Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senacım topigin hayırlı olsun canım rabbim sana ve benim gibi isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inş hayırlı haberlerini alırım kuşummm

sağol gökçem teşekkür ederim....inşallah.....
,

mltm noldu canım yaa bişi yazmamışsın negatif demen beni korkutuyo.................:1no2:

demetak inşallah tutar canım...ekledim seni de...sonucu mutlaka bildir...

merhaba bende 4aralıkta 2.aşılamamı yaptırdım herhangi bir belirti yok 1.de yapılırken belim çok agrımıştı birde kasıgımda bıçak saplanır gibi bir agrı vardı ve mens gününe kadarda devam etti umarım bebişim tutar allahım sanada aynı güzel duyguları saglıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin işallah aşılaman başarılı geçer rabbim kimsenin emegini boşa çıkartması

kızlar sonuçlarınızı bildirmeyi unutmayın ha hadi meltemcim bugün sana sevinelim yarın da rüyalara inşallahhhhhh

inş. canım ya inş. yazarız hamileyiz diye...Rabbim bizlere bebeklerimizi HAYIRLI KILSIN...(inş. tüm isteyenler ve bizler en yakın zamanda hamile kalırız...)mltm in sonucu ne olduki hadi yazsın ya hamileyim diye...:Saruboceq:

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar....................9 aralık 2009
cnnsnyrt..................6 ocak 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
ozceliksena.............??????2009

Son düzenleme:
cecencim hayırlı olsun canım seni de ekledim.....

rüyalar inşallah canım..ayrıca ben de merak ettim mltm i olmadı mı yoksa yaaaaa....

simeraycım sen aşılamayı yaptırdın en azından ben napim daha adet bekliyom kendimi listeye yazamadım bilemafoldumben

slm kızlar nasılsınız
daha adet olmadım ya bekliyorum
listeye geçsem biran önce iyi olcak

ya kızlar bhcg 4,97 çıkmış. hastane doktoru tam sınırda ne pozitif ne negatif diyebilirim 2 gün sonra bida test yapsın demiş. ama zaten aşılamanın 17.günüydü ( kesin hamile değilim. zaten sancılarda bitti. daha düne kadar sancılarım vardı. ama hamile değilsem niye adet olmadımmmmmmm (((( kesin kist var

canım ya üzme kendini herşeyi Allaha bırak en iyisini o bilir bol bol dua et.belkide hamilesindir geç döllenme olmuştur hemen ümitsizliğe kapılma.dünden beri seni çok merak ediyodum sonuç ne oldu diye inş. canım inş. hamilesindir.

hiç zannetmiyorum. ama adet neden olmadım ? kstmi var yine bıktım kistlerden Allah beterinden korusunda tek ama çok yıprandım artık gercekten tükendim
geç döllenme falan hiç ama hiç inanmıyorum ve umut bağlamıyorum böle seylere eminimki hamile değilimdir

ya bu arada aşılamanın 17.gününde 4,97 çıktı ya.....
hastanenin raporunda ilk 3 hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak çok yakın bi değer o yuzden bida yapılsın hamile olabilir ama olmayabilirde demiş of yaaa

mltmlkr,kendini rahat bırakmaya çalış strestende etkileniyor olabilirsin allahım hayırlısı ne ise onu versin hepimiz bu süreçten geçiyoruz çok zor ama ne yapalım bizim bebişler nazlı biraz geç gelicekler :))
ama dua ediyorum işllh sağlıklı olarak hamilesindir canım,olumsuz düşünerek kendini fazla üzme lütfen...

mltmcim canım benim senin için dua edecem inşallah geç döllenmedir........

Arkadaşlar bi sorum olcak yorum yaparsanız sevinirim. Ben PKO hastasıyım. Aşılama için menogan kullanıyorum. Her gün 1 ilaç 1 su şeklinde. bu gün adetimin 11. günü ve 8 tane iğne oldum. Fakat yumurtalarımın biri 11 diğeri 9mm. ığnelere devam ve Cuma günü tekrar kontrole gideceğim. bana küçük geldi. Sizin yumurta boyunuz kaçtı? Cumaya kadar büyürmü sizce?

kızlarr ne kadar iyi niyetlisiniz değildir ben hiç ümitlenmiyorum... ama iyiki varsınız siz olmasaydınız kafayı yerdim

canım 2.kontrolde büyüjk ihtimal 20 ye ulaşıyolar buyrunnnnnnnnn

esracım daha önce de sölemiştim 10mm yi geçince büyür artık diyo doktorlar merak etme büyür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…