Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Hanımlar bugün benim transfer sonrası 4. günüm şuan aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı var yaşayan var mı bu durumu

Evde test yapmismiydin kuzum belirtin oldu mu hiç hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet bu sabah erken gebelik yaptım orda çizgiyi görünce dayanamadım öğlen kan verdim az önce belli oldu çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır ve ikisi de tutmuştur Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın

Herkese selam. Bende 12 aralık 3. Gün embriyosu transferi oldum. Özellikle sağ kasığımda batma tarzı ağrı var birde baş dönmesi var benimle aynı durumu yaşayan varmı

Herkese selam. Bende 12 aralık 3. Gün embriyosu transferi oldum. Özellikle sağ kasığımda batma tarzı ağrı var birde baş dönmesi var benimle aynı durumu yaşayan varmı
Evet canım bende aynı şeyleri yaşadım. İnşallah hayırlı haberler alırsın sende. Ben pozitifi gördüm. Baş dönmesi progestan fitil yapıyormuş doktorum normal dedi

Evde test yapmismiydin kuzum belirtin oldu mu hiç hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Yerleşme lekelenmesi oldu kahverengi ama bi defa sadece. Kasığımda çok ağrım vardı tek taraflı sol kasıkta. Bel ağrısı vardı. Ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor. Öncekilerde bunları yaşamıştım ama olumsuz olmuştu o yüzden çok umutlandırmadım kendimi. Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…