- 6 Mart 2024
- 11.169
- 21.444
- 318
Kasım 14 ilk günüydü 2 Aralık transfer yapıldıKızlarr adetin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz ?
Şair 18. Gün demek istedi. Hamile de sayamadıKasım 14 ilk günüydü 2 Aralık transfer yapıldı
Hahahaha ben Sımdı soranları görünce helal olsun araştırıyorlar diyorumŞair 18. Gün demek istedi. Hamile de sayamadı
Hahahaha ben Sımdı soranları görünce helal olsun araştırıyorlar diyorumbenım aklımın ucundan geçmedi Sımdı bu soruyu görene dek kaçıncı gün transfer olduğum
Ben şimdi eşime söylüyorum böyle böyle falanmış die Allah yüzümüze bakmış şükür namazlarını çoğalt diyorsen Allah’a emanet girmişsin kız
Ahahaha doğru diyor valla kafan rahat girip çıkmışsınBen şimdi eşime söylüyorum böyle böyle falanmış die Allah yüzümüze bakmış şükür namazlarını çoğalt diyor
Aslında en güzeli bilmemek stres yapmayida engelliyor bazen missBen şimdi eşime söylüyorum böyle böyle falanmış die Allah yüzümüze bakmış şükür namazlarını çoğalt diyor
İyi aşkım zaten 8 den sonrası müsait diyolar transfsr için estrofeme devam ediyormusunKızlar söylemeyi unuttum rahim tabakası 10.5 du transferde iyi değil mi ?
Oturarak kıl espressoc rabbim biliyor senin kalbini çünkü oturduğun yerden kcok eğilip bukulmedenKızlar peki transfer sonrası namazı nasıl kildiniz secdede benim karnım çok kasıyor hissediyorum
Valla buradakiler o sürece şahitAslında en güzeli bilmemek stres yapmayida engelliyor bazen miss
Azim diye buna denir.tup bebek tedavisinin her türlüsü zor evet ama böyle defalarca opu olup sürekli iğne ilaç işi de zor rabbim gülsün yüzümüzeHiç kötü düşünme bak bizde çift taraflı büyük sıkıntılar var 7 defa toplam opu oldum 5 tanesi elim boştu. Ama rabbşme şükür suan sağlıklılarım var
Amin canım aynen öyle pes etmedim etmeye de niyetim yok. Çok zorluk çekiyoruz inşallah olacakAzim diye buna denir.tup bebek tedavisinin her türlüsü zor evet ama böyle defalarca opu olup sürekli iğne ilaç işi de zor rabbim gülsün yüzümüze
Yok ben taze transfer oldum o yüzden Estrofem kullanmadkmİyi aşkım zaten 8 den sonrası müsait diyolar transfsr için estrofeme devam ediyormusun
Benimkisi 15 ci güne denk geldi ama ilk kez erken oldu normalde hep 17/18 gibi transferim oluyorduBenim 20. Güne denk geldi 5. Gün embriyosu sizin
Estrofemli mi 22 güne denk geldi canımBenim 22. Güne denk geldi canım
Valla hakkaten iyiki önceden girmemissin isabet olmuşValla buradakiler o sürece şahitrahim kalınlığı derler bilmiom e2 mi ne didiler bilmiom amh lh varmış burda duydum kaç hücreli a lı b Li kalite varmış neydi progestoran mı ne varmış ben burda öğrendim hepsını Allah tan transfer olup sayfaya girdim herseyden habersiz sayfaya bi girdim benım 5, güne ulaşan embroyom yok biri yazmasın mı haftasonuna Deng geldiyse uğraşmamak ıcın donduruvermişler basını beklemek istememısler die aklım gitti
Evet canım doktorum iki tane trasnfer oluyorsun tam istediğim gibi olsun dedi daha öncekiler 18. Güne denk gelmiştiEstrofemli mi 22 güne denk geldi canım
S Siyah Palto allahımmŞair 18. Gün demek istedi. Hamile de sayamadı
Bak bana maşallah deS Siyah Palto allahımmbende 17 saydım aman neyse tutmuş kalp kese hamiş olarak nasıl mesela nasıl hissediyosun ne zaman hamilemolduğunu hissediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?