dex kullanıyorum benim karnımın kanadığı zamanlar olmuştu ben çok korkmuştum ve çok ağlamıştım sonra alıştım kendimce bir taktik geliştirdim şimdi ne karnım acıyor ne de kanıyor Allah hepimize sabır versin inşallah normalde bu aşamada karnı moraranlar filan oluyormuş çok şükür ben de hiç ne morarma ne kızarma hiçbir şey olmadı birde o kadar zayıfım ki iğneyi sokmak için etimi bile tutamıyorum artık sen düşünProlutex veya çeşitlerinden iğne vuranlar bir tek ben mi böyle acı çekiyorum vururken bir şey yok ama sonrasında hareketlerim bile canımı acıtıyor 2-3 gün geçmiyor yeri artık vuracak yer kalmadı
Beeenn moskor krnimMerhaba bende pozitif çıktı ama hala oxapar ve Progestan dex kullanıyorum benim karnımın kanadığı zamanlar olmuştu ben çok korkmuştum ve çok ağlamıştım sonra alıştım kendimce bir taktik geliştirdim şimdi ne karnım acıyor ne de kanıyor Allah hepimize sabır versin inşallah normalde bu aşamada karnı moraranlar filan oluyormuş çok şükür ben de hiç ne morarma ne kızarma hiçbir şey olmadı birde o kadar zayıfım ki iğneyi sokmak için etimi bile tutamıyorum artık sen düşün
Muhtemelenn ister benimde 3. Gun embriyosuyduuYok yarın ben gidicem zaten bugun aradi beni doktor karin sisligim var deyince yarin gel muayne edelim dedi. Yarin gidince soylicem kan aldirir mi günümü bekletir mi bilmiyorum benim 3. Gun embrosu
Bilmiyorum ki valla ne diyecek. Senin karninda şişlik var miydiMuhtemelenn ister benimde 3. Gun embriyosuyduu
Karnimin neresi meslaBilmiyorum ki valla ne diyecek. Senin karninda şişlik var miydi
Gobek deliği ve onun biraz aşağısı tam karin yaniKarnimin neresi mesla
Var var bendede var sislik gebelikten isteGobek deliği ve onun biraz aşağısı tam karin yani
Ama ben karnım sis deyince gel muayne edelim dediVar var bendede var sislik gebelikten iste
Bilmiyorum ki yarın belli olurAnormal bi sislik alglamistr belki
Naptin canim gittin mi doktoraBilmiyorum ki yarın belli olur
Gittim cnm pozitifNaptin canim gittin mi doktora
Kaçıncı gün bugün igenin ve tarnsferin ve taze tarnsfermiydiHanımlar değerim bugün beta 46 çıkmış sizce hamilemiyim hala yoksa ilk gün değeri ovitrelleden mi kaynaklıydı
Benimki taze 3. Gün embriyosuydu transferin 12. Günü iğnenin 3. Günü doktorumdan da henüz sonuç gelmedi meraktan mideme kramplar girdi yaKaçıncı gün bugün igenin ve tarnsferin ve taze tarnsfermiydi
Ilk deger mi cnm ilk degerse hamilesinBenimki taze 3. Gün embriyosuydu transferin 12. Günü iğnenin 3. Günü doktorumdan da henüz sonuç gelmedi meraktan mideme kramplar girdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?