ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aslında en güzeli bilmemek stres yapmayida engelliyor bazen miss
Valla buradakiler o sürece şahit rahim kalınlığı derler bilmiom e2 mi ne didiler bilmiom amh lh varmış burda duydum kaç hücreli a lı b Li kalite varmış neydi progestoran mı ne varmış ben burda öğrendim hepsını Allah tan transfer olup sayfaya girdim herseyden habersiz sayfaya bi girdim benım 5, güne ulaşan embroyom yok biri yazmasın mı haftasonuna Deng geldiyse uğraşmamak ıcın donduruvermişler basını beklemek istememısler die aklım gitti

Hiç kötü düşünme bak bizde çift taraflı büyük sıkıntılar var 7 defa toplam opu oldum 5 tanesi elim boştu. Ama rabbşme şükür suan sağlıklılarım var
Azim diye buna denir.tup bebek tedavisinin her türlüsü zor evet ama böyle defalarca opu olup sürekli iğne ilaç işi de zor rabbim gülsün yüzümüze

Valla hakkaten iyiki önceden girmemissin isabet olmuş

S Siyah Palto allahımm bende 17 saydım aman neyse tutmuş kalp kese hamiş olarak nasıl mesela nasıl hissediyosun ne zaman hamilemolduğunu hissediyosun
Bak bana maşallah de

Hiç belirtim olmadı zaten .
ben daha hamileliğimden haberdar değilim 3. Aya girdik
millet bulantıdan kırılıyor tek gebelikte bile benim sıpalarım uslu uslu duruyorlar hiç eziyetleri yok prensesler gibiyim koca evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…