Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

kızlar geldim
Yine silik çıktı.Adetim 1 gün geçti on rağmen hcg bu kadar düşük olur mu ki?Gerçi hamileysem yerleşme çok geç oldu.5 şubatta iki günde katlayarak giderse normal sanırım:97:

kızlar geldim
Yine silik çıktı.Adetim 1 gün geçti on rağmen hcg bu kadar düşük olur mu ki?Gerçi hamileysem yerleşme çok geç oldu.5 şubatta iki günde katlayarak giderse normal sanırım:97:

Hemmen kan testine gidiyosun canım, hemen. o dandik idrar testleri silik cikabilir bu da degerin dusuk oldugunu gostermez. benim gunler sonra bile oyle kopkoyu çıkmıyordu, eğlence olsun diye yaptım da yine de test cizgisinden acik cikiyodu rengi. hadi nolur hemen hastaneye giiiit.

Ay canım misafirlerim gelcek o kadar çok işim var ki.Hem bekleyeceğim bu sefer.Biliyor musun içimden gitmek de gelmiyor.Belki hayırlısı böyledir.Ctesi ya da en geç pztesi yaptırırım.Şayet o zaman kadar adet olmaazsam

Ya kızlar ben hamileyim herhalde.İki testte yanlış gösterecek değil yaaaa

offfffffffffffffffffffffffffffff Esra tabi ki hamilesin. git su hastaneye. sirf korkundan, gecen seferki gibi olacak diye gitmiyosun. olursa olsun yaa, boyle evde regl olcam diye beklemekten daha mı iyi yani.

offfffffffffffffffffffffffffffff Esra tabi ki hamilesin. git su hastaneye. sirf korkundan, gecen seferki gibi olacak diye gitmiyosun. olursa olsun yaa, boyle evde regl olcam diye beklemekten daha mı iyi yani.

Canım içim o kadar rahat ki anlatamam sana.Ben bile şaşırıyorumm İnan bugün hiç vaktim yok en yakın hastaneye gitsem yine 1 saatim gidecek.Hatırlı misafirlerim var bugüne

bence gitme dünürüm..şimdi 20lerde çıkıcak değerin bu sefer vesvese yapıcaksın yiceksin kendini..bekle pazartesiyi mis gibi bi 14 şubat hediyesi olsun kocişineeee

Heaveeeeeen nerlerdesin, nasılsın, bebişimiz nasııııl?

selaaaaaammmmmm... geçmişe baktımda geciktim ondan canım...hastaneden geldim şimdi kalp atışını duydum bebişiminn süper bir duygu yaaaaaaaaaa sen nasılsın seninki ne alemde

oooo kimler gelmiş
Özledik canım yaaaaaaa

kız esraaaaaaaa hamilesinnnnnn ayyy çok heyecanlı inşallah öyledir yaaaaaaaa

selaaaaaammmmmm... geçmişe baktımda geciktim ondan canım...hastaneden geldim şimdi kalp atışını duydum bebişiminn süper bir duygu yaaaaaaaaaa sen nasılsın seninki ne alemde

Ben de iyiyim canım, yarın randevumuz var, ikili testimiz var, ense kalinligi ve burnun kemigi olcumu birrkactane de kan testimiz var. Ben de yarin ilk defa bebek şekilli bişi görücem zannedersem. Cok heyecanliyim.
Kalp atışları gerçekten cok heyecan verici de mi. Allah saglik versin kuzularimiza.

Hnüz kesin değil ama var bir şeyler sanırım.Yaaa ne güzel beişinin kalp atışını duymuşsun ay ne süperrrrrrrrrrr
Maşallah sizeeeeeee

.................................................................

Bakmayın burda belli olmadığına bundan daha belirgin ama işte çok silikkkk

Eklentiler

• $DSC06357.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

amin canım... ya cess sen şimdiye kadar hiç başka test yaptırdınmı

amin canım... ya cess sen şimdiye kadar hiç başka test yaptırdınmı

kan ve idrar testi istedi doktorum 3 hafta önce.tiroit ameliyatı oldugum icin tsh,t3,t4, kansizlik icin tam kan sayimi, bir de idrar testi. onda da şeker falan baklıyor. işte idrarda beslenme yetersizligi, kan testinde de kansızlık çıktı. beslenmeyi düzelttim 2 saatte bir tıkınarak ama kansizlik icin pekmez icmek disinda bisi yapamiyorum. doktorum ilac veremem migde bulantisi yapar kan ilaclari dedi cunku. ama yarin verir heralde cunku 3 ay olmus olcak nerdeyse. bi dokun bin ah işit gibi oldu ama böyle işte HEavencim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…