- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
dünürümmmm
kızlar geldim
Yine silik çıktı.Adetim 1 gün geçti on rağmen hcg bu kadar düşük olur mu ki?Gerçi hamileysem yerleşme çok geç oldu.5 şubatta iki günde katlayarak giderse normal sanırım:97:
Hemmen kan testine gidiyosun canım, hemen. o dandik idrar testleri silik cikabilir bu da degerin dusuk oldugunu gostermez. benim gunler sonra bile oyle kopkoyu çıkmıyordu, eğlence olsun diye yaptım da yine de test cizgisinden acik cikiyodu rengi. hadi nolur hemen hastaneye giiiit.
Ya kızlar ben hamileyim herhalde.İki testte yanlış gösterecek değil yaaaa
offfffffffffffffffffffffffffffff Esra tabi ki hamilesin. git su hastaneye. sirf korkundan, gecen seferki gibi olacak diye gitmiyosun. olursa olsun yaa, boyle evde regl olcam diye beklemekten daha mı iyi yani.
bence gitme dünürüm..şimdi 20lerde çıkıcak değerin bu sefer vesvese yapıcaksın yiceksin kendini..bekle pazartesiyi mis gibi bi 14 şubat hediyesi olsun kocişineeee
Yalnız benim avatar nasıl kızlarrrr....?
Bana çok benziyor deecem dimi?
Heaveeeeeen nerlerdesin, nasılsın, bebişimiz nasııııl?
oooo kimler gelmiş
Özledik canım yaaaaaaa
selaaaaaammmmmm... geçmişe baktımda geciktim ondan canım...hastaneden geldim şimdi kalp atışını duydum bebişiminn süper bir duygu yaaaaaaaaaasen nasılsın seninki ne alemde
selaaaaaammmmmm... geçmişe baktımda geciktim ondan canım...hastaneden geldim şimdi kalp atışını duydum bebişiminn süper bir duygu yaaaaaaaaaasen nasılsın seninki ne alemde
kız esraaaaaaaa hamilesinnnnnn ayyy çok heyecanlı inşallah öyledir yaaaaaaaa
Ben de iyiyim canım, yarın randevumuz var, ikili testimiz var, ense kalinligi ve burnun kemigi olcumu birrkactane de kan testimiz var. Ben de yarin ilk defa bebek şekilli bişi görücem zannedersem. Cok heyecanliyim.
Kalp atışları gerçekten cok heyecan verici de mi. Allah saglik versin kuzularimiza.
amin canım... ya cess sen şimdiye kadar hiç başka test yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?