Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

İşte bende yaptım çok üzüldüm canım negatif olunca ilk deneme benim bilmiyorum açıkçası çok stres yaptım nasipse olur ama nasip olmazsa bir daha tup bebek yaptirisam kesinlikle bende gununden önce test falan yapmam artık senin içinde üzüldüm inşallah sende de her şey yoluna girer canım

Benimde 6snda transferim oldu aynı gün test günümüz. Nasıl hissediyorsunuz
Merhaba, benim 5. tedavim olduğu için artık kendimi daha rahat hissediyorum. Yani daha kontrollüyüm diyeyim bu süreçte. Ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor; ama, çok fazla ilaca maruz kaldığımdan sanırım. Tabii böyle dediğime bakmayın yine de heyecanlı ve umutluyum. Allahım dualarımızı kabul eder inşallah

Bana günde uc dedi ya cok değil mi
Kişiye göre tedavi değişiyor doktorunun bildiği vardır elbet estrofem 4 tane corasprin folik prosgerteron hergun2 ampul iğne oksapar kan sulandırıcı lutunis fitil duspanshon bende bunları kullanıyorum mecbur kullaniyoruZ

Estrofem günde iki tane bana da diğerleri de aynı birebir fitil cok zor ya

Kizlar masallah siz ne kadar çok ilac kullanıyorsunuz ya bana sadece fitil ve gunde 1 iğne bir de folik asit verdiler fitil alerji yaptı iğneyi gunde iki defaya çevirdi bu kadar

Kizlar masallah siz ne kadar çok ilac kullanıyorsunuz ya bana sadece fitil ve gunde 1 iğne bir de folik asit verdiler fitil alerji yaptı iğneyi gunde iki defaya çevirdi bu kadar
ilaçlar hastanın durumuna göre belirleniyor, örneğin ben bir önceki tedavimde prolutex iğne kullanmıyordum, bu sefer doktorum gün aşırı o iğneyi de verdi o da progestan hormonu imiş. biraz umutsuz vakayım, yumurta kalitesizliği sebebiyle kimyasal gebelikle sonuçlanıyor tedavilerim ilaçlar duruma göre değişiyor yani :)

Mrb kızlar bende 7 Aralık ta 5.gun çift embriyo transferi oldum hicbisey hissetmiyorum sadece hafif regl sancısı gibi sancı olup geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…