- 6 Mart 2024
- 11.169
- 21.444
- 318
Maşallah sana bende transferden sonra 1 tene içtim de keşke içmeseymişim tadını tuzunu alamadım ağzımın tadını bile bozdu diyebilirimBen sigara konusun da şanslıyım alerjim var yanımda içilmiyor cafe ortamına giremiyorum gireceksem sigara içilmeyen yerelere alerji hapla giriyorum
Yaa gerçekten miBenim de ilk gebelikte geriden geliyordu. 6. Gün embriyosuydu. Ama tuttu
Tutsun da nerden hesaplamak istiyorsa hesaplasinYok kuzucum taze transfer de transfer gununden itibaren hesaplanıyor gebelik haftası
Evet canım takma bunu kafana a bak geçen ay en iyi kalite oldum tutmadıYaa gerçekten miçok umursamayacağm dedim ama aklım bebisimde
Benimki aslında salı günü ama ben pazartesi vericem testi ya dokyorum 10 gün demiştiKaçıncı gün test istendı senden
Güzel sonuçlar alırsın InsallahBenimki aslında salı günü ama ben pazartesi vericem testi ya dokyorum 10 gün demişti
Yok kuzucum 5 gün başladım ben test yapmaya bugün 7 günüm ilk günki çok silik dünki bi tık belli bugünki dünkihle aynı sankiSenin kaçıncı gün çıktı teste negatifi gördün mü
Aminnn canım dua et bolca sen hamilesin ben herkesten dua istiyorum vallahaGüzel sonuçlar alırsın Insallah
Darısı başımıza inşallahYok kuzucum 5 gün başladım ben test yapmaya bugün 7 günüm ilk günki çok silik dünki bi tık belli bugünki dünkihle aynı sankiben koyulaşma bekledim
Sende test yaptın sendede var balım 3 gün nasıl yaptın hangi cesarete yaptın bilmiyorumdaDarısı başımıza inşallah
Bana kalsa ilk günden yaparım da çıkmaz diye yapmıyorum artık yapmicam Salı kan vercem 5. Gün zatenSende test yaptın sendede var balım 3 gün nasıl yaptın hangi cesarete yaptın bilmiyorumda
Salı 5 günse erken olur kuzucum .. bir belirtin felan varmı kaset testlerle devam yap ya ..Bana kalsa ilk günden yaparım da çıkmaz diye yapmıyorum artık yapmicam Salı kan vercem 5. Gün zaten
Yaa inşallah Rabbim sağlıkla elini boş çevirmez sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder canım cidden çok zormuş işin içine girince anladımHiç kötü düşünme bak bizde çift taraflı büyük sıkıntılar var 7 defa toplam opu oldum 5 tanesi elim boştu. Ama rabbşme şükür suan sağlıklılarım var
İnşallah canım çok teşekkürlerİnşAllah güzel sonuçlar olur
Bencede ya nasılsa kan vereceksin canım strese girmiyorum desede stres olur insan dayanabiliyosan yapmaBana kalsa ilk günden yaparım da çıkmaz diye yapmıyorum artık yapmicam Salı kan vercem 5. Gün zaten
Aynen öyle çok zor Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsinYaa inşallah Rabbim sağlıkla elini boş çevirmez sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder canım cidden çok zormuş işin içine girince anladım
Dayanabilirsen dayan Ali cabbarBencede ya nasılsa kan vereceksin canım strese girmiyorum desede stres olur insan dayanabiliyosan yapma
Doğru aslında bu konuda detaylı bilgi vermeseler takmayacagzKalite genetiğe gitmeden bir anlamı yokmuş zaten kafanıza tekmayin sonuçta bir numaralandirma yapmak için sayı a b diyoruz dedi bana asıl kalite genetiğe gidince belli olur anca dedi o yüzden düşünmeyin
Ah Ali cabbar ahhDayanabilirsen dayan Ali cabbarinşallah dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?