Sanirim benimde o kadar oldu 8 ocak regl oldum 27 ocak transferBenim 22. Güne denk geldi canım
Maşallah maşallah canmBak bana maşallah de
Hiç belirtim olmadı zaten .
ben daha hamileliğimden haberdar değilim3. Aya girdik
millet bulantıdan kırılıyor tek gebelikte bile benim sıpalarım uslu uslu duruyorlar hiç eziyetleri yokprensesler gibiyim koca evinde
21. Günüydü benimdeKızlarr adetin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz ?
Benim 14. Gün oldu 8 de opu oldum 14 transferKızlarr adetin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz ?
Sen şimdi hamiş olunca transfer gününden hesaplanacak gebeliğinBenim 14. Gün oldu 8 de opu oldum 14 transfer
Evet senin de 20 de olmuş canımSanirim benimde o kadar oldu 8 ocak regl oldum 27 ocak transfer
Aa öyle mi hesaplanıyormuşşSen şimdi hamiş olunca transfer gününden hesaplanacak gebeliğin
Taze transfer de evet .Aa öyle mi hesaplanıyormuşş
Yeni bi bilgi daha bilmiyordum canım ben bunuTaze transfer de evet .
Dondurulmusta son adetın ılk günü
Bende herseyı burda öğrendımYeni bi bilgi daha bilmiyordum canım ben bunu
Ay tabikide maşallahBak bana maşallah de
Hiç belirtim olmadı zaten .
ben daha hamileliğimden haberdar değilim3. Aya girdik
millet bulantıdan kırılıyor tek gebelikte bile benim sıpalarım uslu uslu duruyorlar hiç eziyetleri yokprensesler gibiyim koca evinde
Seninki taze transfer ozaman canım demiBenim 14. Gün oldu 8 de opu oldum 14 transfer
Sen sigarayı bıraktın mıAy tabikide maşallahistiyen herkese nasip etsin kız kimsenin hamileliğinde gözümüz yok rabbim itiyen herkese nasip etsin ..
En son bu sabah 5:30 da içtimmoda teste kalktım ilk çıkmadı düne göre daha az sanki diyeSen sigarayı bıraktın mı
Rahatlığıma maşallah yani
Kaçıncı gün test istendı sendenEn son bu sabah 5:30 da içtimmoda teste kalktım ilk çıkmadı düne göre daha az sanki diye
Senin kaçıncı gün çıktı teste negatifi gördün müEn son bu sabah 5:30 da içtimmoda teste kalktım ilk çıkmadı düne göre daha az sanki diye
Son regle göre değil miSen şimdi hamiş olunca transfer gününden hesaplanacak gebeliğin
Ben sigara konusun da şanslıyım alerjim var yanımda içilmiyor cafe ortamına giremiyorum gireceksem sigara içilmeyen yerelere alerji hapla giriyorumSen sigarayı bıraktın mı
Rahatlığıma maşallah yani
Benim de ilk gebelikte geriden geliyordu. 6. Gün embriyosuydu. Ama tuttuSon regle göre değil miembriyolog dedi biraz geriden geliyor korkuyorum
Yok kuzucum taze transfer de transfer gununden itibaren hesaplanıyor gebelik haftasıSon regle göre değil miembriyolog dedi biraz geriden geliyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?