He hiç duymamıştım trasnfer sonrası vurulanıKlinik söyledi yarım doz vurun dediler hormonllarindan faydalanmak için
Bende bendeHe hiç duymamıştım trasnfer sonrası vurulanı
Evet benim bir önceki en iyi kaliteydi herkes kesin tutar gözüyle bakıyordu ama tutmadı o yüzden kaliteyle ilgili hiç bişey bilmek istemiyorumburda aylardır neler okuduk kaliteyle ilgili en kaliteliler tutmadı doktorların umutsuz olduğu tuttu hiç düşünme bile bunu. bundan sonrası Allahın taktiri olacak inşallah sen hep pozitif ol.
Kız geçen bebeğini aldıracak olan arkadaşın en düşüktğ biri 3. Kalite biri 2. Kalite. Ama ne oldu 2 tuttu üstüne biri bölündü 3 üze hamileEvet benim bir önceki en iyi kaliteydi herkes kesin tutar gözüyle bakıyordu ama tutmadı o yüzden kaliteyle ilgili hiç bişey bilmek istemiyorum
Aa gerçekten mi onun düşük kalite mıydıKız geçen bebeğini aldıracak olan arkadaşın en düşüktğ biri 3. Kalite biri 2. Kalite. Ama ne oldu 2 tuttu üstüne biri bölündü 3 üze hamile
Evet düşğktü. Bilmem en son 11. Haftada kalplerini durduracaktı tek yumurta ikizlerininAa gerçekten mi onun düşük kalite mıydıne durumda acaba
Umarım iyilerdim. Oysaki biz kalpleri atsın diye nasıl çabalıyoryzEvet düşğktü. Bilmem en son 11. Haftada kalplerini durduracaktı tek yumurta ikizlerinin
Canım benim ilk transfer orta kaliteydi tutmadı. 2. Transfer iyi kaliteydi kimyasal oldu. 3. Transfer yine orta kaliteydi tuttu. İlkte tutmayan orta kalite embriyo 3. Transferde tuttu açıkçası benim umudum yoktu aynı kalite ilkte tutmadi demiştim ama nasip tamamen. Kalite önemli evet, ama işin sonu da nasip. İnşallah bebeğin tutunacakEvet benim bir önceki en iyi kaliteydi herkes kesin tutar gözüyle bakıyordu ama tutmadı o yüzden kaliteyle ilgili hiç bişey bilmek istemiyorum
Benkızlar ilk günden beri hiç belirtisi olmayan var mı yani hamilelik değil onun için erken ne bilim bi kasılma bi sancı bile olmadan pozitif gördünüz mü
İnan hep onu düşünüyorum. Bizler neler vermezdik o şans içinUmarım iyilerdim. Oysaki biz kalpleri atsın diye nasıl çabalıyoryz
Maşallah maşallahBenhala deve gücümdeyim
Evet hiç olmadı belirti kafada bişey yoktu kiMaşallah maşallahilk günlerde de hiç bişeyin yoktu dimi ben sanki hiç trasnfer olmamışım gibi
Allahım günler geçmiyor ki test yapalımEvet hiç olmadı belirti kafada bişey yoktu ki
Aç film falan izle Meryem süresi oku bilmiyorsan dinleAllahım günler geçmiyor ki test yapalımresmen uzanmaktan patlicam
Meryem süresini ve çoğu süreyi ezbere biliyorum hafız kadar olmasam daAç film falan izle Meryem süresi oku bilmiyorsan dinle
Kız dur daha 2 günün dolmadıMeryem süresini ve çoğu süreyi ezbere biliyorum hafız kadar olmasam daöyle yapıyoruz film izleyip oyun oynuyoruz
Evet canım bir de kader ciheti var o yüzden kaliteye takilmayacağim şuan bebisimle uzanıyorm hiç kafama takamamCanım benim ilk transfer orta kaliteydi tutmadı. 2. Transfer iyi kaliteydi kimyasal oldu. 3. Transfer yine orta kaliteydi tuttu. İlkte tutmayan orta kalite embriyo 3. Transferde tuttu açıkçası benim umudum yoktu aynı kalite ilkte tutmadi demiştim ama nasip tamamen. Kalite önemli evet, ama işin sonu da nasip. İnşallah bebeğin tutunacak
Amin canım inşallahespressoc hayırlı olsun inşallah sonu güzel haberler olsun
Kız dur daha bismillahAllahım günler geçmiyor ki test yapalımresmen uzanmaktan patlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?