Nolcak böyle bilmemHerkeste aynı durum söz konusu dün geceden beri
Ay canım sen her gün tekrarla sana testi silik varPazartesi transfer oldum3.gun çift embriyo cuma test yaptım
Ay kızlar durun yapmayı n ya sonra bizimde canımız çekiyor daha benim 1. GünümOo 5.günİnsan çok zor dayanıyor ya bende yapcam gibi dayanamıyorummm Ee her gün yapcak mısın kan testini mi bekliceksin
Hepimiz birbirimizi gaza getiriyoruuzzzAy kızlar durun yapmayı n ya sonra bizimde canımız çekiyor daha benim 1. Günüm
Off sorma ya içim giciklaniyo şu anAy kızlar durun yapmayı n ya sonra bizimde canımız çekiyor daha benim 1. Günüm
Salı günü kaçta oldunuz benimde salı 12.30 duHepimiz birbirimizi gaza getiriyoruuzzzAyy çok heycanlı amaa yaa benimde Salı transferim oldu 1 gün daha sabretmeye çalışıyorum yarın sabah yaparım testi inşallah bi sıkıntı olmazsaa
Ayy biz aynı gün mü transfer olmuşuz o zamannOff sorma ya içim giciklaniyo şu anyarın 5 doluyo benimde hiç niyetim yoktu ama yoldan çıkacak gibiyim
10buçukta da benimmSalı günü kaçta oldunuz benimde salı 12.30 du
Ben ilk transferimde 4 ten itibaren her gün yaptım ve her gün negatif çıktı çok modum düştü moralim bozuldu o yüzden bu kez yapmayacağım ama içine doğuyorsa ve etkilenmeyecek sen yap pozitif çıkarsa hepimiz mutlu oluruzOff sorma ya içim giciklaniyo şu anyarın 5 doluyo benimde hiç niyetim yoktu ama yoldan çıkacak gibiyim
Ben bu kez çok kararlıyim yapmayacağımHepimiz birbirimizi gaza getiriyoruuzzzAyy çok heycanlı amaa yaa benimde Salı transferim oldu 1 gün daha sabretmeye çalışıyorum yarın sabah yaparım testi inşallah bi sıkıntı olmazsaa
Moralin bozulcaksa yapma tabiki ben bilmiyorum geçte tutunabilir sonuçta diye moral bozmam diye düşümüyorumBen bu kez çok kararlıyim yapmayacağım
merhaba, ben özel bi klinikte yaptırdımArkadaslar mrb aranizda tup bebegi ozelde yaptiran varmi
cnm bana bi anlatirmisin ne gibi evraklar istiyolar sigorta karsiliyomi birde rapor gerekiyomumerhaba, ben özel bi klinikte yaptırdım
Hem kokruyorum hemde yapasim var bilmiyorum ki bende hissizim etkilenebilirim de oyy kafam kazan gibiBen ilk transferimde 4 ten itibaren her gün yaptım ve her gün negatif çıktı çok modum düştü moralim bozuldu o yüzden bu kez yapmayacağım ama içine doğuyorsa ve etkilenmeyecek sen yap pozitif çıkarsa hepimiz mutlu oluruz
Ahahshhs ay çok iyi ya güldüm vallaBenim eşim sağlıkçı olduğu için bu konularda çok aşırı duygusuzpat diye sapliyor iğneleri millet her gün oluyor diyor
Yok kız dün akşam attığımCanım bu yeni mi
Dün yarım ovitrelle yaptım artık yapsam da poz çıkar diye düşünüyorummAy canım sen her gün tekrarla sana testi silik var
Çık çık cikmalisinOff sorma ya içim giciklaniyo şu anyarın 5 doluyo benimde hiç niyetim yoktu ama yoldan çıkacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?