Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

sofly_eu (esra)

canım tebrik ederim inşallah hamilesindir tatlım.çok sevindim.

ebru_32

ebrucum doğum günün kutlu olsun mutlu olman dileklerimle.umarım güzel şeyler yaşarsın.....

ben test yaptım negatif.testten sonrada regl oldum çok üzgünüm bu yüzden ((((((

uzulmek pes etmek yok, oyle pat diye olmıcağı kesin zaten. sabredicez canım, illaki olacak Allahın izniyle. biraz çikolata ye de mutluluk gelsin azicik ustune hadi.

üzülme canım.belki stres yaptın o yüzden gecikti.bi de eskiler der ki adet gecikirse bebek yerini yapıyor ne kadar doğrudur bilmem ama umarım doğrudur. teşekkür ederim güzel dieklerin için.İnşallah hamileyimdir sağlıklı bi şekilde...

slm milleeettt....
esracımm kutlarım sizi,biraz geç oldu,kusura bakma,şuan istanbuldayımm,evime kavuştum...
nice mutlu yıllaraaa ...
bu arada adet günün mü geçtii,son durumun ne??

slm milleeettt....
esracımm kutlarım sizi,biraz geç oldu,kusura bakma,şuan istanbuldayımm,evime kavuştum...
nice mutlu yıllaraaa ...
bu arada adet günün mü geçtii,son durumun ne??
slm cnm benim nasılsın ço

k özledim sizleri neleyapıyorsunuz??? yeni topic açılmış hayırlı ugurlu olsun cnm bu arada yeni hamişlerimiz varmı???

slm cnm benim nasılsın ço

k özledim sizleri neleyapıyorsunuz??? yeni topic açılmış hayırlı ugurlu olsun cnm bu arada yeni hamişlerimiz varmı???

slm kuzum ,,,iyiyim çok şükürr,,,seni sormalı naptın,antalyadamısınızzz hala,,,,seni çok merak ediyordukkk,
valla canım bildiğim kadarıyla şuan hamişimiz yok ama,ama bugün yarın çıkar inşlh ,çünkü kızların günleri yaklaştı,benim bu ay olmadı,marta kaldı,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…