O zaman çıkma ihtimali de varHemşire
olur dedi ama gitmedim
Ay maşallah subhanallah Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasıl etsin darısı burada isteyen herkesin başına aaamiiiinnn.. Benim çift embriyo transferi oldu inşallah 2 si de tutarBende kan verdim transfer sonrasi 11. Gun 323 cikti 12. Gun 846 cumartesi ultrasona gel dedi doktor onu bekliyorum simdidee
İnan bilmiyorum umarım çıkarO zaman çıkma ihtimali de var
Gözünüz aydın nasıldı süreç bı belirtin varmiydiAy maşallah subhanallah Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasıl etsin darısı burada isteyen herkesin başına aaamiiiinnn.. Benim çift embriyo transferi oldu inşallah 2 si de tutar
Bende 30 aralıkta 3. Gün çift embriyo transferi oldum zor duruyorum bende ama daha da çıkmaz biliyorumMerhaba kızlar başlığı yeni gördüm benim de 29. Aralık 3. Gün embriyosu transfer edildi test için zor tutuyorum kendimi elimde ovulasyon testleri var çıkmaz biliyorum ama meraktan mahvoldum.. Adet olacakmis ağrıları bende de var.. Çarşamba günü test günüm
Merhaba sizin donmuş embriyomuydu. Çünkü benim de 28. Transfer pazar kan vericemde. Adet hissi bana da oluyor ama sonra geçiyor.Merhaba kızlar başlığı yeni gördüm benim de 29. Aralık 3. Gün embriyosu transfer edildi test için zor tutuyorum kendimi elimde ovulasyon testleri var çıkmaz biliyorum ama meraktan mahvoldum.. Adet olacakmis ağrıları bende de var.. Çarşamba günü test günüm
Yok hayır taze embriyoydu benim ki evet arada kasıklarda sancı geçiyor sonra adet olacağım zamanda böyle olur benim k yüzden bilmiyorumMerhaba sizin donmuş embriyomuydu. Çünkü benim de 28. Transfer pazar kan vericemde. Adet hissi bana da oluyor ama sonra geçiyor.
Yok ya mümkün değil 8. Gün bile nadir ki bu sitede 8. Gün kan testinde çıkanı gördüm. Direnmemiz lazımBende 30 aralıkta 3. Gün çift embriyo transferi oldum zor duruyorum bende ama daha da çıkmaz biliyorum
Aynı gün kader arkadasiyiz ben dayanamadım 6.gun test yaptım negatif çıktı bilmiyorum umarım yaniliyordurMerhaba kızlar başlığı yeni gördüm benim de 29. Aralık 3. Gün embriyosu transfer edildi test için zor tutuyorum kendimi elimde ovulasyon testleri var çıkmaz biliyorum ama meraktan mahvoldum.. Adet olacakmis ağrıları bende de var.. Çarşamba günü test günüm
Tabi ki yaniliyordur bismillah çok erken yarın deneyelimAynı gün kader arkadasiyiz ben dayanamadım 6.gun test yaptım negatif çıktı bilmiyorum umarım yaniliyordur
İnşallah bugün çağırdılar aslında gitmedim yarın bakım insallahTabi ki yaniliyordur bismillah çok erken yarın deneyelim8. gün sonuçta bir ihtimal görünür
Aaa neden çağırdılar hangi hastanede hangi şehirde yaptırdınızİnşallah bugün çağırdılar aslında gitmedim yarın bakım insallah
yseri acıbadem ya aslında hemşireye ben dedim verebilirsiniz bugün dedi yarında aynı iste ben gitmedim bugunAaa neden çağırdılar hangi hastanede hangi şehirde yaptırdınız
AA şaşırdım 7. Günde çıkma ihtimali var mı ki yoksa öyle şans denemek için mi acaba sizin tek embriyo muKa
yseri acıbadem ya aslında hemşireye ben dedim verebilirsiniz bugün dedi yarında aynı iste ben gitmedim bugun
Bilmiyorum ki verebilirsiniz dediler hayır 2emriyo transfer olduAA şaşırdım 7. Günde çıkma ihtimali var mı ki yoksa öyle şans denemek için mi acaba sizin tek embriyo mu
Himm belki o yüzden demişlerdir bthcg yüksek çıkabiliyor ya o zaman benim de çift embriyo haber verin ya çoo heyecanlıBilmiyorum ki verebilirsiniz dediler hayır 2emriyo transfer oldu
Aynen siz nerdesiniz şehir olarakHimm belki o yüzden demişlerdir bthcg yüksek çıkabiliyor ya o zaman benim de çift embriyo haber verin ya çoo heyecanlı
İstanbuldayim ben ama eşim kayseriliAynen siz nerdesiniz şehir olarak
Himm ne guzelhakkimizda hayırlısı bı ağrın filan oldumu bende hiç bişi olmadı sadece bol bol iştahım açıldıİstanbuldayim ben ama eşim kayserili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?