- 6 Mart 2024
- 11.168
- 21.440
- 318
20 günde ecopirin kullandım Hergun bi taneBen ilk hamilelikte iğneliydim. Bunda değilim burada yapmıyorlar kan sulandırdığı iğne doktorum hiç yapmıyor zaten coraspirin hap yeterli diypr ama progestan iğne de değer düşükse 8. Haftaya kadar kullanılıyor
Evet canım son denemem, amaaa tutarsaa eşimin kardeş sözü varrrrİnşallah inşallah sen zaten 3 tane koymuştun Allah’ın izniyle tutacak senin son denemen sanırım
Perde olsaydı gelirdi hsg de falanU Umayis bak bende ki kafaya bak işte gamsızım diyorum da inanmıyorsun kız bu doktor bana senin rahminde perde mi var die sordu 10 gün sonra aklıma gelişine ne demeli birinin konusunu görünce yoksa hala yoktu benderahim filminde öyle bisey çıkmadı tüp bebek süresince de hiç öyle söylenmedi şimdi normal mi bu söylenen
Amiiiin amiiin duy şu kulunun sesiniBence pozitif olacaksın
He bazı doktorlar iğneli bazıları iğnesiz yapıyor inan o konu çok detaylı ses atabilsem konuşurdum bunu sabaha kadar20 günde ecopirin kullandım Hergun bi tane
Ay hadi inşallah tutarEvet canım son denemem, amaaa tutarsaa eşimin kardeş sözü varrrrRABBİM hepimize nasip etsin sağlıklı ömürlü bebişlerden aminn
Onuda dengesizce söyledi de şaşırdım filmde öyle bisey çıkmadı dedim gectımPerde olsaydı gelirdi hsg de falanya bazen normal yolla hamile zor kalınıyor perdeden bazen de ikinci çocuk olmuyor çünkü rahme tutunmuyor yada zor oluyor kuzenimde perde var rahim iki tane gibi içeriden
İyi yaptın deseydin ben ne bilim rahmimi gören sensinOnuda dengesizce söyledi de şaşırdım filmde öyle bisey çıkmadı dedim gectım
Ultrasonda görebilir mi perdeyi öyle bisey miİyi yaptın deseydin ben ne bilim rahmimi gören sensin
Evet canım görülüyor kuzenim ultrasonda görüldü hemde çocuğu vardı 2 taneUltrasonda görebilir mi perdeyi öyle bisey mi
Aynen öyle iyi cihazda zaten daha da net görülürAha da sordum
.
Bu bile 6-7 gün yansır diyor ben 2. Gün gelmiş test yapıyorum
Yaptın mı kız kaçırdım ben orayı bacımBu bile 6-7 gün yansır diyor ben 2. Gün gelmiş test yapıyorum
He ya bugün yaptım ama yarım saat sonra silik oldu kaset testte. Erken de hiç çıkmadı. Kaset bekleyince hep yanlış oluyorYaptın mı kız kaçırdım ben orayı bacım
Sabırsızsın yaHe ya bugün yaptım ama yarım saat sonra silik oldu kaset testte. Erken de hiç çıkmadı. Kaset bekleyince hep yanlış oluyor
Hemde nasıl evde test yok yoksa sırf gün geçsin diye 4-5 yapardım hergünSabırsızsın ya
Nasıl piskolojimle dans ederim die haHemde nasıl evde test yok yoksa sırf gün geçsin diye 4-5 yapardım hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?