- Konu Sahibi Karamelek54
-
Regl kramp bile yok korkuyorumMrb kızlar bende 7 Aralık ta 5.gun çift embriyo transferi oldum hicbisey hissetmiyorum sadece hafif regl sancısı gibi sancı olup geçiyor
Tutunma belirtisi olabilir kuzum test yaptın muBenim bugün 5.gün iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ve çok heyecanlandım inşallah pozitiftir. Hepimiz bu güzel haberi alabiliriz umutlarımız boşa çıkmasın
Hayır yapmadım, eşim erken daha 5.gün yapmayalım diyor bende ısrarcı olmak istemedim ama içim içimi yiyorTutunma belirtisi olabilir kuzum test yaptın mu
Dinlen bol bol kuzum başka her hangi bir belirtin var mı peki kuzuHayır yapmadım, eşim erken daha 5.gün yapmayalım diyor bende ısrarcı olmak istemedim ama içim içimi yiyor
Yok yapmadım ama lekelenme devam yapmayı düşünüyorum. Sol kasığıma kramp giriyordu karnımın içinde ince sızılar oluyordu. Sizlerde olumlu haberler alın inşallah hep birlikte mutlu olalımİnşallah kuzumtest yaptın mı hiç belirti olarak bişey yaşadın mı
Sakın test yapmayın, çıkmaz zaten üzülürsünüz boş yere.Hayır yapmadım, eşim erken daha 5.gün yapmayalım diyor bende ısrarcı olmak istemedim ama içim içimi yiyor
Belimde kasıklarımda ağrım var çok fazla geceleri ayaklarımda acayip yanma ve ağrı oluyor. İlaçlardan diye düşünüyordum ama belkide belirtidirDinlen bol bol kuzum başka her hangi bir belirtin var mı peki kuzu
Bende senin gibiyim canım 8.gunum hiç bir belirti yok ama belirtilere de aldanmayın diyorlarKızlar herhangi bir belirtiniz var mı bende hiç bişey yok bugün 6. Gun
Evet değil mi çok erken hem 3.gün embriyosu hemde daha 5.gündeyimSakın test yapmayın, çıkmaz zaten üzülürsünüz boş yere.
Benim öncekinde de belirtim vardı ama sonuç negatifti. Bunda tek değişiklik kahverengi lekelenme oldu. O yüzden belirtilere takılmayın çok fazla ilaç yüklüyoruz bedenimizeBende senin gibiyim canım 8.gunum hiç bir belirti yok ama belirtilere de aldanmayın diyorlar
Canım yerleşme lekenlenmesi olabilir inşallah güzel haberler alırsınBenim bugün 5.gün iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ve çok heyecanlandım inşallah pozitiftir. Hepimiz bu güzel haberi alabiliriz umutlarımız boşa çıkmasın
İnşallah kanda pozitifi görürsün kuzum8.gunum ben erken gebelik yaptım yine negatif cikti kizlar yarın kanda her şey belli olcak bakalim nasipse olur değilse artık en baştan baslicam
2 gün sonra bir daha yap canım herkesin cikicak diye bir şey yok inşallah bebegin seninledirBende merakıma yenik düştüm 6. Gün bugün idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı.
Herhangi bi belirtin varmiydi oyuzden mi yaptın testiBende merakıma yenik düştüm 6. Gün bugün idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı.
İnşallah canım benim tek umudum o inan kiİnşallah kanda pozitifi görürsün kuzum
İnşallah öyledir canım çok heyecanlıyımCanım yerleşme lekenlenmesi olabilir inşallah güzel haberler alırsın
Çok erken yapmışsınız ama boşuna moralinizi bozmayın. 8. Günde yapıldığında bile çıkmıyor. Genelde 10.günde filan yapıyorlar emin olmak içinHerhangi bi belirtin varmiydi oyuzden mi yaptın testi
İnşallah kanda hayırlı haberi alırızİnşallah canım benim tek umudum o inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?