ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

cnm bana bi anlatirmisin ne gibi evraklar istiyolar sigorta karsiliyomi birde rapor gerekiyomu
Fotoğraf evlilik cüzdanı gibi şeyler aldılar canım sadece, ama bizim raporumuz yok malesef o yüzden sigorta karşılamıyorRapor olduğundaki süreç nasıl bilmiyrorum.

Allahım ya ne bildirim var ne bişey telefonu güncelledim sayfa tamamen gitti neyse ki akıl ettim aramadan girdim konuya kızlar sizsiz sıkılıyorum ya anaaa kadınlar kulübüne bile mesaj attım
Aynen canım benimde aklım burda ama sayfayı yenilenyince yeni mesajlar geliyro ddurumlar nasıl

Allahım ya ne bildirim var ne bişey telefonu güncelledim sayfa tamamen gitti neyse ki akıl ettim aramadan girdim konuya kızlar sizsiz sıkılıyorum ya anaaa kadınlar kulübüne bile mesaj attım
Evet ya bende bende elim gözüm burda hep sabah bulana kadar sinir oldum madem reklam yapcaniz yukarıdaki menüyü niye kapladı ne sacma

Valla ben bi tje şimdi kasetle erken yaptım erkende tık yok kasette 20 dakika sonra zor silik oldu ona da güvenmiyorum sanki bozuk eşimi test almaya gönderecem akşama çişimi tutup yaoauom
Aa kızz süper kız 2 günde silik olmasi niye öyle hissediyosun masallah

Aa kızz süper kız 2 günde silik olmasi niye öyle hissediyosun masallah
Asla tuttugunu sanmıyorum 3 tane yaptım 3 de belki yarım saat sonra siliği gösterdi saatler geçti kıpkırmızı oldu kasetler genel de bozuk sanırım erken de hiç çıkmadı ama asla hissetmiyorum ve bugün mutsuz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…