ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben sigara konusun da şanslıyım alerjim var yanımda içilmiyor cafe ortamına giremiyorum gireceksem sigara içilmeyen yerelere alerji hapla giriyorum
Maşallah sana bende transferden sonra 1 tene içtim de keşke içmeseymişim tadını tuzunu alamadım ağzımın tadını bile bozdu diyebilirim

Kalite genetiğe gitmeden bir anlamı yokmuş zaten kafanıza tekmayin sonuçta bir numaralandirma yapmak için sayı a b diyoruz dedi bana asıl kalite genetiğe gidince belli olur anca dedi o yüzden düşünmeyin

Senin kaçıncı gün çıktı teste negatifi gördün mü
Yok kuzucum 5 gün başladım ben test yapmaya bugün 7 günüm ilk günki çok silik dünki bi tık belli bugünki dünkihle aynı sanki ben koyulaşma bekledim

Hiç kötü düşünme bak bizde çift taraflı büyük sıkıntılar var 7 defa toplam opu oldum 5 tanesi elim boştu. Ama rabbşme şükür suan sağlıklılarım var
Yaa inşallah Rabbim sağlıkla elini boş çevirmez sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder canım cidden çok zormuş işin içine girince anladım

Kalite genetiğe gitmeden bir anlamı yokmuş zaten kafanıza tekmayin sonuçta bir numaralandirma yapmak için sayı a b diyoruz dedi bana asıl kalite genetiğe gidince belli olur anca dedi o yüzden düşünmeyin
Doğru aslında bu konuda detaylı bilgi vermeseler takmayacagz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…