ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

burda aylardır neler okuduk kaliteyle ilgili en kaliteliler tutmadı doktorların umutsuz olduğu tuttu hiç düşünme bile bunu. bundan sonrası Allahın taktiri olacak inşallah sen hep pozitif ol.
Evet benim bir önceki en iyi kaliteydi herkes kesin tutar gözüyle bakıyordu ama tutmadı o yüzden kaliteyle ilgili hiç bişey bilmek istemiyorum

Evet benim bir önceki en iyi kaliteydi herkes kesin tutar gözüyle bakıyordu ama tutmadı o yüzden kaliteyle ilgili hiç bişey bilmek istemiyorum
Kız geçen bebeğini aldıracak olan arkadaşın en düşüktğ biri 3. Kalite biri 2. Kalite. Ama ne oldu 2 tuttu üstüne biri bölündü 3 üze hamile

Kız geçen bebeğini aldıracak olan arkadaşın en düşüktğ biri 3. Kalite biri 2. Kalite. Ama ne oldu 2 tuttu üstüne biri bölündü 3 üze hamile
Aa gerçekten mi onun düşük kalite mıydı ne durumda acaba

Canım benim ilk transfer orta kaliteydi tutmadı. 2. Transfer iyi kaliteydi kimyasal oldu. 3. Transfer yine orta kaliteydi tuttu. İlkte tutmayan orta kalite embriyo 3. Transferde tuttu açıkçası benim umudum yoktu aynı kalite ilkte tutmadi demiştim ama nasip tamamen. Kalite önemli evet, ama işin sonu da nasip. İnşallah bebeğin tutunacak

Evet canım bir de kader ciheti var o yüzden kaliteye takilmayacağim şuan bebisimle uzanıyorm hiç kafama takamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…