- Konu Sahibi Karamelek54
-
İnşallah pozitifdirGünaydın kızlar,yarın test günüm çok heyecanlıyım
İnşallah canım ya bugün bana geçmiyorİnşallah pozitifdir
Günaydın kızlar,yarın test günüm çok heyecanlıyım
Hayır canım ilk transferimde yapmıştım ve negatif çıktı moralim çok bozulmustu.oysa kan tahlilinde pozitif çıktı.gunaydin hic kaset test yapmadin mi
Evde test yapmismiydin kuzum belirtin oldu mu hiçKızlar benim 3.gün embriyosu taze 2 tane transfer yapıldı. Bugün 8. Günüm kan verdim 73 çıktı. Değerim nasıl? İkiz olma ihtimali varmı
Evet bu sabah erken gebelik yaptım orda çizgiyi görünce dayanamadım öğlen kan verdim az önce belli oldu çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır ve ikisi de tutmuşturEvde test yapmismiydin kuzum belirtin oldu mu hiçhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Naptın canım kan verdin mi nasılsınHanımlar bugün benim transfer sonrası 4. günüm şuan aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı var yaşayan var mı bu durumu
Yok canım kan istemedi doktor progestan dex kullanıyorum diye gaz sıkışması olmuşNaptın canım kan verdin mi nasılsın
Testini atsana bakalım kuzumEvet bu sabah erken gebelik yaptım orda çizgiyi görünce dayanamadım öğlen kan verdim az önce belli oldu çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır ve ikisi de tutmuşturRabbim herkese bu duyguyu tattırsın
Evet canım bende aynı şeyleri yaşadım. İnşallah hayırlı haberler alırsın sende. Ben pozitifi gördüm. Baş dönmesi progestan fitil yapıyormuş doktorum normal dediHerkese selam. Bende 12 aralık 3. Gün embriyosu transferi oldum. Özellikle sağ kasığımda batma tarzı ağrı var birde baş dönmesi var benimle aynı durumu yaşayan varmı
Kan sonucumuz belli oldu 73 çıktıTestini atsana bakalım kuzum
Hayırlı olsun sağ salim alın kucağınıza inşallah. Çok teşekkür ederim.Evet canım bende aynı şeyleri yaşadım. İnşallah hayırlı haberler alırsın sende. Ben pozitifi gördüm. Baş dönmesi progestan fitil yapıyormuş doktorum normal dedi
Yerleşme lekelenmesi oldu kahverengi ama bi defa sadece. Kasığımda çok ağrım vardı tek taraflı sol kasıkta. Bel ağrısı vardı. Ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor. Öncekilerde bunları yaşamıştım ama olumsuz olmuştu o yüzden çok umutlandırmadım kendimi. Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahEvde test yapmismiydin kuzum belirtin oldu mu hiçhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaşamadım ama ilaçların yan etkisi olabilir progestan kullanıosanız bazılarında bu etkiyi yapıyormuş bence doktorunuza danışınHanımlar bugün benim transfer sonrası 4. günüm şuan aşırı karın ağrısı ve mide bulantısı var yaşayan var mı bu durumu
İlk kan testiniz de mi bu değeri gördünüz başka kan testi yapmış mıydınız öncesinde1 Aralık'ta transfer oldum beta 386 çıktı hamileyim darısı başınıza kızlar
11. Gün tek embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?