Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayrıca herkeste ağrı sızı olcak diye bişi yok en azından hala adet olmamışsın bu çok güzel bi belirti zaten...

ya aslında tırsıyorum rgl olurum belki diyorum tahlil beni daha çok üzer negatif sonuç beni daha kötü yapıyor sanki yaptırdığım yerde herkes bana acıyomuş gibi geliyo daha kötü oluyorum ben çok negatif gördüm bana kalsa bir ay bile beklerim ama drm hemen yaptırıp buraya geleceksin dedi ısrarla sanırım çoğul gebelik olursa diye korkuyo oda...ama yok...tekte çokta...:1no2:

rüyalar inşallah hayırlısıyla tutmuştur canım....

inş.canım ya inş. bizlerede nasip olur bebeklerimizi kucağımıza almak... tüm KALBİMLE ALLAH'IM BİZEDE GÖSTERSİN O GÜNLERİ,ONLARI HİSSETMEYİ,KUCAĞIMIZA ALIP CENNET KOKULARINI KOKLAMAYI,EŞLERİMİZİN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRMEYİ.......:Saruboceq:

öle düşünme canım acıma falan herşeyin bi vakti var inşallah o vakit bu vakittir....

bu arada ben 3yıl 6aylık evliyim biz çok korunmadık:))) iyikide korunmamışız:roflol: boşuna kendimize sıkıntı yaparmışız baksana 3,5 yıl tık yok hayırlısı vardır bundada bir hayır...

İNŞ. CANIM İNŞ.....:Saruboceq::Saruboceq:

canım yaptınmı tahlil. ben bugün yaptırdım. aşılamamın 17.günüydü hala adet olmadım. sonucu 15,00 gibi öğrencem sanırım. ya negatifse diye bende çok korkuyorum. çünkü 1,5 senedir hiç pozitif görmedim kesin dişyorum ya kist olmuştur ya dış gebelik yada bi kaçgün sobra adet gelir ama pozitifse kafayı yerim heralde sevinçten delikafadulden

mltm cim gelir gelmez sana bakayım dedim yemeğe gelmiştim desene ancak akşam öğrenebilecem....ben de 15 i görünce sonuç 15 çıktı sandım meğer saatmişkaydirigubbakcemile3

bak yine dış gebelik demiş dövcem haaaaa:mymeka: hamişsin işteeeeeee.........

kızlar sonuçlarınızı bildirmeyi unutmayın ha hadi meltemcim bugün sana sevinelim yarın da rüyalara inşallahhhhhh

mltmcim ben şimdi okula gidecem ama aklım hep sende olacak valla hemen yaz olur mu?gelince ilk sana bakacam...

bak yine dış gebelik demiş dövcem haaaaa:mymeka: hamişsin işteeeeeee.........

canım ya kyamam sana. ya ben ha bire wc ye gidip duruyom korkumdan ha gelir ha geldi diye ama baya yok yani adet falan. bu arada int sitesinden bakmaya çalışıyom sonuca ama nafile sdayfa açılmıyo yaaa çatlıcam :))) kafamçokkarıştı

ben inşallah bu hafta sonu olacağım aşılama. bu ayın sonundada sonuç belli olur. Bu arada Mart ayında dış gebelik geçirdim.

kızlar merhaba bende 3'5 senedır evlıyım bu ay bende asılama yaptıracam benım sorunum esımde bende bısey yok sperm sayısı 12.mılyon asılamada hıc ınanamıyorum hamış olacam banada yardım edersenız sevınırım asılamada canınız acıdımı 1 kere asılama yaptırdım tutmadı ama asılama yaptırdıgım gun hıc yatmadım haep iş yaptım ondanda olabılırmı dıye düşünüyorumm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:ecrin_bebek:

mrb kızlar.bende 2 yıl 3 aylık evliyim.26 yaşındayım.bizimki sebepsiz infertilite.ekim ayında ilk aşılamamı yaptırdım.tutmadı malesef.bu ay klomenle yumurtalarım büyüdü.düngecede ovitrelle yapıldı.yarın inşallah aşılama yaptıracam.çok dua edin,inşallah Allah gönlümüzdekini bize nasip eder....buarada test tarihim 23 aralık...27 aralık da doğumgünüm,inşallah bana hediye olur bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…