Aminn cnm saolasin Allah razı olsun darısı başına inşallahYaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cnm bize lazim olan 1 sağlıklı yumurta Allah nasip ettiyse 1 embriyon bile sağlıklı olsa Allah onu verecekse her türlu verirKızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Amin dua edin yarın test günümAminn cnm saolasin Allah razı olsun darısı başına inşallah
Canım benim düşük amh. 3 yumurta toplandı ikisi oldu konuldu sonucu bekliyorum ama burada çok var tek yumurta ile hamile kalan ki örneği benim teyzem öz teyzem tek yumurta tek sperm yüzde 1 ihtimalle oldu. Allah ol desin yeter kiCnm bize lazim olan 1 sağlıklı yumurta Allah nasip ettiyse 1 embriyon bile sağlıklı olsa Allah onu verecekse her türlu verir
Allah yardimcin olsun. Hakkında hayırlısı olsun inşallahAmin dua edin yarın test günüm
Hiç sorma ilk testi 345 tl ye verdim 2 gün sonra 415 olmuş resmen herşey para ya bu süreçteSürekli teste gitmeklede olmaz bence yani ama bilemedim. Bence testle takip edebilirsin
Aynen öyle o yüzden bence kaset testle devam et ama.yinede sen bilirsin tabiiHiç sorma ilk testi 345 tl ye verdim 2 gün sonra 415 olmuş resmen herşey para ya bu süreçte
Aynen öyle o yüzden bence kaset testle devam et ama.yinede sen bilirsin tabii
Evet bende çok gaz yapmıştı ama onun etkisimiydi bilmiyorum tabiMerhaba hanımlar birsey soracağım sizde de gaz yapıyor mu progesteron iğne veya fitilleri
Benim hala devam ediyor çok zorluyor beniEvet bende çok gaz yapmıştı ama onun etkisimiydi bilmiyorum tabi
Afedersin ben sürekli üstten gaz çıkarıyordum ama geçti tabi benim şuan yokBenim hala devam ediyor çok zorluyor beni
Bu arada sana da hayırlı olsun diyemedim canım kusura bakma kendi telaşımdanGittim cnm pozitifşükürler olsun
Estagfirullah cnm olur mu öyle şey. Benimde derdim var attacakmi beta artmicakmi değerde düşük gibi geldi gerci önemli olan 2 kati artmasi ama hayırlısı bakalım inşallahBu arada sana da hayırlı olsun diyemedim canım kusura bakma kendi telaşımdançok sevindim senin adına inşallah posttaki herkes hamiş çıkar da burda tek stresimiz uykusuzluk mide bulantısı kilolarımız felan olur.
Hamile kalmadan önce hiç bu sorunu bilmiyordum işte değerler artacak felan Ben kan verince hamilelik artık devam ediyor sanıyordum oysa işin içine girince ne kadar çok uzunmuş bu yol sağlıkla ilerlemek içinEstagfirullah cnm olur mu öyle şey. Benimde derdim var attacakmi beta artmicakmi değerde düşük gibi geldi gerci önemli olan 2 kati artmasi ama hayırlısı bakalım inşallah
Estagfirullah cnm olur mu öyle seyBu arada sana da hayırlı olsun diyemedim canım kusura bakma kendi telaşımdançok sevindim senin adına inşallah posttaki herkes hamiş çıkar da burda tek stresimiz uykusuzluk mide bulantısı kilolarımız felan olur.
Aminn inşallah evet süreç uzun 2 katına çıkacak mi kese gözükecek mi kalp atisi duyulacak mi vs vs. Banada dr dostinex verdi hamile olduğum halde o kafami kurcaliyor benimde birsey olmaz dedi ama yinede tesirginim recetesinde vs kullanilmaz diyi bilemedim napicami kullanmaya basladim ama içim rahat değilHamile kalmadan önce hiç bu sorunu bilmiyordum işte değerler artacak felan Ben kan verince hamilelik artık devam ediyor sanıyordum oysa işin içine girince ne kadar çok uzunmuş bu yol sağlıkla ilerlemek içinhakkımızda sağlıklı ve hayırlısı ne ise o olsun başından beri bunu düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar
Hamilelikte mi kullanılmaz diyo peki ne için vermişti sana he şişlik içindi demi doğru mu hatırladımEstagfirullah cnm olur mu öyle sey
Aminn inşallah evet süreç uzun 2 katına çıkacak mi kese gözükecek mi kalp atisi duyulacak mi vs vs. Banada dr dostinex verdi hamile olduğum halde o kafami kurcaliyor benimde birsey olmaz dedi ama yinede tesirginim recetesinde vs kullanilmaz diyi bilemedim napicami kullanmaya basladim ama içim rahat değil
Canım şimdi baktımda bende bunu tedaviye başlarken 2 tabletli olanı kullanmıştımEstagfirullah cnm olur mu öyle sey
Aminn inşallah evet süreç uzun 2 katına çıkacak mi kese gözükecek mi kalp atisi duyulacak mi vs vs. Banada dr dostinex verdi hamile olduğum halde o kafami kurcaliyor benimde birsey olmaz dedi ama yinede tesirginim recetesinde vs kullanilmaz diyi bilemedim napicami kullanmaya basladim ama içim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?