Bana bugün verdi işte gebelik olduğu haldeCanım şimdi baktımda bende bunu tedaviye başlarken 2 tabletli olanı kullanmıştım
Dostinex ne bilmiyorum da oksapar kan sulandiriciSaol cnm Allah razı olsun. Dostinex verdi ek olarak birde okspar iğne.. karnım in sisliginden dolayı
Kan sulandirici onu bende biliyorum da şişliğim var diye digeride sut hormonu yüksek olinca veriliyordu simdide sisligi baskilamak icin verdi rahatliyayim diye ama kafam hiç rahat degil hamileyken tehlikeli diye düşünüyorum cok tedirginimDostinex ne bilmiyorum da oksapar kan sulandirici
Şimdi bu kac dk çıktı önemli olan o. Ve bu testin aynisindan yarin sabahta yapacaksin koyuluga bakicaz test koyulursq hamislik deme ihtimalimiz cok yüksek ama soluklasirsa kesin catlatma etkisihanımlar testim böyle
Kac dk içinde çıktıhanımlar testim böyle
Şimdi bu kac dk çıktı önemli olan o. Ve bu testin aynisindan yarin sabahta yapacaksin koyuluga bakicaz test koyulursq hamislik deme ihtimalimiz cok yüksek ama soluklasirsa kesin catlatma etkisi
Hanımlar hiç dk tutmadım ya şimdi ne desem yalan olur eşim görmeden yapmak istedim çünkü dünden beri o kadar stresli ki yani yaptım bıraktım ara ara gidip baktım ama çokda geçmedi yani bu sonucu almam 5 dk felan dı herhalde ama bilemedim yinede yarın daha dikkatli olurum. Doktorumdan da haber gelmedi zaten hala off gebelik beklemekten daha çok strese girdimKac dk içinde çıktı
Yarın bida bak bakalım cidden çok stresli Bi surec ama stres en büyük düşmanımız böyle de Bi celiskideyizHanımlar hiç dk tutmadım ya şimdi ne desem yalan olur eşim görmeden yapmak istedim çünkü dünden beri o kadar stresli ki yani yaptım bıraktım ara ara gidip baktım ama çokda geçmedi yani bu sonucu almam 5 dk felan dı herhalde ama bilemedim yinede yarın daha dikkatli olurum. Doktorumdan da haber gelmedi zaten hala off gebelik beklemekten daha çok strese girdim
Stres olma yarını bekle yarın hayırlı sonuç olacak inşallah testin de 5 dkysq ideal sürede çıkmış zate sonuc 46 olupts bu derece belirgin çıkarmıydi onuda bilmiyorum güzel olacak ona inanHanımlar hiç dk tutmadım ya şimdi ne desem yalan olur eşim görmeden yapmak istedim çünkü dünden beri o kadar stresli ki yani yaptım bıraktım ara ara gidip baktım ama çokda geçmedi yani bu sonucu almam 5 dk felan dı herhalde ama bilemedim yinede yarın daha dikkatli olurum. Doktorumdan da haber gelmedi zaten hala off gebelik beklemekten daha çok strese girdim
Canim bidaha kan verip deger yukseliuo mu dusuyo mu baksana idrarla olacak sey mi bilmiyorum bidaha beta baktir derim netHanımlar ben şimdi doktorun hala görüşemedim biraz yoğunluk varmış da hemşireler ile görüştüm bana dediki Uralle iğnenin etkisi illaki oluyor dedi ama biz zaten dedi bu süreçte 105’i görmüşüz dedi iğnenin etkisi olmasına rağmen bi 200 leri filan görseydik olumlu diyebilirdik ama şu an düşüş olduğu için hani Doktorla konuşmaz daha sağlıklı olur dedi peki dedim 12. gün betası normalde kaç olması gerekiyor dedim o da dedi ki biz sizi onuncu günden itibaren değerlendirdiğimiz için ona göre bakıyoruz dedi hiç aklıma da gelmedi keşke sorsaydım 46 pozitiflik değil mi diye hala ilacın etkisinde miyim diye sormadım aklıma gelmedi vallahi artık doktor arayınca birazdan onunla konuşurum kızlar başka ne sormam gerek aklınıza gelen bir şey varsa söyleyin bu durumla ilgili doktoruma sorayım şu an benim aklıma hiçbir şey gelmiyor
Eşime test al demiştim bugün erken gebelik testi almışCanim bidaha kan verip deger yukseliuo mu dusuyo mu baksana idrarla olacak sey mi bilmiyorum bidaha beta baktir derim net
Erken gebelik testi betayi daha cok algıladığı icin igne etkisi gemediyse daha cok kirmizi çıkartır bugün hangi marka kaset testten yaptiysan ondan yap. O şekilde gerçek artip artmadığını anlarsin yoksa yarin erken gebeliği de yapsan birsey fayda etmezEşime test al demiştim bugün erken gebelik testi almış
Yarın onu denesem olur mu bi kaç gün testlerle deneyim dedim kan çok pahalı en azından koyuluk devam ederse hemen veririm çünkü doktorda dedi devam da edebilir dedi ahh şu beta içerikli iğne resmen benim elimi ayağımı bağladı ya
Oda olur devam et bakalim madem oyle koyulasirsa senindirEşime test al demiştim bugün erken gebelik testi almış
Yarın onu denesem olur mu bi kaç gün testlerle deneyim dedim kan çok pahalı en azından koyuluk devam ederse hemen veririm çünkü doktorda dedi devam da edebilir dedi ahh şu beta içerikli iğne resmen benim elimi ayağımı bağladı ya
Ya eşim almış benimde haberim yoktu oda gitmiş erken gebelik almış benim bugün yaptığım artı med testiydi yarın da gidip alamam kiErken gebelik testi betayi daha cok algıladığı icin igne etkisi gemediyse daha cok kirmizi çıkartır bugün hangi marka kaset testten yaptiysan ondan yap. O şekilde gerçek artip artmadığını anlarsin yoksa yarin erken gebeliği de yapsan birsey fayda etmez
Ay inşallah canım yaa bu aralar allak bullağım.Oda olur devam et bakalim madem oyle koyulasirsa senindir
Hayırlısı inşallah hepimiz hakkında ben 2. Kanı verdim sonucu bekliyorumYa eşim almış benimde haberim yoktu oda gitmiş erken gebelik almış benim bugün yaptığım artı med testiydi yarın da gidip alamam ki
Ay inşallah canım yaa bu aralar allak bullağım.
Bugün biraz annemle dertleştik durumu anlattım konuştuk felan kızım diyo bizim zamanımızda sadece kaset test vardı diyo yapardık. Pozitifse tamam artık bidaha doktor yüzü görmezdik doğuma kadar diyo. Gerçekten şimdi herşey. Kolaylaştı o yüzden stres oluyoruz Var mı olur mu doktoru arayayım bugün de bakayım yarında bakayım afedersiniz daha dölümüz ana rahmine düşmeden başlıyor telaşlarımız çok zor bir süreçmiş gerçekten rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızdasizde durumlar nasıl
Sen naptin gözüktü mü keseOda olur devam et bakalim madem oyle koyulasirsa senindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?