- 22 Kasım 2019
- 25
- 152
- 43
- 29
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Canım ben lutinus marka Progestan kullanıyordum gunde 3 defa 8 saat arayla ben bırakmak zorunda kaldım tabi alerji yaptı da banaKızlar aranızda duphaston kullanan varmı transfer den sonra günde kac kez kullanıyorsunuz
Evet canım ediyoruz yani ben ettim bana hemşireler hiç bırakma demiştimerhaba hanımlar transfer günü de Progestan fitile devam ediyor muyuz
Merhaba, benim 5. tedavim olduğu için artık kendimi daha rahat hissediyorum. Yani daha kontrollüyüm diyeyim bu süreçte. Ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor; ama, çok fazla ilaca maruz kaldığımdan sanırım. Tabii böyle dediğime bakmayın yine de heyecanlı ve umutluyum. Allahım dualarımızı kabul eder inşallahBenimde 6snda transferim oldu aynı gün test günümüz. Nasıl hissediyorsunuz
Duphaston kullanıyormusunuz. Ben progestanı iğne olarak kullanacagım tabi litunusla beraberCanım ben lutinus marka Progestan kullanıyordum gunde 3 defa 8 saat arayla ben bırakmak zorunda kaldım tabi alerji yaptı da bana
Her gün 1 tane kullanıyorum kuzumKızlar aranızda duphaston kullanan varmı transfer den sonra günde kac kez kullanıyorsunuz
Yok canım kullanmıyorum litinus da alerji yapinca doktor sadece iğneyi gunde iki defaya çevirdi sadece igne yapıyorum benDuphaston kullanıyormusunuz. Ben progestanı iğne olarak kullanacagım tabi litunusla beraber
Bana günde uc dedi ya cok değil miHer gün 1 tane kullanıyorum kuzum
Kişiye göre tedavi değişiyor doktorunun bildiği vardır elbetBana günde uc dedi ya cok değil mi
Estrofem günde iki tane bana da diğerleri de aynı birebir fitil cok zor yaKişiye göre tedavi değişiyor doktorunun bildiği vardır elbetestrofem 4 tane corasprin folik prosgerteron hergun2 ampul iğne oksapar kan sulandırıcı lutunis fitil duspanshon bende bunları kullanıyorum mecbur kullaniyoruZ
Nerde tedavi oluyorsun kuzumEstrofem günde iki tane bana da diğerleri de aynı birebir fitil cok zor ya
Bende ankaradayim kuzum bahçeci de tedavi oluyorumAnkara'da tedavi oluyorım
ilaçlar hastanın durumuna göre belirleniyor, örneğin ben bir önceki tedavimde prolutex iğne kullanmıyordum, bu sefer doktorum gün aşırı o iğneyi de verdi o da progestan hormonu imiş. biraz umutsuz vakayım, yumurta kalitesizliği sebebiyle kimyasal gebelikle sonuçlanıyor tedavilerimKizlar masallah siz ne kadar çok ilac kullanıyorsunuz ya bana sadece fitil ve gunde 1 iğne bir de folik asit verdiler fitil alerji yaptı iğneyi gunde iki defaya çevirdi bu kadar
Benim bugün 5.gün iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ve çok heyecanlandım inşallah pozitiftir. Hepimiz bu güzel haberi alabiliriz umutlarımız boşa çıkmasınKızlar herhangi bir belirtiniz var mı bende hiç bişey yok bugün 6. Gun
İnşallah kuzumBenim bugün 5.gün iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ve çok heyecanlandım inşallah pozitiftir. Hepimiz bu güzel haberi alabiliriz umutlarımız boşa çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?