Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Merhaba kızlar başlığı yeni gördüm benim de 29. Aralık 3. Gün embriyosu transfer edildi test için zor tutuyorum kendimi elimde ovulasyon testleri var çıkmaz biliyorum ama meraktan mahvoldum.. Adet olacakmis ağrıları bende de var.. Çarşamba günü test günüm

Bende kan verdim transfer sonrasi 11. Gun 323 cikti 12. Gun 846 cumartesi ultrasona gel dedi doktor onu bekliyorum simdidee
Ay maşallah subhanallah Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasıl etsin darısı burada isteyen herkesin başına aaamiiiinnn.. Benim çift embriyo transferi oldu inşallah 2 si de tutar

Ay maşallah subhanallah Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasıl etsin darısı burada isteyen herkesin başına aaamiiiinnn.. Benim çift embriyo transferi oldu inşallah 2 si de tutar
Gözünüz aydın nasıldı süreç bı belirtin varmiydi

Bende 30 aralıkta 3. Gün çift embriyo transferi oldum zor duruyorum bende ama daha da çıkmaz biliyorum

Merhaba sizin donmuş embriyomuydu. Çünkü benim de 28. Transfer pazar kan vericemde. Adet hissi bana da oluyor ama sonra geçiyor.

Merhaba sizin donmuş embriyomuydu. Çünkü benim de 28. Transfer pazar kan vericemde. Adet hissi bana da oluyor ama sonra geçiyor.
Yok hayır taze embriyoydu benim ki evet arada kasıklarda sancı geçiyor sonra adet olacağım zamanda böyle olur benim k yüzden bilmiyorum

Aynı gün kader arkadasiyiz ben dayanamadım 6.gun test yaptım negatif çıktı bilmiyorum umarım yaniliyordur

Ka

yseri acıbadem ya aslında hemşireye ben dedim verebilirsiniz bugün dedi yarında aynı iste ben gitmedim bugun
AA şaşırdım 7. Günde çıkma ihtimali var mı ki yoksa öyle şans denemek için mi acaba sizin tek embriyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…