Ben ilkini özelde yaptım Türkiye de 120 tuttu bir embriyo dondurma fiyatıyla ve sanırım şimdi 160 bin olmuş bahçeci Diyarbakır da yaptımArkadaslar mrb aranizda tup bebegi ozelde yaptiran varmi
Kız hepsimi bozuk ayrıca daha bismillah niye öyle hissediyosun tutuncak gömülecek duvara bhcg salgilayacak önce kana sonra idrara düşecek zaman istiyor içimizde korkuda var haliyle ondan mutsuz hissediyoruz ara ara bendede oluyo ama belki bebiklerin cabaliyo.su an yiyip icip moralimizi yüksek tutcaz pozitif ol lütfenAsla tuttugunu sanmıyorum 3 tane yaptım 3 de belki yarım saat sonra siliği gösterdi saatler geçti kıpkırmızı oldu kasetler genel de bozuk sanırım erken de hiç çıkmadıama asla hissetmiyorum ve bugün mutsuz hissediyorum
Ben ilk defa negatifim bugün herseye negatifim genel olarakKız hepsimi bozuk ayrıca daha bismillah niye öyle hissediyosun tutuncak gömülecek duvara bhcg salgilayacak önce kana sonra idrara düşecek zaman istiyor içimizde korkuda var haliyle ondan mutsuz hissediyoruz ara ara bendede oluyo ama belki bebiklerin cabaliyo.su an yiyip icip moralimizi yüksek tutcaz pozitif ol lütfen
Tekrarla bakalim yarın ya niye bozuk olsun bariz belli işteAma ilk yarım saat hiç yokru sonra silik oldu 2-3 saate böyle daha da koyu oldu Buda bozuk demek
20 dakika sonra çıkan sonuçlar kasette geçersizdir genel de çünkü bozluyor idrarı emerken yarın iyi bi marka alıp denerim daha erken 2. Günüm zatenTekrarla bakalim yarın ya niye bozuk olsun bariz belli işte
Evet çok haklısın malesef geçmiyor evet ama yarın bunlar anı olarak kalacak öyle dusuncez bazen olur öyle diyip yola devamkeeBen ilk defa negatifim bugün herseye negatifim genel olarakteste takılmam ben geçen ay pozitif gösterdi biri sonuç negatifti. Gece uyandım bi moralsizdim uyudum hala da öyleyim sanırım ruh halim bugün değişik. Bide günler asla geçmiyor
Niye öyle düşünüyorsun daha bugün ikinci günün çok erken değil miAsla tuttugunu sanmıyorum 3 tane yaptım 3 de belki yarım saat sonra siliği gösterdi saatler geçti kıpkırmızı oldu kasetler genel de bozuk sanırım erken de hiç çıkmadıama asla hissetmiyorum ve bugün mutsuz hissediyorum
Sağol canım testle alakası yok ruh halim bugün negatif yoksa test için çok erken 4 5 günden itibaren takarımNiye öyle düşünüyorsun daha bugün ikinci günün çok erken değil mipozitif çıkması için lütfen moralini yüksek tut inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunacaktır 5. Gün embriyo ancak iki günde tutunur daha beta hcg salgılaması idrara geçmesi biraz zaman ister onun için pozitif düşün pozitif ol
Evet çok erken bu kadar erken test yapıp moralinizi bozmayın lütfen20 dakika sonra çıkan sonuçlar kasette geçersizdir genel de çünkü bozluyor idrarı emerken yarın iyi bi marka alıp denerim daha erken 2. Günüm zaten
Bi pozitif olsun doğsunlar da bunlar önemli değilEvet çok haklısın malesef geçmiyor evet ama yarın bunlar anı olarak kalacak öyle dusuncez bazen olur öyle diyip yola devamkee
Amin canım inşallahEvet çok erken bu kadar erken test yapıp moralinizi bozmayın lütfendilerim bebişleriniz sıkı sıkı tutunur güzel sonuçlar alırsınız Amin
Aynen geçip gidecek gülerek hatırlayacağız hepimiz inşallahBi pozitif olsun doğsunlar da bunlar önemli değil
Seni anlıyorum insan çok olumsuzluk yaşayınca yine aynı olucak gibi hissediyorsun onun için herşey güzel olucak inşallah bu sefer dilerim emeğin boşa gitmez bebişlerin sıkı sıkı tutunur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah biraz evin için de ufak adımlarla yürü hem kan dolaşım da olur bol bol zikirSağol canım testle alakası yok ruh halim bugün negatif yoksa test için çok erken 4 5 günden itibaren takarım
Evet ilk transferim tuttu kaybettim sonrasında 6 opu daha oldum sağlıklı son opuda geldi 2. Trasnfer negatif oldu. Buda olur diye korku var. Hayırlısı neyse o olsun normalde çok pozitifim de uzun süre sonra bugün halsizimSeni anlıyorum insan çok olumsuzluk yaşayınca yine aynı olucak gibi hissediyorsun onun için herşey güzel olucak inşallah bu sefer dilerim emeğin boşa gitmez bebişlerin sıkı sıkı tutunur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah biraz evin için de ufak adımlarla yürü hem kan dolaşım da olur bol bol zikirçek zaman geçer biraz kafanı dağıt çok düşünme rahat ol
Benim ilk gebelikte 3-4 gün başlamıştı sonra baya ağrımıştı sonra hafiflemişti kalp atışında. Ama hiç geçmedi benim hala hamile gibi ağrıyor aradan 8 ay geçmesine rağmen doktora görünmem gerekiyor ama üşeniyorumKızlar göğüs ağrısı olan varmı ne zaman başladı kaçıncı gün vs
Öyle vallahi dilerim o günleri görürüz eşime dedim hayırlısıyla birgün olursa totosuna vurucam nerde kaldın diyeAynen geçip gidecek gülerek hatırlayacağız hepimiz inşallah
Amin canım çok sıkıntı yaşamışsın çok uğraşlar vermişsin Rabbim elbet seni müfakatlandıracaktır inşallah sabrın sonu selamettir dilerim emeğinin karşılığını misliyle alırsın sağlıcakla hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah Amin EcmainEvet ilk transferim tuttu kaybettim sonrasında 6 opu daha oldum sağlıklı son opuda geldi 2. Trasnfer negatif oldu. Buda olur diye korku var. Hayırlısı neyse o olsun normalde çok pozitifim de uzun süre sonra bugün halsizim
Amin canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinAmin canım çok sıkıntı yaşamışsın çok uğraşlar vermişsin Rabbim elbet seni müfakatlandıracaktır inşallah sabrın sonu selamettir dilerim emeğinin karşılığını misliyle alırsın sağlıcakla hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah Amin Ecmain
Benim eşimde beşik falan bakar arada bende gülüyorum diyorum ki o kadar uğraştırdı bizi bırak yerde yatsın diyeÖyle vallahi dilerim o günleri görürüz eşime dedim hayırlısıyla birgün olursa totosuna vurucam nerde kaldın diyeyıllardır bizi ugraştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?