Ahahahs öyle bide zaman geçsin maksatNasıl piskolojimle dans ederim die ha
Yaa varyaAhahahs öyle bide zaman geçsin maksat
Deme öyle her biri içşn 2 saat beklesem ha bire yapsam hop bitti gün neyse de yarın trasnfer hariç 3. Gün Salı kan verecemYaa varyaonla ne vakti geçecek be hadi başını 10 dk bekle
Aa Salı çok erken değil miDeme öyle her biri içşn 2 saat beklesem ha bire yapsam hop bitti gün neyse de yarın trasnfer hariç 3. Gün Salı kan verecem
Kız bacım o testi yaparken hiç korku endişe gerilim hissetmiyomusun ben çok korkuyorum o testi yapınca beklerken tansiyonum ne düşüyorDeme öyle her biri içşn 2 saat beklesem ha bire yapsam hop bitti gün neyse de yarın trasnfer hariç 3. Gün Salı kan verecem
Yok çok heyecanla bekliyorum olmazsa geçiyorum uzanıyorum yok ediyorum kocam görmedenKız bacım o testi yaparken hiç korku endişe gerilim hissetmiyomusun ben çok korkuyorum o testi yapınca beklerken tansiyonum ne düşüyor
4/5 de çok erken aslında biliyosun demi 6 yine neysede deli cesareti 5 de test yapmak vallahaYok çok heyecanla bekliyorum olmazsa geçiyorum uzanıyorum yok ediyorum kocam görmedenama 4.5. Günler de negatif olsa moralim bozulur
Ben ilk hamileliğim de 4. Gün pozitif gördüm4/5 de çok erken aslında biliyosun demi 6 yine neysede deli cesareti 5 de test yapmak vallaha
Skskksksm allahım nasıl cesaret deli cesareti cidden.. kız ben birini yaparken kalbin dayanmıyor duramıyorum yerimde gerçi benim artık 7 ci denemem ve artık insan hep aynı olacak korkusu yaşıyor .Ben ilk hamileliğim de 4. Gün pozitif gördüm
Evet olabilir çok nagatif olunca korkuyor insanSkskksksm allahım nasıl cesaret deli cesareti cidden.. kız ben birini yaparken kalbin dayanmıyor duramıyorum yerimde gerçi benim artık 7 ci denemem ve artık insan hep aynı olacak korkusu yaşıyor .
Evet canım belçikadanımAy hadi inşallah tutarsen belçikadaydın dimi
Sana mesaj atmıştın görmemişsin gelince söyle diye seni havaalanından alır yine oraya bırakırdım zorlanma diye
3 embriyo mu transfer edildi3 tane 5.gün embriyosu canım
Ha anladım ben sadece progestan dex kullanıyorum şuanben transfer sonrası .
2 kutu enox 2 kutu axaparin 2 kutu prolütex iğne oldum 35 gün boyunca hergun iki iğne oldum
Canım ağrı akıntı falan yoksa enfeksiyon değildir ya korkmaBende çok su içerim ama ondan değil çünkü 2 saatir başladı ve aşırı gidiyorum inşallah sudur da enfeksiyon değildir amin
Canım hcg baktıracak mısınDeme öyle her biri içşn 2 saat beklesem ha bire yapsam hop bitti gün neyse de yarın trasnfer hariç 3. Gün Salı kan verecem
Umayis ne zaman bahçecide yaptın ilkini mi zeki hocadami yaptın peki memnun kaldinmi bende ordaydım geçen yılBen ilkini özelde yaptım Türkiye de 120 tuttu bir embriyo dondurma fiyatıyla ve sanırım şimdi 160 bin olmuş bahçeci Diyarbakır da yaptım
Evet canım 3 tane inşaALLAH en azından biri tutunsun diye3 embriyo mu transfer edildi
Kaçıncı günindesin canım ? Kaçıncı gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?