- 31 Ocak 2025
- 584
- 882
- 18
- 34
Fotoğraf evlilik cüzdanı gibi şeyler aldılar canım sadece, ama bizim raporumuz yok malesef o yüzden sigorta karşılamıyorcnm bana bi anlatirmisin ne gibi evraklar istiyolar sigorta karsiliyomi birde rapor gerekiyomu
Ben yapcam yarın aldırdım testiHem kokruyorum hemde yapasim var bilmiyorum ki bende hissizim etkilenebilirim de oyy kafam kazan gibi
Dayanabilirsen yapma çiçeğim dinle beniHem kokruyorum hemde yapasim var bilmiyorum ki bende hissizim etkilenebilirim de oyy kafam kazan gibi
ne kadar tutmustu peki fiyatlar hepsi ilaclarla birlikteFotoğraf evlilik cüzdanı gibi şeyler aldılar canım sadece, ama bizim raporumuz yok malesef o yüzden sigorta karşılamıyorRapor olduğundaki süreç nasıl bilmiyrorum.
Erken gebelik testi aldırsaydın 5gün yapacaksan canım çünki kaset test için çok erkenBen yapcam yarın aldırdım testi
Benimde özel hastanede raporsuz 150 bin civarı tuttu kalan embriyolari 1 yıllık dondurma ücreti dahilne kadar tutmustu peki fiyatlar hepsi ilaclarla birlikte
Yapacak olanlar yapıp yazsın onlara bakicam cesaretlenirim belkiDayanabilirsen yapma çiçeğim dinle beni
Valla ben bi tje şimdi kasetle erken yaptım erkende tık yok kasette 20 dakika sonra zor silik oldu ona da güvenmiyorum sanki bozukYapacak olanlar yapıp yazsın onlara bakicam cesaretlenirim belki
Aynen canım benimde aklım burda ama sayfayı yenilenyince yeni mesajlar geliyroAllahım ya ne bildirim var ne bişey telefonu güncelledim sayfa tamamen gitti neyse ki akıl ettim aramadan girdim konuyakızlar sizsiz sıkılıyorum ya anaaa kadınlar kulübüne bile mesaj attım
Valla çok hissizim ve ilk defa bu kadarı negatifim. Hamile değil misim gibi geliyorAynen canım benimde aklım burda ama sayfayı yenilenyince yeni mesajlar geliyroddurumlar nasıl
Resim istiyoruzzzValla ben bi tje şimdi kasetle erken yaptım erkende tık yok kasette 20 dakika sonra zor silik oldu ona da güvenmiyorum sanki bozukeşimi test almaya gönderecem akşama çişimi tutup yaoauom
Evet benimde o kadardırBenimde özel hastanede raporsuz 150 bin civarı tuttu kalan embriyolari 1 yıllık dondurma ücreti dahil
Evet canım erken hamilelik testi tabi kanamam olmazsa inşallah bakalımErken gebelik testi aldırsaydın 5gün yapacaksan canım çünki kaset test için çok erken
Evet ya bende bende elim gözüm burda hep sabah bulana kadar sinir oldum madem reklam yapcaniz yukarıdaki menüyü niye kapladı ne sacmaAllahım ya ne bildirim var ne bişey telefonu güncelledim sayfa tamamen gitti neyse ki akıl ettim aramadan girdim konuyakızlar sizsiz sıkılıyorum ya anaaa kadınlar kulübüne bile mesaj attım
Özelde yaptırdım ilaçlarda dahil 125 e bitirdik .Arkadaslar mrb aranizda tup bebegi ozelde yaptiran varmi
Aa kızz süper kız 2 günde silik olmasiValla ben bi tje şimdi kasetle erken yaptım erkende tık yok kasette 20 dakika sonra zor silik oldu ona da güvenmiyorum sanki bozukeşimi test almaya gönderecem akşama çişimi tutup yaoauom
Asla tuttugunu sanmıyorum 3 tane yaptım 3 de belki yarım saat sonra siliği gösterdi saatler geçti kıpkırmızı oldu kasetler genel de bozuk sanırım erken de hiç çıkmadıAa kızz süper kız 2 günde silik olmasiniye öyle hissediyosun masallah
Ama ilk yarım saat hiç yokru sonra silik oldu 2-3 saate böyle daha da koyu oldu Buda bozuk demekResim istiyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?