- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Ben de vermiştim valla yapmamış hiçbirini.Akşama b beraber yaparız artık.
Hoşbulduk ebrummm.Çıkıcam şimdi ben akşama gelirim yine .Beni bekleyin anacımmmmm
Hoşbulduk kaderim nasıl olam yorgunum valla.Yine hastaneye gidicez.Çıkıyom şimdi anlatırım dönüşte.
Ben de vermiştim valla yapmamış hiçbirini.Akşama b beraber yaparız artık.
Hoşbulduk ebrummm.Çıkıcam şimdi ben akşama gelirim yine .Beni bekleyin anacımmmmm
Hoşbulduk kaderim nasıl olam yorgunum valla.Yine hastaneye gidicez.Çıkıyom şimdi anlatırım dönüşte.
kızlarrrrrr benim testte ikinci çizgi çokkkk silik belirdi yaaa ayyyy heyecandan titriyorum ben hastaneye gidiyorum tahlile ne olur dua edin bana çokkk öpüyorum hepinizi ayyyy titriyorum resmen yaa
ayyyyyyy bende yenikatıldım size.aralık hamilesiyim.bebeğim şuan 9 haftalık.midem çok berbattttt
öğle arasıııınasılsınız kızlar?
ayyyyyyy bende yenikatıldım size.aralık hamilesiyim.bebeğim şuan 9 haftalık.midem çok berbattttt
İyiyiz canıım, sen nasılsın? Yedin mi yemeğini bakalım?
Hayırlısı olsun canım ben de 10+2'yim bugün. midelerimiz gececek azicik daha sabretmemeiz lazım sadece.
su içebiliyomusun ben suda içemiyorum.sabun kokusu falan mahvediyo beni.su içemediğim için korkuyorum bişey olacak diye
Su daha cok mide bulandırıyomus gibi geliyo ama sen ne olurs aolsun, ne kadar bulanırsa bulansın su iç. İdrar yolları enfeksiyonu riskimiz cok fazla bir tek su icerek önüne gecebiliriz bunun. ilac niyetini zorlaya zorlaya ic. ben de öyle yapıyorum. az önce ikinci sürahime gectim misal. Ben de normalde gün içinde hiç su içmezdim ama oldu bende enfeksiyon. o zamandan beri hep içiyorum.
yaaaa 2.sürahimi.ben 2 bardak zor içiyorum.şimdi seninde miden bulanacak ama su içtiğim anda afedersin fışkırarak kusuyorum.1 aydır hiç yemek yemedim.balık kraker ara sıra börek falan başka hiçbişey yemedim.bendede enfeksiyon çıktı.ben de normalde günde 3 lt suyu rahat içerdim
ilaç vermedi mi doktorun enfeksiyon icin. bana 1 gece suda eritilip icilecek bi ilac verdi, o da hemen gecirdi enfeksiyonu. ilerlememesi lazm. ileri asamasi daha tehlikeli. doktorunla konus mutlaka su icememe meselesini.su icemiyosan kusburnu ic gunde 1 kere, ama doktoruna sor tabi, benim ki onerdi kusburnunu idrar yollari enfeksiyonuna iyi geliyomus. sen de konus bakalım bir doktorunla.
ilaç vermedi.zaten su içmediğimi duyunca ondandır dedi.kuşburnu çayımı yoksa marmelatınımı sulandırıp içiyosun.bende annemin yaptığı marmelat var içsem olur heralde.kalkayımda yapayım.
yedim yedim:)))İyiyiz canıım, sen nasılsın? Yedin mi yemeğini bakalım?
Hayırlısı olsun canım ben de 10+2'yim bugün. midelerimiz gececek azicik daha sabretmemeiz lazım sadece.
su çok önemli.mutlaka zorla da olsa iç.su içebiliyomusun ben suda içemiyorum.sabun kokusu falan mahvediyo beni.su içemediğim için korkuyorum bişey olacak diye
yani kussan da iç.çünkü hepsi çıkmaz ne kadar kussan da.bebeğin suyla besleniyor.kanın suyla temizleniyor.yaaaa 2.sürahimi.ben 2 bardak zor içiyorum.şimdi seninde miden bulanacak ama su içtiğim anda afedersin fışkırarak kusuyorum.1 aydır hiç yemek yemedim.balık kraker ara sıra börek falan başka hiçbişey yemedim.bendede enfeksiyon çıktı.ben de normalde günde 3 lt suyu rahat içerdim
ben çayın içiyorum ama marmelatı da olur tabi bence. belki de daha güzel bile olur. Bol bol iç sen ondan önemli olan sıvı almak zaten. süt de içemiyo msun mesela?
yedim yedim:)))
su çok önemli.mutlaka zorla da olsa iç.
yani kussan da iç.çünkü hepsi çıkmaz ne kadar kussan da.bebeğin suyla besleniyor.kanın suyla temizleniyor.
yok be canım keşke içebilsem.canımın çektiği tek şey kola onuda normalde hiç içmem.şimdide içmiyorum zararlı diye.ara sıra ayran içiyorum.mesela canım bişeyler çekiyo.ama gördüğüm anda ağzıma bile süremiyorum.doktora söyledim.hiç zorlama bişey olmaz dedi.yiyecekleri televizyonda bile görsem kusuyorum
Hay Allah ya, 3-4 hafta sonra zorla da olsa yemeye başlatçak ama doktor biliyosun de mi. çünkü bebeğin senden beslenmeye başlıcak. benim ikinci ayımda benden beslenmeye başladı. ben de zorla 2 saatte bir bişiler tıkıştırıyorum ağzıma mecburen. Neyse şimdilik zorlama bakalım ama gün gelicek yemeye başlaman gerekecek. belki o zamana bulantın geçiş olur, İNŞALLAH geçer. çalışmıyosundur inşallah bu kadar sıkıntı içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?