Transferin kaçıncı günü yaptın testi?
5.gündeyim canım 5.gün embriyosuKaçıncı günindesin canım ? Kaçıncı gün embriyosu?
5 te canım, dün biraz kanamam oldu o yüzden muhtemelen hergün yaparım benTransferin kaçıncı günü yaptın testi?
Çok erken değilmi canım yaa??5 te canım, dün biraz kanamam oldu o yüzden muhtemelen hergün yaparım ben
Testi atma bekle canım 5 günde bende negatif diye çöpe attım sonradan çıktı5.gündeyim canım 5.gün embriyosu
Erken canım yaa ama kanama korkuttu beni o yüzden bi umut ışığı görmek istiyorum açıkcasıÇok erken değilmi canım yaa??bak belki kendini boşyere üzdün, pozitif olacak belki keşke yapmasaydın ama anlıyorum heyecanını inşaALLAH tutunmuştur bebeğin sana canım
Bekledim biraz ama yok canım çıkmadııTesti atma bekle canım 5 günde bende negatif diye çöpe attım sonradan çıktı
Tamam testin hassaslığı ilede alakalı olabilir sen yarın tekrar yap testlerinde ne yazıyor 10 ml ? 20?25 bunlar hassaslık derecesi. Ben sabah 25 ml olanı kaldı onu yaptım dünkilere göre çok silikti çok korktumBekledim biraz ama yok canım çıkmadıı
İnşaALLAHErken canım yaa ama kanama korkuttu beni o yüzden bi umut ışığı görmek istiyorum açıkcasıAyy inşallah canım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz
10ml yaTamam testin hassaslığı ilede alakalı olabilir sen yarın tekrar yap testlerinde ne yazıyor 10 ml ? 20?25 bunlar hassaslık derecesi. Ben sabah 25 ml olanı kaldı onu yaptım dünkilere göre çok silikti çok korktum
Tamam sen yinede yarın ve 7 gün tekrarla10ml yaYaparım yaparım Allahtan ümit kesilmez kaç gün kaldı canım kan testi gününe
Bende yaptım o kadar hayalet bı çizgi vardiki benmi uyduruyorum dedim hatta o kadar yani yattım uyudum 9 da
Değerimiz yavaş artıyor olabilir lütfen kendini strese sokma son güne kadar şansımız var belki o kadar gün sonra bile değer düşük çıkacak ama sağlıklı ilerleyecek bunu bilemeeyiz testlerde bunu ölcemeyebilir boşuna mı kan bakılıyor kendimi bebeğimi boşuna strese soktum diye üzülürsün sonraErken canım yaa ama kanama korkuttu beni o yüzden bi umut ışığı görmek istiyorum açıkcasıAyy inşallah canım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz
Tamam canımTamam sen yinede yarın ve 7 gün tekrarla
Noldu dişlerineKızlar madem beklemem gerekiyor ben de dişlerimi yaptırdım dünboş geçirmeyim dii mi
Ayy hayalet çizgi varsa tamam bence yaaaBende yaptım o kadar hayalet bı çizgi vardiki benmi uyduruyorum dedim hatta o kadar yani yattım uyudum 9 daşimdi baktım silik olmuş sadece saatler sonra bende yok gözüyle bakıyorum şu an
Pıhtıda gelmeye başladı canım benim olmadı muhtemelen, doktorum belli olmaz onun sebebi diyo ama biraz umudumu kaybetmeye başladım sanırım benDeğerimiz yavaş artıyor olabilir lütfen kendini strese sokma son güne kadar şansımız var belki o kadar gün sonra bile değer düşük çıkacak ama sağlıklı ilerleyecek bunu bilemeeyiz testlerde bunu ölcemeyebilir boşuna mı kan bakılıyor kendimi bebeğimi boşuna strese soktum diye üzülürsün sonra
Dur ya o uyusun onun 4 günü mü ne olacak buhün deli cesareti haptığı şey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?