Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Aa 14. Gun ilk defa duyuyorum 3. Gun embriyosu 12 gun sonra 5. Gun 10 gun sonra kan aliyolar ama
Valla bilmiyorum ki 2 hafta sonra gel dedi.. Bugün konuştum yarın 10. Gün testte poz gördüğümü soylicem tabii bilmiyorum kam verdirir mi

Evet nasibe cok inaniyorum ya da vaktine bi sekilde bu ortak sonuca variyoruz. Benim embriyolarim hem 5: gune gitmedi hemde biri iyi birinorta kaliteydi ikiside koyuldu ve ikiside tuttu. Maalesef bazen bazi seyleri biz yonetemiyoruz. Üzülmeyin demicem uzuluceksiniz mutlaka ama birgun sizinde kapinizi calar bebisler

Valla bilmiyorum ki 2 hafta sonra gel dedi.. Bugün konuştum yarın 10. Gün testte poz gördüğümü soylicem tabii bilmiyorum kam verdirir mi
Sen yaz soyle ben 10. Gun gordum soyledim doktoruma attim resmi bana hemen acilde git kan ver dedi doktorum

Sen yaz soyle ben 10. Gun gordum soyledim doktoruma attim resmi bana hemen acilde git kan ver dedi doktorum
Yok yarın ben gidicem zaten bugun aradi beni doktor karin sisligim var deyince yarin gel muayne edelim dedi. Yarin gidince soylicem kan aldirir mi günümü bekletir mi bilmiyorum benim 3. Gun embrosu

Prolutex veya çeşitlerinden iğne vuranlar bir tek ben mi böyle acı çekiyorum vururken bir şey yok ama sonrasında hareketlerim bile canımı acıtıyor 2-3 gün geçmiyor yeri artık vuracak yer kalmadı
Merhaba bende pozitif çıktı ama hala oxapar ve Progestan dex kullanıyorum benim karnımın kanadığı zamanlar olmuştu ben çok korkmuştum ve çok ağlamıştım sonra alıştım kendimce bir taktik geliştirdim şimdi ne karnım acıyor ne de kanıyor Allah hepimize sabır versin inşallah normalde bu aşamada karnı moraranlar filan oluyormuş çok şükür ben de hiç ne morarma ne kızarma hiçbir şey olmadı birde o kadar zayıfım ki iğneyi sokmak için etimi bile tutamıyorum artık sen düşün

Beeenn moskor krnim

Yok yarın ben gidicem zaten bugun aradi beni doktor karin sisligim var deyince yarin gel muayne edelim dedi. Yarin gidince soylicem kan aldirir mi günümü bekletir mi bilmiyorum benim 3. Gun embrosu
Muhtemelenn ister benimde 3. Gun embriyosuyduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…