- 28 Haziran 2021
- 238
- 80
- 48
- 36
AyyyKızlar bebişimi aldım
Çok teşekkür ederim şuan çok huzurluyum inşallah sağlıcakla tutunurSana sezen aksu dan aç kalbini ben geldim tut sıkı sıkı bırakma şarkısını armağan ediyorum cuma saatinin yüzü suyu hürmetine rabbim merhamet etsin insallah
Amin amin çok amin inşallahAyyysımsıkı tutunsun inşallah Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin
Amin Allah razı olsunRabbim içinize ferahlık versin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Güzelmiş bence senin gebelik var Allah’ın izniyle keşke beta da baksaydın
Tutunur sen içini ferah tut bugün hepimiz senin için dualar ettik Allah kabul eder inşallah. test günün ne zaman 10 gün sonra mıÇok teşekkür ederim şuan çok huzurluyum inşallah sağlıcakla tutunur
10 gün sonra canım embriyolog yanıma geldi az önce geçen transfere göre bunun kalitesi daha düşük . Orta kalite dedi ama tutmayla ilgili bir fark olur mu olmaz mı belli olmaz inşallah olur tutunur dediTutunur sen içini ferah tut bugün hepimiz senin için dualar ettik Allah kabul eder inşallah. test günün ne zaman 10 gün sonra mı
Canım bence belirti arama takılma benim ilk transfer de tüm belirtilerim oldu ama negatiftikızlar ilk günden beri hiç belirtisi olmayan var mı yani hamilelik değil onun için erken ne bilim bi kasılma bi sancı bile olmadan pozitif gördünüz mü
Bu kez dinleneceğimm
Yok kız belirti aramıyorum. Benim ilkinde pozitifte herşey vardi. İkinci de negatifti bişey yoktuCanım bence belirti arama takılma benim ilk transfer de tüm belirtilerim oldu ama negatifti
benim hiç bir şeyim olmadı. her şey 8. haftadan sonra başladı benim.kızlar ilk günden beri hiç belirtisi olmayan var mı yani hamilelik değil onun için erken ne bilim bi kasılma bi sancı bile olmadan pozitif gördünüz mü
burda aylardır neler okuduk kaliteyle ilgili en kaliteliler tutmadı doktorların umutsuz olduğu tuttu hiç düşünme bile bunu. bundan sonrası Allahın taktiri olacak inşallah sen hep pozitif ol.10 gün sonra canım embriyolog yanıma geldi az önce geçen transfere göre bunun kalitesi daha düşük . Orta kalite dedi ama tutmayla ilgili bir fark olur mu olmaz mı belli olmaz inşallah olur tutunur dedi
Ya agzin bal yesin inşallah yaa.cok erken hayal kırıklığına uğrarım diye baktirmadjm artık test te yapamam bir hafta falan yarım ovitrelle vurucamGüzelmiş bence senin gebelik var Allah’ın izniyle keşke beta da baksaydın
Ay çok iyi yani belirtisiz olması 8. Haftada başlamış değil yanlış anlamabenim hiç bir şeyim olmadı. her şey 8. haftadan sonra başladı benim.
Kız ovirrelle niye vuruyonYa agzin bal yesin inşallah yaa.cok erken hayal kırıklığına uğrarım diye baktirmadjm artık test te yapamam bir hafta falan yarım ovitrelle vurucam
Klinik söyledi yarım doz vurun dediler hormonllarindan faydalanmak içinKız ovirrelle niye vuruyon
Bir başladı tam başladı sağolsun şimdi de geçicek umuduyla 3.ayı bekliyorumAy çok iyi yani belirtisiz olması 8. Haftada başlamış değil yanlış anlama
Ahahaha geçer inşallah biraz daha dayanBir başladı tam başladı sağolsun şimdi de geçicek umuduyla 3.ayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?