ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Deme öyle her biri içşn 2 saat beklesem ha bire yapsam hop bitti gün neyse de yarın trasnfer hariç 3. Gün Salı kan verecem
Kız bacım o testi yaparken hiç korku endişe gerilim hissetmiyomusun ben çok korkuyorum o testi yapınca beklerken tansiyonum ne düşüyor

Kız bacım o testi yaparken hiç korku endişe gerilim hissetmiyomusun ben çok korkuyorum o testi yapınca beklerken tansiyonum ne düşüyor
Yok çok heyecanla bekliyorum olmazsa geçiyorum uzanıyorum yok ediyorum kocam görmeden ama 4.5. Günler de negatif olsa moralim bozulur

Yok çok heyecanla bekliyorum olmazsa geçiyorum uzanıyorum yok ediyorum kocam görmeden ama 4.5. Günler de negatif olsa moralim bozulur
4/5 de çok erken aslında biliyosun demi 6 yine neysede deli cesareti 5 de test yapmak vallaha

Ben ilk hamileliğim de 4. Gün pozitif gördüm
Skskksksm allahım nasıl cesaret deli cesareti cidden.. kız ben birini yaparken kalbin dayanmıyor duramıyorum yerimde gerçi benim artık 7 ci denemem ve artık insan hep aynı olacak korkusu yaşıyor .

Skskksksm allahım nasıl cesaret deli cesareti cidden.. kız ben birini yaparken kalbin dayanmıyor duramıyorum yerimde gerçi benim artık 7 ci denemem ve artık insan hep aynı olacak korkusu yaşıyor .
Evet olabilir çok nagatif olunca korkuyor insan inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz

Ben ilkini özelde yaptım Türkiye de 120 tuttu bir embriyo dondurma fiyatıyla ve sanırım şimdi 160 bin olmuş bahçeci Diyarbakır da yaptım
Umayis ne zaman bahçecide yaptın ilkini mi zeki hocadami yaptın peki memnun kaldinmi bende ordaydım geçen yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…