ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

5 te canım, dün biraz kanamam oldu o yüzden muhtemelen hergün yaparım ben
Çok erken değilmi canım yaa?? bak belki kendini boşyere üzdün, pozitif olacak belki keşke yapmasaydın ama anlıyorum heyecanını inşaALLAH tutunmuştur bebeğin sana canım

Çok erken değilmi canım yaa?? bak belki kendini boşyere üzdün, pozitif olacak belki keşke yapmasaydın ama anlıyorum heyecanını inşaALLAH tutunmuştur bebeğin sana canım
Erken canım yaa ama kanama korkuttu beni o yüzden bi umut ışığı görmek istiyorum açıkcası Ayy inşallah canım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz

Bekledim biraz ama yok canım çıkmadıı
Tamam testin hassaslığı ilede alakalı olabilir sen yarın tekrar yap testlerinde ne yazıyor 10 ml ? 20?25 bunlar hassaslık derecesi. Ben sabah 25 ml olanı kaldı onu yaptım dünkilere göre çok silikti çok korktum

10ml ya Yaparım yaparım Allahtan ümit kesilmez kaç gün kaldı canım kan testi gününe

Erken canım yaa ama kanama korkuttu beni o yüzden bi umut ışığı görmek istiyorum açıkcası Ayy inşallah canım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz
Değerimiz yavaş artıyor olabilir lütfen kendini strese sokma son güne kadar şansımız var belki o kadar gün sonra bile değer düşük çıkacak ama sağlıklı ilerleyecek bunu bilemeeyiz testlerde bunu ölcemeyebilir boşuna mı kan bakılıyor kendimi bebeğimi boşuna strese soktum diye üzülürsün sonra

Pıhtıda gelmeye başladı canım benim olmadı muhtemelen, doktorum belli olmaz onun sebebi diyo ama biraz umudumu kaybetmeye başladım sanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…