Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Belirtim çok olduğu sayılmaz adet olacakmışım gibi hissetim arada 6.günden itibaren lekelenmem oldu hep kahverengi veya pembemsi şuanda bel ağrım var sadece 9. Gün bugün
Bir defa mı test verdimiz ilk testinizde mi bu değeri gördünüz bide kaçıncı gün embriyosuydu? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bir defa mı test verdimiz ilk testinizde mi bu değeri gördünüz bide kaçıncı gün embriyosuydu? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ilk testim 9.gün 517.6 çıktı
Sonra bugün verdim 11. Gün 2223 çıktı
5. Gün Embriyosuydu çift transferdi
İnşallah hepimiz kavuşuruz

Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla belirtin oldu mu tavsiyelerin var mı
Amin inşallah hepimiz alırız hayırlısıyla
Belirtilerim ilk başta adet belirtilerim vardi daha sonrası bel ağrısı ve ara ara batmalar ben ilk gün dinlendim daha sonrasında hergün yürüyüş yaptım kan dolaşımı çok önemli tutunmada bu hafta izinliyim haftayada işime dönüyorum

Ben dün transfer oldum, bugün de işe gidip geldim, kısa kaldım, gidip gelmem 3 saat sürdü sadece. İlk gününde hiç dışarı çıkan var mı?

benim doktorum normal hayatına devam etmemi söyledi. ilk gün de dahil. zaten tutunacak bebek, sen kendini dağlara taşlara da vursan tutunur hiç kafanı yorma öyle şeylere demişti.
Ben ilk transferimde çok acaba mi dedim 4.-5. günden itibaren kaset test yaptım ama bugün 5.gunum takmamaya çalışıyorum dusunmemeye çalışıyorum normal yaşantıma devam ediyorum çünkü ne kadar düşünürsem o kadar yipraniyorum zaten süreç yeterince zor olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum

Merhabalar, Ben de 10 aralıkta transfer oldum. Bugün 6.günüm. Transfer gününü sayarsak 7.
Salı günü kan tahlili yapacağız.
Sadece regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Ağır iş hariç günlük hayatıma devam ediyorum. İstisnalar hariç çoğunlukla sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çay, kahve transferden beri içmedim vs.

Bir de eskiden kalma testlerim vardı evde, bir idrar testi yapayım dedim forumdaki diğer yapan arkadaşlar gibi..
Silik çizgi çıktı. Tabi 3 aralıkta yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi olmuştum. Üzerinden 13 gün geçmiş olsa da pek güvenemedim açıkçası. Heyecanla ve merakla 20 Aralığı bekliyorum. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarımın ve tabii benim de gebeliğimiz pozitif olur. .

merhabalar hem transfer hem test günümüz aynıı bende de adet ağrısı harici bişey yok inşallah kalbimizden geçen pozitif sonuçları alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…