- Konu Sahibi Karamelek54
-
Nasıl bi alerji oldu ben de salı gününden bu yana günde 2 kullanıyorum dün ve bugün biraz kanama olduğunu farkettim idrarla birlşkteCanım ben lutinus marka Progestan kullanıyordum gunde 3 defa 8 saat arayla ben bırakmak zorunda kaldım tabi alerji yaptı da bana
Canım bende kasinti yanma yaptı kanama yapmadıNasıl bi alerji oldu ben de salı gününden bu yana günde 2 kullanıyorum dün ve bugün biraz kanama olduğunu farkettim idrarla birlşkte
Hayorli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin17 Aralık'ta 5ab dondurulmuş transferi oldum ben de bugün transferin 4. günü, bekliyorum bakalım hiç bi belirti yok.
Aynı gün transfer olmuşuz insallah hayırlısı olsun
çok sağolun, aminHayorli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin
gayet görünüyor 2. çizgi valla3. Gün embriyosu cift transfer 7. Günüm sizcekan tahlili pazartesi gunu şimdi kan vermeye cok korkuyorum
Amin, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin... Şüphesiz ki en doğrusunu o bilir.Merhaba hanımlar bende bugün transfer oldum . 5 gün ebriyosu Rabbim dileyen herkese nasip etsin ins
3. Gün embriyosu cift transfer 7. Günüm sizcekan tahlili pazartesi gunu şimdi kan vermeye cok korkuyorum
Dondurulmuş embriyo transferi oldumMerhaba
Ben aşılama olduğumda 10. Gün de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı bayağ. Ertesi gün kan da negatif. Otrivelle çatlatma iğnesi kullandıysan 10. Gün etkisini kaybediyormuş.
E o zaman süper sonuç çift çizgiDondurulmuş embriyo transferi oldum
ben de sabah yaptım aşırı silik ama gene de çift çizgi gördüm. Yarın sabah tekrarlıcam bakalım. Umarım git gide koyulaşır.Bende test yaptım bugün ikinci çizgi hafif pembe normalde persemde test günü ama pazartesi yapacağım bakalım hayırlısı olsun
dondurulmus transfer mi?3. Gün embriyosu cift transfer 7. Günüm sizcekan tahlili pazartesi gunu şimdi kan vermeye cok korkuyorum
Evet dondurulmuş embriyo. Bi göz kırptı gibi geldi bana da , bakalım hayırlısı olur inşallah :)dondurulmus transfer mi?
çatlatma iğnesi olmadıysanız bebıs burdayım dıyor :)
ay pardon bana yazdınız sandım, siteyi ilk kez mesajlaşmak için kullanıyorum yıllardır üye olmama rağmen. :) silmeyi de beceremedim mesajıdondurulmus transfer mi?
çatlatma iğnesi olmadıysanız bebıs burdayım dıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?