Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Selam kızlar rabbim gönlümüzdekini kucağımıza nasip etsin insallah. Baştan sona okudum herkes için hayırlısı olsun insallah dualarım sizinle
17 Aralık ta 2 adet 4aa 5.gun dondurulmuş embriyo transferim oldu. 29 Aralık test günüm hayırlısı ile.
Oskapar Protestan coraspin folikasit estrofem (günde 5 doz )omega 3 ve d2 kullanıyorum biraz ağrılı geçiyor sigara kahve çay çok tüketirdim suan sadece 3 tane sigara içiyorum çay kahve yok bekliyorum bende test gününü ama tabi günler değil saatler bile geçmiyor

17 Aralık'ta 5ab dondurulmuş transferi oldum ben de bugün transferin 4. günü, bekliyorum bakalım hiç bi belirti yok.

3. Gün embriyosu cift transfer 7. Günüm sizce kan tahlili pazartesi gunu şimdi kan vermeye cok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20221221_072802.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 95
3. Gün embriyosu cift transfer 7. Günüm sizce kan tahlili pazartesi gunu şimdi kan vermeye cok korkuyorum

Merhaba
Ben aşılama olduğumda 10. Gün de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı bayağ. Ertesi gün kan da negatif. Otrivelle çatlatma iğnesi kullandıysan 10. Gün etkisini kaybediyormuş.

Bende test yaptım bugün ikinci çizgi hafif pembe normalde persemde test günü ama pazartesi yapacağım bakalım hayırlısı olsun
ben de sabah yaptım aşırı silik ama gene de çift çizgi gördüm. Yarın sabah tekrarlıcam bakalım. Umarım git gide koyulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…