- 1 Ocak 2024
- 824
- 647
- 23
Hadi hayırlısı inşallah aonuçunu aldın mıHayırlısı inşallah hepimiz hakkında ben 2. Kanı verdim sonucu bekliyorum
Aldim tam 2 katı artmış çok şükürHadi hayırlısı inşallah aonuçunu aldın mı
Hadi gözün aydın canım Allah inşallah devamını da güzel kılsın bu mübarek gündeAldim tam 2 katı artmış çok şükür
Aminn cnm amin inşallahHadi gözün aydın canım Allah inşallah devamını da güzel kılsın bu mübarek günde
Oda olur devam et bakalim madem oyle koyulasirsa senindir
Sizin ikinizinde ilk denemesi miydiAldim tam 2 katı artmış çok şükür
Benim ilk denememdiSizin ikinizinde ilk denemesi miydi
İki kesede gozuktu canım ikisininde yolk sacinida gordum dun şükür simdilik sorun yokkSen naptin gözüktü mü kese
Benimde ilk canimSizin ikinizinde ilk denemesi miydi
Cok sevindim gozunn aydinn kac cikti degerlerAldim tam 2 katı artmış çok şükür
Cok sevindim cnm senin adina he senin ikizler geliyor maşallahİki kesede gozuktu canım ikisininde yolk sacinida gordum dun şükür simdilik sorun yokk
156 mi 158 mi ne çıktı. Tam.2 katı artış çok şükürCok sevindim gozunn aydinn kac cikti degerler
Cnm sen naptin verdinmi test ne çıktıAmin dua edin yarın test günüm
Negatif maalesefCnm sen naptin verdinmi test ne çıktı
Zamanı değilmiş demek ki cnm onunda zamanı var rabbim vermek için zamanını bekliyor tez zamanda seninde kucağını hayırlısıyla doldursun inşallahNegatif maalesef
Amin çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı zamanını Allah biliyor dediğin gibiZamanı değilmiş demek ki cnm onunda zamanı var rabbim vermek için zamanını bekliyor tez zamanda seninde kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah
Söylemek çok kolay biliyorum ama elden keşke birsey gelse belki diğer ay kendiliğinden gebe kalırsın. Benim bi ark tüp yaptirdi hemde tee nerden istanbula gitti en iyi hocaya ama tutmadi diğer ay kendiliğinden gebe kaldiAmin çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı zamanını Allah biliyor dediğin gibi
Bundan umutluydum hem histeroskopi oldum hem çift embriyo konuldu. 2. Tüp bebek denememdi doktorum da bu ay dinlen bir daha ki ay gel dedi farklı şeyler deneyeceğiz artık bakalımSöylemek çok kolay biliyorum ama elden keşke birsey gelse belki diğer ay kendiliğinden gebe kalırsın. Benim bi ark tüp yaptirdi hemde tee nerden istanbula gitti en iyi hocaya ama tutmadi diğer ay kendiliğinden gebe kaldi
Hayırlısı olsun inşallah en yakin Hayırlı zamanda güzel haberleri alirsin inşallahBundan umutluydum hem histeroskopi oldum hem çift embriyo konuldu. 2. Tüp bebek denememdi doktorum da bu ay dinlen bir daha ki ay gel dedi farklı şeyler deneyeceğiz artık bakalım
Amin Allah razı olsun teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah en yakin Hayırlı zamanda güzel haberleri alirsin inşallah
Tesekkur ederimm evet simdilik oyle bakalimmCok sevindim cnm senin adina he senin ikizler geliyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?