- 13 Mart 2023
- 3.367
- 6.043
- 88
- 24
raporu siz kendinizmi almadiniz yoksa hastanemi istemedi bnde basliycam da tup bebege sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus bu devlet hastenesinde gecerli diye dusunuyom ozel hastanede de gecerlimi acabaBenimde özel hastanede raporsuz 150 bin civarı tuttu kalan embriyolari 1 yıllık dondurma ücreti dahil
Özel hastaneler de rapor geçersizraporu siz kendinizmi almadiniz yoksa hastanemi istemedi bnde basliycam da tup bebege sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus bu devlet hastenesinde gecerli diye dusunuyom ozel hastanede de gecerlimi acaba
Bilmiyorum ki zaman geçse artık herşey olacağına varsa. 10 aydır ilaç kullanmadığım gün yok insan sıkılıyor bide neyse gece kalktım hamile değilim galiba diyip uyudum sonra hep moralim bozuldu. Normalde böyle değilim bugün bi enerjim düşük
bnde oyle dusunmustum peki sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus ben calismiyom esimse kendi isinde calisiyo sigortasini kendisi yeni actirdi ozel hastanede bu gereklimi acaba ben devlette gecerli diye biliyom kusura bakmayin bu konuda hic bilgim yok ben tup bebege basliycam da ozlede denemek istiyom bi kac arkadas bu prim sayisi sigorta falan gibi seylerden bahsetti anlamadim cunku bn calismiyorum sigortamda yok msjlarda bi tuhaf oldu bildirimde gelmiyo cvplarinizi zor goruyomÖzel hastaneler de rapor geçersiz
Dur hemen modunu düşürme .Bilmiyorum ki zaman geçse artık herşey olacağına varsa. 10 aydır ilaç kullanmadığım gün yok insan sıkılıyor bide neyse gece kalktım hamile değilim galiba diyip uyudum sonra hep moralim bozuldu. Normalde böyle değilim bugün bi enerjim düşük
Özelde sadece cebinize bakalar hiç biseyiniz olmasın paranız ve nikah cüzdanınız olsun yeter.bnde oyle dusunmustum peki sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus ben calismiyom esimse kendi isinde calisiyo sigortasini kendisi yeni actirdi ozel hastanede bu gereklimi acaba ben devlette gecerli diye biliyom kusura bakmayin bu konuda hic bilgim yok ben tup bebege basliycam da ozlede denemek istiyom bi kac arkadas bu prim sayisi sigorta falan gibi seylerden bahsetti anlamadim cunku bn calismiyorum sigortamda yok msjlarda bi tuhaf oldu bildirimde gelmiyo cvplarinizi zor goruyom
Okey okeyDur hemen modunu düşürme .
Akskksksks bende 5 ci gün aynısı yaptım test e çıkmadı diye attım sonra arkadaşım aldırdı zorla ve tekrar bak silik bişey var dedi . Bugün 7 ci günüm hala anında çıkmıyor aşko . At bakım testiniAsla tuttugunu sanmıyorum 3 tane yaptım 3 de belki yarım saat sonra siliği gösterdi saatler geçti kıpkırmızı oldu kasetler genel de bozuk sanırım erken de hiç çıkmadıama asla hissetmiyorum ve bugün mutsuz hissediyorum
Ben denemedim araştırmadım da 1 çocuğum var çünkü öyle durumda karşılamıyormus devlet zaten gerisini bilemiyorum o yüzdenraporu siz kendinizmi almadiniz yoksa hastanemi istemedi bnde basliycam da tup bebege sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus bu devlet hastenesinde gecerli diye dusunuyom ozel hastanede de gecerlimi acaba
Hamilesin kızz ne bozuk u daha erkenAma ilk yarım saat hiç yokru sonra silik oldu 2-3 saate böyle daha da koyu oldu Buda bozuk demek
anladim 3 kez asilama denedim negatif sonuclandi oyle 5 6 ay gibi bi sure vermezler sanirim tesekkur ederim cvbiniz icinÖzelde sadece cebinize bakalar hiç biseyiniz olmasın paranız ve nikah cüzdanınız olsun yeter.
Devlette o prim ilaçları indirimli almak için istenıyor zaten sigorta yoksa 900 gun orda da olmaz . Ayrıca rapor vermeleri için sorun olması da gerekiyor … sorununuz ne bebek olmaması için ayrıca evlilikte 1 yılı doldurmak lazım . Oda yetmez devlette aşılama yapacaksın tutmayacak da ondan sonra tüp bebek olacak hadi yapalım demiyorlar yani 5-6 ay geçer aradan
İlaçlarla kanama olmazkiEvet canım erken hamilelik testi tabi kanamam olmazsa inşallah bakalım
Profiline gir ordan bildirimleri mail olarak almak istiyorum seç . Maile gelene tıkla tıkla girOkey okeykız bildirim de gelmiyor sıkıcı ha bugün
Aşılama süreçlerini atlattıysanız direk tüp bebeğe başlanır .asılama sureçleriyle 5-6 ay sürer demek istemiştimanladim 3 kez asilama denedim negatif sonuclandi oyle 5 6 ay gibi bi sure vermezler sanirim tesekkur ederim cvbiniz icin
Kız 2 ci günde testmi yaptın20 dakika sonra çıkan sonuçlar kasette geçersizdir genel de çünkü bozluyor idrarı emerken yarın iyi bi marka alıp denerim daha erken 2. Günüm zaten
Ahahah ben dayanıksızımKız 2 ci günde testmi yaptınallahımm bu cesaretini tebrik ediyorum
Profile giremiyorum ki yokProfiline gir ordan bildirimleri mail olarak almak istiyorum seç . Maile gelene tıkla tıkla gir
Biri tutmuş biri tutmamış o zaman tövbe tövbeBişey diyimde gulun şimdi belirti ariyoz ya haliyle dün hafif göğüs ağrım başladı ama tekinde var tekinde yok Allahım sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?