Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Muhtemelen catlatmanin etkisi bakalim yukselecek mi
K kadar moralim bozukki sonucum da doktora yetişmedi kafayı yicem herkes de duydu hamile olduğumu ilk değer yüksek çıkınca ve biz 7 senedir bekleyince millette bi bayram havası ama şuan kafam çok karışık ve midem taş gibi oldu herkes arıyor kime ne diyeceğimi şaşırdım açmıyorum telefonları da

Sen tekrae catlatma mi oldun nasıl oldu ben pek anlayamadım

Sen tekrae catlatma mi oldun nasıl oldu ben pek anlayamadım
Şimdi şöyle söyliyim sana canım yumurtaları toplamadan önce zaten olgunlaşan yumurtalar için ovitrelle vuruyoruz ya çatlaması için ben onu yaptım yumurtalar toplandı üç gün sonra transfer gerçekleşti sonra kan için bekleme süremiz var ya ben onuncu gün kan verecektim dokuzuncu gün ise tekrardan ovitrelle iğnenin yarısını vurundum doktora sordugumda bu bebeğin tutunması için denildi bunu bu süreçte vurulanlar var ama kimisi mesela transferden bir hafta sonra vurulmuş kimisi testten 3 04 gün önce vurulmuş yani benim gibi ertesi günü vurulup da test yapanı görmedim açıkçası hiçbir formda o yüzden benim ilk testim 105 çıktı ikinci testim 46 çıktı yani benim şu anda sonucum yüksekten düşmüş oldu ama bu ovitrelle etkisi ise benim sonucum şu anda normal pozitiflik gözüküyor yani ama yine de doktor tabi daha iyi karar verir bilmiyorum sonuçta iğne vurulmadan önceki betamı bilmediğim için 46 da değerimin 2 katımı değilmi onu da anlamıyorum bakalım doktor ne diyecek

Bence sen catlatma ignesinin etkisindesin ne yap biliyor musun her gün test yap. Testte koyulasma olursa gebeliktir ama siliklesme olursa her gün catlatmadir

Bence sen catlatma ignesinin etkisindesin ne yap biliyor musun her gün test yap. Testte koyulasma olursa gebeliktir ama siliklesme olursa her gün catlatmadir
Kaset test mi yapayım elimde vardı bir tane şimdi yapsam çıkar mı acaba acil kadın doğumcuya mı gitsem yarına kadar nasıl sabredicem yaa

Bizim bi tanıdığımız tüp bebek değil aşılama yada çatlatmayla oldu tam bilmiyoruz ama değeri 32 ymişti öğrendiğinde şimdi benimde belki değerim 10 larda yada 20 lerdeydi şuan iki katı olmuş olacaktı kafamda deli sorular bugün geçer mi

Randevun yoksa yada ne zamna varsa o zamana kadar test yap kaset test yap koyuluğunu takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…