ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benimde özel hastanede raporsuz 150 bin civarı tuttu kalan embriyolari 1 yıllık dondurma ücreti dahil
raporu siz kendinizmi almadiniz yoksa hastanemi istemedi bnde basliycam da tup bebege sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus bu devlet hastenesinde gecerli diye dusunuyom ozel hastanede de gecerlimi acaba

U Umayis günaydın . Sen enerjiksin şimdi yatınca enerjin sömürülmüş çünkü kalkmaman gerektiğini biliyorsun ondan bugün negatifsin
Bilmiyorum ki zaman geçse artık herşey olacağına varsa. 10 aydır ilaç kullanmadığım gün yok insan sıkılıyor bide neyse gece kalktım hamile değilim galiba diyip uyudum sonra hep moralim bozuldu. Normalde böyle değilim bugün bi enerjim düşük

Özel hastaneler de rapor geçersiz
bnde oyle dusunmustum peki sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus ben calismiyom esimse kendi isinde calisiyo sigortasini kendisi yeni actirdi ozel hastanede bu gereklimi acaba ben devlette gecerli diye biliyom kusura bakmayin bu konuda hic bilgim yok ben tup bebege basliycam da ozlede denemek istiyom bi kac arkadas bu prim sayisi sigorta falan gibi seylerden bahsetti anlamadim cunku bn calismiyorum sigortamda yok msjlarda bi tuhaf oldu bildirimde gelmiyo cvplarinizi zor goruyom

Dur hemen modunu düşürme .

Özelde sadece cebinize bakalar hiç biseyiniz olmasın paranız ve nikah cüzdanınız olsun yeter.

Devlette o prim ilaçları indirimli almak için istenıyor zaten sigorta yoksa 900 gun orda da olmaz . Ayrıca rapor vermeleri için sorun olması da gerekiyor … sorununuz ne bebek olmaması için ayrıca evlilikte 1 yılı doldurmak lazım . Oda yetmez devlette aşılama yapacaksın tutmayacak da ondan sonra tüp bebek olacak hadi yapalım demiyorlar yani 5-6 ay geçer aradan

Akskksksks bende 5 ci gün aynısı yaptım test e çıkmadı diye attım sonra arkadaşım aldırdı zorla ve tekrar bak silik bişey var dedi . Bugün 7 ci günüm hala anında çıkmıyor aşko . At bakım testini

raporu siz kendinizmi almadiniz yoksa hastanemi istemedi bnde basliycam da tup bebege sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyomus bu devlet hastenesinde gecerli diye dusunuyom ozel hastanede de gecerlimi acaba
Ben denemedim araştırmadım da 1 çocuğum var çünkü öyle durumda karşılamıyormus devlet zaten gerisini bilemiyorum o yüzden

anladim 3 kez asilama denedim negatif sonuclandi oyle 5 6 ay gibi bi sure vermezler sanirim tesekkur ederim cvbiniz icin

Bişey diyimde gulun şimdi belirti ariyoz ya haliyle dün hafif göğüs ağrım başladı ama tekinde var tekinde yok Allahım sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…