ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kız hepsimi bozuk ayrıca daha bismillah niye öyle hissediyosun tutuncak gömülecek duvara bhcg salgilayacak önce kana sonra idrara düşecek zaman istiyor içimizde korkuda var haliyle ondan mutsuz hissediyoruz ara ara bendede oluyo ama belki bebiklerin cabaliyo.su an yiyip icip moralimizi yüksek tutcaz pozitif ol lütfen

Ben ilk defa negatifim bugün herseye negatifim genel olarak teste takılmam ben geçen ay pozitif gösterdi biri sonuç negatifti. Gece uyandım bi moralsizdim uyudum hala da öyleyim sanırım ruh halim bugün değişik. Bide günler asla geçmiyor

Evet çok haklısın malesef geçmiyor evet ama yarın bunlar anı olarak kalacak öyle dusuncez bazen olur öyle diyip yola devamkee

Niye öyle düşünüyorsun daha bugün ikinci günün çok erken değil mi pozitif çıkması için lütfen moralini yüksek tut inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunacaktır 5. Gün embriyo ancak iki günde tutunur daha beta hcg salgılaması idrara geçmesi biraz zaman ister onun için pozitif düşün pozitif ol

Sağol canım testle alakası yok ruh halim bugün negatif yoksa test için çok erken 4 5 günden itibaren takarım

20 dakika sonra çıkan sonuçlar kasette geçersizdir genel de çünkü bozluyor idrarı emerken yarın iyi bi marka alıp denerim daha erken 2. Günüm zaten
Evet çok erken bu kadar erken test yapıp moralinizi bozmayın lütfen dilerim bebişleriniz sıkı sıkı tutunur güzel sonuçlar alırsınız Amin

Sağol canım testle alakası yok ruh halim bugün negatif yoksa test için çok erken 4 5 günden itibaren takarım
Seni anlıyorum insan çok olumsuzluk yaşayınca yine aynı olucak gibi hissediyorsun onun için herşey güzel olucak inşallah bu sefer dilerim emeğin boşa gitmez bebişlerin sıkı sıkı tutunur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah biraz evin için de ufak adımlarla yürü hem kan dolaşım da olur bol bol zikir çek zaman geçer biraz kafanı dağıt çok düşünme rahat ol

Evet ilk transferim tuttu kaybettim sonrasında 6 opu daha oldum sağlıklı son opuda geldi 2. Trasnfer negatif oldu. Buda olur diye korku var. Hayırlısı neyse o olsun normalde çok pozitifim de uzun süre sonra bugün halsizim

Kızlar göğüs ağrısı olan varmı ne zaman başladı kaçıncı gün vs
Benim ilk gebelikte 3-4 gün başlamıştı sonra baya ağrımıştı sonra hafiflemişti kalp atışında. Ama hiç geçmedi benim hala hamile gibi ağrıyor aradan 8 ay geçmesine rağmen doktora görünmem gerekiyor ama üşeniyorum

Amin canım çok sıkıntı yaşamışsın çok uğraşlar vermişsin Rabbim elbet seni müfakatlandıracaktır inşallah sabrın sonu selamettir dilerim emeğinin karşılığını misliyle alırsın sağlıcakla hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah Amin Ecmain

Amin canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…