- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Kızlar doktor randevum vardı bugün 3 çizgi dedikler şey oluşmuş endometriumda çok güzel dedi kalınlık 7.7 olmuş. İnşallah Cuma günü transferim olcak. Bana progestan dex (sabah-akşam) iğneyle lutinus fitil (sabah-akşam) yazdı bugün başlıycam ama aynı saatte almam önemli mi? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Ayyy çok güzel çok sevindim canım senin adına rabbim inşallah güzel haberler almak nasip etsin ❤bende sıfır belirti ya sadece goguslerim dolgun ve aciyor başka hiç bir şey yok bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıkmadı yani pek ümitli değilim ben artık ama yine de kanda kesinleşir tabiSelam canim dayanamayip dün yapmistim sabah silik cizgi cikti ama hayirlisi insallah
Belirti olarak hafif batmalar yasiyorum sislikde var ama onlar ignedendir saniyorum senin nasil gidiyor yaptinmi test
Korkma canım allahin izniyle yerleşme lekenmesi olmustursun senin çift embriyo transfer edilmişti demeDün birde lekelenme yasadim kahverengi pembemsi insallah birsey yoktur
Aynen canim cift 5 gün embryosuydu insallah öyledirKorkma canım allahin izniyle yerleşme lekenmesi olmustursun senin çift embriyo transfer edilmişti deme
Ayyy çok güzel çok sevindim canım senin adına rabbim inşallah güzel haberler almak nasip etsin ❤bende sıfır belirti ya sadece goguslerim dolgun ve aciyor başka hiç bir şey yok bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıkmadı yani pek ümitli değilim ben artık ama yine de kanda kesinleşir tabi
Akin canım amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinNegatif düşünme canım çoğu da belirti yok ve pozitif çok şükür inşallah seninde öyledir Allah gönlüne göre versin
Akin canım amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin❤ senin ilk denemen mi peki canım benim ilk
Rabbim çabalarının karşılığını versin canım benim inşallah bu sefer kucağında göstersin rabbimYok canim benim 5. denemem bu insallah bu sefer olur ( eşimde Azoospermi benimde Pko )
En son tutmuştu fakat 8 haftadan sonra gelişmeyi bıraktı.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İsteyen herkesin inşallah bu süreçte kim varsa hepimize nasip etsin canımRabbim çabalarının karşılığını versin canım benim inşallah bu sefer kucağında göstersin rabbim
Merhabalar inşallah isteyen herkesin olur. Bende 5 aralıkta transfer oldum. Dua ediyorum herkes için emek harcıyoruz hepimiz
Stres yapma stresten uzak dur derim cunku daha4. Gundesin zamani var belirti icin erken doktora gitme derim 20 .gününde gitKizlar merhaba 3 Aralık da transfer oldum bugün dördüncü günüm hiç bir belirtileri yok korkuyorum açıkçası daha yeni diyorlar ama bilmiyorum sizin süreciniZ nasıl belirtileriniz varmi ne olur bana umut olun
Erken daha 6. Gündesiniz...Kizlar ben bu sabah erken gebelik testi yaptım 6.gunde negatif cikti sarimtrak akintim var benim kasiklarimda ağrıyor enfeksiyon falan değildir umarım ya ümidim biraz tükendi gibikeşke test yapmasaydım
Hayirli olsun canım rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsunMerhabalar inşallah isteyen herkesin olur. Bende 5 aralıkta transfer oldum. Dua ediyorum herkes için emek harcıyoruz hepimiz
Evet canım herkes öyle dedi bakalim pazartesi kan vericem hayırlısı olur inşallahErken daha 6. Gündesiniz...
Kizlar ben bu sabah erken gebelik testi yaptım 6.gunde negatif cikti sarimtrak akintim var benim kasiklarimda ağrıyor enfeksiyon falan değildir umarım ya ümidim biraz tükendi gibikeşke test yapmasaydım
Ben o salaklıgı yaptım test yaptım çıkmadı diye 10 saat yol geldim. Kendi şehrime gelince test verdim 8. Günde pozitif çıktı ve o gün 10 saat yol geldim . Şuan fena kaşık ağrım var mesela tutmuştu ama ben yok diye çömeldim ettim dış gebelik olma riskim var değerlerim az artıyor . Diyeceğim o kü önce kan da çıkar sonra idrarda evde idrar beni çok yanılttıKizlar ben bu sabah erken gebelik testi yaptım 6.gunde negatif cikti sarimtrak akintim var benim kasiklarimda ağrıyor enfeksiyon falan değildir umarım ya ümidim biraz tükendi gibikeşke test yapmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?